74

Голата костенурка

преди 2 месеца

Колко още много такива убави ора тряа да си отидат по тоя начин ехеееее.....

73

Щирлиц

преди 2 месеца

Вечна слава на Партията!Рот фронт!

72

Дарк

преди 2 месеца

И напълно е възможно и да не е шофирал Семерджиев да му остане присъдата в сила,след като пред съда при първото дело за мярката му твърдеше,че е бил отвлечен?След такъв бисер е ясно защо не са му обърнали сериозно внимание. за двете дами,едната от които не само че се яви,но и отрече да е шофирала тя.Колкото и да не си спомня твърдението,че е бил отвлечен е насочило разследването само срещу него.

71

Дарк

преди 2 месеца

А,да съдът е определил,че другата,ако не се яви ще бъде заличена като свидетел?Ясно е,че делото ще "ходи" и във ВКС и да потвърди съдът присъдата на Семерджиев и да я отмени.За мен си плаче за ново разследване,точно и обвинението ще може да установи къде е била свидетелката след като смята,че лъже.За съда си имаме приказка, че на съд и жена доверие да нямаш.Ек така се стига до разумен срок от над две години

70

Дарк

преди 2 месеца

Утре пък от 09,30 е друго знаково дело - срещу Семерджиев.Свидетелка посочена от него като шофирала джипа,каза,че е била на задната седалка,а друга е шофирала.И двете неразпитани от следствието?Заложили са на експертизите?Аз пък знам,че първите обяснения пред полицая са близо 100% верни, въпреки,че нямат правна стойност.След това при следствието може и обратни да станат.Затова и ми е необяснимо,че са неразпитани заради експертизи,но не е доказано да е била другаде,а ДНК експертизата я подкрепя?

69

Анонимен

преди 2 месеца

Май и тях ги е убил клошарят, ама без да ги предупреждава.....Колко удобно, нали?

68

Аз

преди 2 месеца

Още в първото изречение става ясно какъв капацитет говори..... "Убийствата може да са свързани а може и да не са".......Браво Найденов, току що си върза гащите, със сигурност вече няма как да си сбъркалв дедуктивните си разсъждения! Поредният КУРифей на овчата мисъл под пагон!

67

Чичолина

преди 2 месеца

В началото имаше пресконференцията с апломб за 50 минути подаване на сигнал от вдовицата след убийството,след това казаха,че мотивът е основно финансов,но явно с изникнали доказателства,че не е вдовицата и преди дни вече заговориха единствено за уволнението и след майчинството.Все пак трябва да я оставят след майчинството и да поработи,че да има за какво да се хванат,за да не я възстанови съда пак.Развяването на декларация за имотно състояние след като не е работила няма как служебно да се гепи

66

Груйо Михалов

преди 2 месеца

И двамата се помислиха за гръцки полубогове. Но живота им реално струва 35 ст. на патрон - .22 калибър.

65

Koko

преди 2 месеца

И аз мога да дам такова интервю викайте ме за експерт - БЕЗПЛАТНО. Убийствата може да са свързани, може и да не са. Мога да правя и прогноза за времето- може да вали, може и да не вали. Числата от тотото за следващия тираж са 6, 12, 22, 23, 25, 45, но може и да не са.

64

до 61

преди 2 месеца

Не забрабяй 500 000 българи в Белене по време на соца и 300 000 български турци изгонени за две седмици. И кат ти харесва толкоз соца върви в Северна корея или Русуя....там е социализъма

63

Дарк

преди 2 месеца

Гледах един филм с един дето прескачаше през годините да убива.При над 150 поръчкови убийства от началото на века,за да няма заловен убиец,то той е от бъдещето.Може и да не е М,да.

62

gg

преди 2 месеца

Разбира се, общото е това, че няма да бъдат разкрити.

61

АМИ ТО ПРОЗИРА

преди 2 месеца

ПО СКОРО ДА ОТКОЛКОТО НЕ

60

Анонимен

преди 2 месеца

Тя връзката я знае цяла България кой стои зад убийствата ! Но важна е промяната да продължи. Те искаха да контролират промяната и затова бяха отстранени .Само това ще кажа.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Върнаха се мутренските времена. Честито! Те дали са си тръгвали? Такова чудо по соца беше немислимо, каквото и да си говорим. Казва ви го един от скачащите за демокрация. Гола вода.

58

Българин

преди 2 месеца

Свързани са и още как. Данните го потвърждават. И на двамата показателите са идентични - кръвното налягане и пулса.

57

Анонимен

преди 2 месеца

При войната в залива едно време и САЩ излезнаха с официалното съобщение : "Садам е или жив, или мъртъв!" Та и тука така - средно положение няма :)

56

Анонимен

преди 2 месеца

Това и аз мога да кожа и то без да съм работил в системата. Нещо по-експертно или пак ще хвърляме боб и след 3-4 месеца всичко ще отшуми... Толкова е голяма корупцията в България, че се чудя как ни приеха в ЕС? ЗА Шенген може само да си мечтаем.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Защо , министъра на МВР излъга , не че някой повярва , че полицията не е охранявала ''ГНЕЗДАТА'' на Пепи Еврото и Нотариуса ?нали предишният министър на МВР -Рашков си призна ...