21

Недоволен Чиляк

преди 2 месеца

Кога ще стигнем американците там 70 % от децата са дибели!!! Докога ще бъдем втора ръка хора в този таквоз...

20

Анонимен

преди 2 месеца

Децата да папкат, за да растат здрави, в пубертета отслабват, живи и здрави да са. В Бг почти няма земетръси, а човек ако се чувства добре, и закръглен да е да си кара кефа.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Масово децата се разхождат с хелчета и подобни енергийни напитчици по улиците.Сега и модата по къси *** и тениски в студа да се покажат колко са яки. Момичета с голи кореми и кръстове да покажат обецата на пъпа. После идват татусчетата, джуките, сисите. Деградация с една дума. И тепърва ще се задълбочават здравословните проблеми.

18

Анонимен

преди 2 месеца

СаАмо 32? много повече са, 17-ти - и да ги върнат, да не мислиш, че пак няма да се ползват полуфабрикати? Всичко е смеска от фризера и консервата. Няма ги лелките от едно време да се върти в кухнята и да приготвя. При нас дори праеха пица, като си месеха тестото сами!

17

Toto

преди 2 месеца

Нека върнат столовете хранене в училище. Всички ден прясно сготвена храна, супа. Без полуфабрикати.

16

До Гаро

преди 2 месеца

Че то да се храниш здравословно е по евтино от това да се тъпчеш! И то много. Например закуска с овесени ядки излиза 50-70 стотинки, а една баница е поне 2-3 лева!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Положението е трагично. Всичко е от семейството. Не може мама и тате да са по 150 кг и детето да е в норма. Най ме е яд, че по телевизията постоянно ни призовават да се ваксинираме за грип например, постоянно реклами за подут корем, газове, киселини.... А никой не призовава да НЕ СЕ ТЪПЧЕМ! И като не сме дебели няма да има половината от болестите!

14

Гаро

преди 2 месеца

При тия цени на храните,не е чудно че има проблеми с храните

13

до 9

преди 2 месеца

Мне.. Там е работата, че евроатлантиците са снажни арийци. А нашиОТ тежи 120кг. Майка му- тюлен без 1 зъб в устата си, по-тежка от него. Клати се като каца с кисело зеле. Само софри и пърцуца в празната й тиква. Яде до пръсване супер здравословни еко и био пресолени канцерогенни туршии. Стопи си от сол бъбреците на 50. Вика- не е от храната. Натиска на пресолена сланина и сушени колбаси от чудно прасенце, хранено с Кастрол на 50 000км. Чудно месце- еко и био! Гътне се на 60, он се чуди защо?!

12

Кармен Златарева

преди 2 месеца

Проблемът със затлъстяването е решим, но има един по тревожен проблем!? Децата и то малолетните с енергийни напитки, например с отровата "Ред Бул" в ръце. Това е направо страшен проблем с грозни здравословни последици....

11

Анонимен

преди 2 месеца

Какво да направим, че родителите са мързеливи бачкотещи бачкери?! Купуват канцерогенни полуготови или готови храни, вместо да седнат да сготвят нещо на децата си и да им вменят, че качествената храна значи качествен живот. Ама бачкотещият бачкер не умее да мисли. Толкоз по темата. Моите деца не са затлъстели, защото знаем какво да ядем. И не, не е скъпо, а просто се влага мисъл и усилие.

10

От преяждане

преди 2 месеца

с качествена и достъпна храна. В това се корени проблема. Трябва да се намалят хранителните вещества в храните, както и да им се повишат цените. Така не само децата, но и родителите ще приемат по-малко калории и ще са във форма! :D Сарказъм, за който не е разбрал!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Евроатлантици...

8

Анонимен

преди 2 месеца

Идете до което и да е училище и се опитайте да си купите здравословна храна. Няма да стане. Наоколо само *** продават. Пък за физическата активност не ми говорете, защото в седми клас вече биомеханиката на бягане на повечето деца е унищожена и масово не могат да се движат нормално. А достъпът до спортна база ни е невероятен. Скандинавските държави инвестират около 132 евро годишно на човек в спорт, а тука е малко над 2 евро. Та каквито условията, такива и децата.

7

.

преди 2 месеца

От Министерство на храните не откриха нарушения. Край на "новината".

6

Анонимен

преди 2 месеца

Копане на село с мотиката и ше отслабнат :)))

5

Анонимен

преди 2 месеца

Деца, спрете свинското и ракията. Яжте печени ядеци и пиите оцет.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Масово е затлъстяването, и деца, и възрастни. В детството ми рядко имаше дете с очила или дебело. И ги скъсвахме от подигравки, до рев ги докарвахме такива. Да, жестоки са понякога децата, не могат всичко да преценят. Ама, и ние го отнасяхме след оплакване на родителите им. А сега е норма, всичко живо наред с очила и дебело.

3

баба мара

преди 2 месеца

гледам ги излизат от училище и веднага отиват за дюнери и др гадости какможе родителите да дават пари за препечен лук които усмърдява автобусаи после болести затлъстяване

2

Мдаа

преди 2 месеца

Нормално, в България спортна инфраструктура няма, ако я има не работи и/или е разрушена, храната е ужасна, а родителите/в масовия случай/са де би ли.Та какви да са децата!!!