7

СалмонЕЛКА

преди 2 месеца

Суратбука случаЕно се бъгна по политик-технически причини :) :) :=

6

Анонимен

преди 2 месеца

По ирония на съдбата парти, съглашения и държави съдържащи в името си името "демократи" "демокрация" и"демократична" са най тоталитарните... Примери за тоталитарни организации у нас и по света много.. "Демократическата партия", "демократична България", "корейска народна демократична република", "социалдемократи", "демократичен алианс", "Християндемократи".. Пълно с кандидати за големия казан!

5

Анонимен

преди 2 месеца

До 2! Ти не ги знаеш! Хората ги знаят и знаеят също, че както обикновенно общо няма да съберат и 2%! Тръмп печели на 100% освен ако публично не изяде някое дете... Има шанс и да накарат байдън да се откаже понеже се вижда, че няма никакъв шанс, но пак ще е същото, защото oтвpъщeниeтo е към тоталитapния режим на "демократичната" партия, а не толкова към самия байдън!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Президентът Джо Байдън е водещият претендент за номинацията на демократите и няма реален конкурент с шансове да го измести, - ДА, ама като обявят Мишел ( <3 :) xo xo xo) за кандидат, ще помете Байдън и Тръмп и ще оправи америка и света!!!!!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Айде да иде Тръмп, да свършва ТСВ, че иде четвърта дето се вика.

2

ВЕСЕЛИНЪ 7112136860

преди 2 месеца

Имам предчувствието,че нито Байдън,нито Тръмп,нито Хейли ще бъдат Президент на САЩ. Още не знаем кои са възможните независими кандидатури.На хората в САЩ им писна от интригите на републиканците и демократите. За мен истинският президент на САЩ е Господин Нетаняху,защото той изразява волята на американците. Освен това, в САЩ има суперкомпютър,който има свойството да парира или толерира дадени политики. Посредствеността на политиците на световно ниво е главозамайваща. Мъск е също вариант.

1

Владо

преди 2 месеца

Според социолозите, ако изборите бяха днес, около 110 мандата разлика в полза на Тръмп с/у байДън!