333

Анонимен

преди 1 месец

КАХЪРЕТЕ СЕ ЗА НАШИТЕ ТАНКОВЕ ДЕТО ГИ НЯМА !!!! КАКТО ВИЖДАМЕ РУСИЯ И С ЛОПАТИТЕ С КОИТО СЕ БИЕ И С ЧИПОВЕТЕ ОТ ПЕРАЛНИ ПОПИЛЯ НАТО В УКРАЙНА

332

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 месеца

Тая война ще се спечели, споко. Русия имат 13 загуби досега, без да проим Студената война. Тази ще е 14та.

331

вгз

преди 2 месеца

Новият танк е прекалено хубав, но само на картинка. :)Русия все някога ще го произведе и ще му падне цената. А когато им дойде акъла, ще започнат да правят частите с 3D принтер и скоростта на производство рязко ще нарастне, когато пуснат 20 принтера да работят едновременно. Същото и за дроновете, и за артилерийските снаряди. Но трябва да им идва акъла навреме.

330

СС

преди 2 месеца

Абе какво стана с професионалистите от Колумбия, които щяха да попълват украинската армия, къде отидоха? Загубиха се по пътя заради дрога ли, какво? Айде че Зеления си чака стоката! ........Или това беше поредната укробутафория.

329

фъш

преди 2 месеца

Е то си има име за тази работа - "Музеен експонат" !

328

Анонимен

преди 2 месеца

Има ли тука фенове на Азис ?

327

Анонимен

преди 2 месеца

добре че ейбрамс е на разпродажба

326

Анонимен

преди 2 месеца

хаха-маха, отиде коня у ряката... или по-точно - отиде котов при флагмана масква, там където са и другите корабчета, барабар със самолетчетата А-50, всяко за по 400 милиона долара

325

ха-ха

преди 2 месеца

До Руснаците губят-Съвсем си изкукал, дженди!!!Уссрайнината вече сгъна ,барабар с цялото келяво НАТО и великите кравари от ФАЩ.Укрофашистката пропаганда е увредила болния ти евроатлантически мозък.

324

Офф ,да се омита

преди 2 месеца

Сбабичосаната укрофилка Олена Василенко е изсмукала от дебелите си пръстчета поредната статия.Дебелата бабичкера се е загрижила за руските разходи ,вместо да види какви ги вършат укропитеците-дезертьори по нашите курорти и за наша сметка.

323

Анонимен

преди 2 месеца

Тази война не може да се спечели. Но Русия ще се възстанови бавно и има шанс за източна Европа. Запада ще загине. Сори.

322

Анонимен

преди 2 месеца

До 336 - Защ си мислиш, че Украйна дава по-надежна информация от Русия? И вете страни имат много ад спечелят,ако им повярваш.

321

Кораби трябва да

преди 2 месеца

Си строят руснаците че не останаха

320

Хахаха

преди 2 месеца

Да си го държат във витрината тогава

319

Путин-Вликан

преди 2 месеца

Поредните партенки. Някой да е чувал че Терминатор 2 вече е на фронта и дупчи брадлита?

318

Хи хи монголоидите

преди 2 месеца

имат 5 бройки от джелезото...

317

Анонимен

преди 2 месеца

Имам чувството, че само някакви кампании се водят. Имат третир март - Босфор ТВ тръби проти "псевдопатриотщината", като изкарва всеки, който прави нещо повече от това, да каже "честити Трети март" (не Освбождение, не неее ....) го изкарва едва ли не Бай Гъня, ама на стероиди... После думнаха някакви Ейбрамси и сга статии, как па руските ХЕПТЕН не ставали ... да има баланс.

316

Познахте

преди 2 месеца

Танкът е скъп и го пазят за военните паради на руската армия в Париж и Лондон след две години.

315

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 329 не лесно да си *** нали приятел !!!! я погледни какво става на фронта кой бяга на запад ? е такива тъпири като тебе първи ще ги мобилизират и ще ги пратят за пушечно месо

314

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да съобщя на русофилите, че рекламираните от Путин Сармати, Буревестници и Посейдони са много по зле от танка Армата и Су57 които поне ги има в опитни образци, докато онези ги има само в главите на Путин и пияндето Медведев.