143

Анонимен

преди 3 месеца

Путин е виновен той праща имигранти през Мексиканската граница...други обяснение няма...към земята наближава и комета пратена лично от Путин

142

Бай Иван

преди 3 месеца

Май мокрите мечти за дезинтеграция на Русия на разни психо либерали, ще се случат на хранилката им ;) !!!

141

Един дол дренки

преди 3 месеца

Няма значение какво си мечтаят в Тексас. Няма да има независимост за щата. Всички трябва отдавна да сме разбрали че тия приказки за "демокрация" "свобода" "равенство", "толерантност" са само едни ПРИКАЗКИ и нищо повече. Цензура имаше през комунизма , до сега хиляди примери доказващи че цнзура има и сега. Разни партийни и държавни величия богатееха през комунизъма,подобни богатеят и сега. Преди ни разправяха как лошо живеели при капитализъма, сега ни разправят колко лошо се живее при комунизъма.

140

Анонимен

преди 3 месеца

До Гражднанче - Пожелавам на тексасци да си постигнат мечтата. Стискам палци... :) ...

139

Гражднанче

преди 3 месеца

Като човек живял в Тексас, искам да кажа че този щат е отделна тема от другите им щати. Открай време те са преди всичко тексасци. Там флага на Тексас винаги е поставен над този на Сащ -пред кметства аминистации, части домове.Освен това Тексас е самодостатъчен от икономическа гледна точка-всичко си произвеждат сами -петрол,храна всичко и само изнася за другите щати.Идеята им за независимост не е нова и в действителност никога не е умирала...

138

Анонимен

преди 3 месеца

"Не ми звучи добре на мен това което споделят отТексас! Тоест,те Признават Публично,че Не могат да вземат Решения за политики ,касаещи самите Тях!!" - Ти откри топлата вода хахаха Ми няма как да взимат такива решения, защото според законите им те се взимат на централно ниво. По същия начин област Ямбол например не може сама да си реши, че ще слага някакви препятствия на границата ни с Турция. Подкрепям Тексас в желанието им да се справят с проблема. Подкрепям и теб в научаването на това-онова...

137

Закривай фащ!

преди 3 месеца

Независимост!

136

Анонимен

преди 3 месеца

Не ми звучи добре на мен това което споделят отТексас! Тоест,те Признават Публично,че Не могат да вземат Решения за политики ,касаещи самите Тях!!-:((( Абеверно ли че има " свобода там"?? Вече се съмнявам във всичко при тях!!

135

Анонимен

преди 3 месеца

Руска пропаганда!

134

Аз

преди 3 месеца

Защо във ФАЩ нямаш право на референдум за независимост??????? Нали точно това е "земята на свободните....." според химна им. Освен това - и в Сърбия такъв референдум не е позволен но това не попречи на ЕС и ФАЩ да отдели косово от Сърбия. В същото време същите тези ФАЩ и Европа отказаха да приемат резултатите от Испания (за Каталуния) и от уРкайна (за Донецк и Луганск)..... странна демокрация!

133

Анонимен

преди 3 месеца

Долу либералната диктатура!

132

Анонимен

преди 3 месеца

Хайде сега всички борци за независимост да помогнат и на тексас, както помогнаха на окрайна, Венецуела, Ирак, Либия и останалите държави..

131

1.03.1954 г.

преди 3 месеца

Бащата на Шимомото, Тубей Огуро, е бил 30-годишен рибар на борда на японски риболовен кораб, когато "Касъл Браво" (ядрената бомба) избухва в 6,45 ч. местно време на изкуствена платформа в Тихия океан. Шест години по-късно в моряшкия му дневник е записано, че е уволнен поради неуточнено заболяване.

130

1.03.1954 г.

преди 3 месеца

Неуспехът да се предвиди размерът на взрива, съчетан със силните ветрове в централната част на Тихия океан, води до това, че радиоактивните отпадъци падат върху огромна част от океана и върху около 1000 японски риболовни лодки в района.

129

1.03.1954 г.

преди 3 месеца

Как САЩ и Япония опитаха да покрият най-мощния ядрен взрив, извършван от американската армия.

128

Закривай фащ!

преди 3 месеца

Независимост!

127

Анонимен

преди 3 месеца

Да се разпадне СССР си беше напълно демократично, но да се случи същото в САЩ, моля моля. Пък и за някакви бели да се говори, аааааааааааа

126

Закривай фащ!

преди 3 месеца

И няма да има войни по света!

125

Бай Дрън

преди 3 месеца

Ако Тексас стане прецедент, има още 24 кандидати за тоя прецедент. САЩ наполовина след 25 години го виждам.

124

Закривай фащ!

преди 3 месеца

След като Косово се отдели от Сърбия, нека и Тексас да се отдели от фащ.