18

асдаа

преди 2 месеца

До 888 Тук, в Ирландезата - там всички правите биитки на че-р-нил-ките. Няма по-срамно от емигрант нескопосник.

17

Алекс

преди 2 месеца

Легналите полицаи трябва да са по стандарт и добре сигнализирани,а не всеки квартален Ганювец да трупа асфалт по платното.

16

шпец

преди 2 месеца

Направо праскайте система за принудително спиране със шипове. Много ефектно пука гумите на разните дрогирани и надрусани шофьори и шофьорки. Слагате камери отстрани и пускате в ЮТюб канал поточно. Ще има гледаемост.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Значи, предпочитат да имапътни инциденти, но "легналите полицаи" данебъдат поставяни, докато някой не измъдри наредба и тя не бъде официално приета.

14

Ааа

преди 2 месеца

Преди пред аерогара София имаше от вида показан на картинката и се преминаваше спокойно с до 20км/ч почти без да се усети, но при по-висока скорост автомобилът сериозно подскачаше, някой ги бе изчислил. ДА на хубави лежащи полицаи, но асфалтовите недомислици, трошащи окачване да се сменят!

13

888

преди 2 месеца

Тук, в Ирландезата, в градовете и дори в най-малките населени места е пълно с легнали полицаи, бе, г////ньовциииии..., приоритета тук не са автомобилите, а живота и здравето на хората и особено на децата!!!!!

12

БЕЗ ЖЕРТВИ!

преди 2 месеца

ТРЯБВА ДА СЛАГАТ ДАЖЕ ПО ДВА ЛЕТНАЛИ ПОЛИЦАЯ ПРЕЗ 10 М. ПРЕДИ ВСЯКА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА! И В ГРАДА ДА СЕ КАРА С 30 КМ/Ч! ГАЗ ДО СЛЕДВАЩИЯ СВЕТОФАР И ТАМ СПИРАШ И ЧАКАШ?

11

Алабала

преди 2 месеца

Значи *** за волана му се чупела колата от лежащ полицай. Ами не минавай със 100 км/ч, мини с 20-30км/ч!

10

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо против онези "легнали полицаи" дето са като гърбица и са ясно означени с бяла светлотразяваща маркировка, но тия дето слагат "пъпките" трябва да бъдат накарани след това със зъби и нокти да възстановят предишното положение.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Да слагат, ама да са с нормални размери и задължително маркирани, и да има и знаци. Другото е подсъдно.

8

поглед

преди 2 месеца

Тюх ! Щех да моля кмета да сложи пред училището, че едни вчерашни "майстори" на волана си правят дрифтове в кварталната уличка. Не стига, че не могат нито да паркират, нито да карат - а сега и ще газят със скорост каквото им попадне на пътя. Тези са ***. В БГ тази порода по друг начин не може да съобразява правила.

7

Пипи

преди 2 месеца

А в София почнаха да слагат кабари за трошене на предницата на колата, въпреки че изрично е забранено в Наредбата за пътни знаци и сигнали.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Стой си в Стокхолм! И без това, тука трудно ще намериш африканска тояга за дългите нощи!

5

Анонимен

преди 2 месеца

В Стокхолм е пълно с бабунки, като има някой дето са гигантски. Автомобилите не се слагат на първо място, а се слага безопасността на пътя и ниската скорост. В България е незаконно , майко мила! В държавата с най-много произшествия и убити на пътя е незаконно да се слагат бабунки !?

4

Анонимен

преди 2 месеца

Преди много години един камион подскочи на такова нещо и паркира върху дузина граждани, чакащи на спирката. Мисля, че загинаха 6-7 души, включително ученици

3

Анонимен

преди 2 месеца

Е СЕГА ЩЕ ИМА ДА СИ ХВЪРЧАТ ПО УЛИЦИ И МАЛКИ УЛИЧКИ В КВАРТАЛИ СЪС 100 ТЕЯ ОТ СЪДА СА ПЪЛНИ ************

2

аььааьаь

преди 2 месеца

За да ти ограничат скоростта, ти чупят колата. Сложете камери и събирайте пари, стига с тези дупки и бабуни. Пълни тъпаанари има в държата за управление

1

Анонимен

преди 2 месеца

Тези неща всъщност са опасни, най-вече около кръстовища, спирки и пеш.пътеки! А и нали си имаме шахти стърчаши с по няколко сантиметра...