41

Наблюдател

преди 3 месеца

Деее голяма дряновица за таз муна и всичките наточени за милиарди печалби на наш гръб и да ни бодат като пилета в интензивна птицеферма. Да ви напомня, че пилетата живеят към 38 дни и във фермите единствено домашните любимци почиват от естествена причина. Долни ко пилета, както би се изказала Митрафонова. Туй на човек не мяза, тръгнало да агитира, че и професорка било. Боййй по рунтавата чутура и бързо ще й се избият всякакви пандемични подмолни споразумения да ни третират като животни!

40

Към 39

преди 3 месеца

Хи-хи! Сбъркала съм! 69% от 6 млд. души, ваксинирани поне веднъж! Милиардите евро/долари само за ваксини са много повече! Не искам да пресмятам!

39

Анонимен

преди 3 месеца

31% от хората по света, били без ваксини? Леле каква точност /... и 1%/. Сега ... приемаме, че сме 8 млд. От тях, все пак да махнем децата под 5г., предполагам, оставаме не повече от 6 млд. 59% от 6 млд. прави 3 млд души би трябвало да са ваксинирани поне веднъж, което прави поне 40 млд евро/долари, няма значение. Маските са отделно, тестовете са отделно, "лекарствата" и те. И ни обещават още, само не знаят точно кога ... Без коментар, вЕрваме. Не е конспирация, а ангажименти, нали?

38

Анонимен

преди 3 месеца

на6сраният антиваксър е много лоша гледка - той не е в кафяво - той/тя е в конспиративно ЗЕЛЕНО - блатная

37

Анонимен

преди 3 месеца

СЗО подготвя нови правила щото много се наплашкутеха антиваксърите и антиамскърите, Направо им се подмокрят га6тята и им треперят потурите.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Мне, няма. Затова СЗО вече лекува Ковид като обикновен грип. А иначе ви затваряха като ***. За ваше здраве и безопастност де...

35

маалатъ

преди 3 месеца

Ний шъ го разберем последни или по-вероятно и да не го разберем!

34

Не мога

преди 3 месеца

да разбера, защо изобщо се коментира и пише по тези теми. За нормалните хора е ясно, че вирусите се създават в лабораторийте и се разпространяват. Както казва Майкъл Корлеоне - "Нищо лично, просто бизнес".

33

ВЕСЕЛИНЪ 7112136860

преди 3 месеца

Естествено,че има конспирация ! Иберийците ,начело на сефарадите, са същите които някога се разфучаха с Испанската ч.у.м.а. Нищо ново под слънцето. И установих как разпространяват Ковид.Чрез автомобилите. Петролът ,с който хората зареждат автомобилите си е пълен с отрова,която бълва навсякъде гадостта. Влагата е основен проводник на вирусите,защото те попадат в организмът и чрез порите на кожата. Отново напомням да се прави разлика между евреи и Израилтяни. Последните са жертви на първите.

32

Не си и помисляйте!!

преди 3 месеца

Не си и помислятйте да подписвате това споразумение, че ще виснете по стълбовете!!! Ясно ли ви е?

31

Анонимен

преди 3 месеца

Да чакаме ли Спутник 2?!?!

30

Бустерос морталис

преди 3 месеца

Има конспирация с експерименталните ваксини - крият броя на пострадалите от тях.

29

666

преди 3 месеца

такава организация, като сзо, няма правомощия да създава правила. правила и закони могат да налагат само законодателните органи на една държава.

28

Анонимен

преди 3 месеца

На някои като професорката им личи от 100 километра, че не са здрави. Дебела, задъхва се, кръгове около очите и какво ли още не, но пък е лекар. Лекар страдащ от не една болест, ама много обичам да ги слушам такива!

27

Анонимен

преди 3 месеца

Има, още 1921 година другарят Ленин създава институт за отрови.

26

Костадинов

преди 3 месеца

В Русия няма вируси, Путин ги е забранил в указ. Медведев се денацифицира, ааа такова, дезинфектира, с водка всеки ден. В братушките ни е надеждата. Руснаците ще ни спасят от хамериканците, извънземните, ИИ, вирусите и сметките за ток и парно. Ако се стигне до ядрена война, няма да се плашиме - отиваме в Рая. Путин обеща, а той никога не лъже. Или вярваме в сляпо в бащицата, или сме американски агенти и заминаваме за Белене. Това е.

25

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимния фен на бустерчетата Нещо май не си си взел дневната доза, заминавай бърже че нещо много взе да се пенявиш. Да не забравиш да си сложиш модния аксесоар на устата. Бее бее :))))

24

Кон с Пирация

преди 3 месеца

Разликата между "конспиративна теория" и "свършен факт" е въпрос на време, нищо друго!

23

Анонимен

преди 3 месеца

Имам една необяснима конспирация - всеки колкото по-беден и глyпав е, и на по-ниско платена работа, толкова повече вярва в конспирации?!? Защо така? ХАХАХАХ

22

КОНСТАНТИНОВ

преди 3 месеца

СТАТИЯ ЗА БЕЗМОЗЪЯНИ.С.З.О. Е ЕДНО О.П.Г. ПОДЧИНЕНО НА ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ ОКТОПОДИ И САТАНИТЕ ОТ ДАВОС.БИОЛАБОРАТОРИИТЕ НА ПЕНТАГОНА КОИТО СА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ПО ЦЯЛ СВЯТ НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ СВЕТЕНА ВОДА,А СМЪРТОНОСНИ ВИРУСИ.СЛЕДВАЩИТЕ ЖИРУСИ КОИТО СА НИ ПОДГОТВИЛИ ЩЕ СА УЖАСНИ ЗА ХОРАТА.