4

Анонимен

преди 2 месеца

С глад се задържа. Просто достъша до "празни калории" е навсякъде и ако не си налагаме ограничения се качват много килограми. Постоянно се сравнява с едно време, само че аз помня, че просто не се тъпчехме като за световното. В магазините нямаше такова изобилие, а от местните компоти и зимнини нямаше как да се консумира толкова много. Един кекс, който правеше майка ми, го ядяхме 6 човека за 2 дни. Сега навсякъде храната е сладка, но не е хранителна. Откога си търся кисело мляко да вкисва силно.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Допълнение към 2... Тази екстремна кето диета, наричана карнивор, всъщност като на мъж над 40, ми:- увеличи енергията, намали проблемите с простатата(честото уриниране), вдигна ми тестостерона до максимума, вече не вдигам кръвно, а пия по 5-6 кафета като преди, вдигна ми се LDL, но hdl и триглицериди са нормални(преди бяха високи и те) и т.н. Шведите имат интересно изследване за столетниците. Ядящите повече месо и с висок холестерол живеят по-дълго. Излезе тази година и е правено 35 години.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам за зеленчуците. Нещо топ веган инфлуенсърите масово след няколко години се връщат към месото заради здравословни проблеми и хронично недохранване и липса на витамини, налични само в месото. За запазване на ефекта от диета моят опит е обратен на статията. 0 зеленчуци и въглехидрати, но сигурно 3-4000 калории от месо, яйца, риба, масло, сланина. 1ви месец- свалих 5-6кг и 7-8см талия. Месец 6- талията е 15см надолу и намаля с по 1см на 2 седмици, теглото е стабилно на -10кг от преди.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Като чета заглавието все едно чета "Какво да изям за да отслабна" Омг, не яж, ела на лозето да се раздвижиш, чист въздух, прах и много хот, пардот пот.