27

Слава

преди 2 месеца

На Украйна и Израел....пазят ни от терористи и рашисти.... Всеки помни къде отиде делегацията на Хамас....и само там,в русия бе приета......

26

Съд за терористите!

преди 2 месеца

Крайно време е Израелския съд да осъди антисемитските неонацистки диктатори и др.терористи на ислямските терор.групи като ООП, Хамас Джихад, ИДИЛ Хизбула и др части от Палестинска автономия - престъпен съюз на много ислямски арабски терористични групи от нелегални окупатори, нагли лъжци, масови убийци, похитители изнасилвачи, педофили и др. врагове на Бог и престъпници срещу човечеството заедно с корумпирани от/като тях ООН про-терористи съучастници като ООНАПБ за съучастие в Палестински терор

25

ООН=ислям.неонацисти

преди 2 месеца

Безбожните корумпирани световни лидери от ООН като ислямисти и комунисти, ограбват, ислямизират и тероризират не-мюсулманските държави с милиони, с които създават, подкупват с милиони за престъпления и въоръжават ислямските терористични групи като Египетско братство, ООП АлКайда Хамас Джихад ИДИЛ Хизбола и др обединени в престъпната терористична групировка Палестинска автономия създадена по нацистки образец,съюз на много ислямски терор. групи вкл.UNRWA съучастници в ислямски терор с Гутерес

24

Анонимен

преди 2 месеца

Шефката на ООН любовница на шефа на Хамас. Вие какво очаквате, да помага на християни и евреи ли? Лапат си петцифрените заплати, дъвчат безмислени резолюции и си въртят далаверите.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Откакто на педофи*ла Мохамед гласовете му 'проговорили' в пещерата, арабите не са спрели да нападат Европа. То не беше Константинопол, Малта, Испания, Франция. Сега пак правят същото. Израел обаче им обърка плановете, една мъничка държавичка от 7млн.евреи сред океан от 450млн араби. Спукват се от яд, че са бъкани с петрол, уж най-великата религия дето трябва да подчини света, а една шепа хора за 70 години ги разминаха с хилядолетия.

22

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Наглите Тифутянки(така го произнасят китайците)!По големи терористи от Сащ и Исра-ел нема!

21

Анонимен

преди 2 месеца

ООН е терористична организация! Защо още не е разпусната и забранена?

20

ВЕСЕЛИНЪ 7112136860

преди 2 месеца

Аз ще посоча и една друга причина,поради която Държавата Израел не намира трибуна за болката си в България.Влезте във фейсбук-страницата на ония хипари и комунисти от "Шалом" и ще видите,че никой не си помръдва пръста да изяснява случващото се в Израел и Газа. Никой не казва,че Израел търпи всекидневни ракетни атаки! За "Шалом" приоритет е налагането на Истанбулската конвенция в живота на Българските деца,а не защита на Държавата Израел. За мен поведението на "Шалом" е меко казано антиизраелско.

19

ВЕСЕЛИНЪ 7112136860

преди 2 месеца

ООН е една абсолютно фашистка организация,която подлага на явен mobbing Държавата Израел и Нейният Народ. Тази фашистка организация,чиито членове в своето болшинство са от държави,които нищичко не са направили в услуга на световният мир . Защо ООН не блокира Турция,която е дом за Хамас и Фатха? Защо ЕС и САЩ не изхвърлят от НАТО Турция? също ООН не блокира Русия за съдействие на терористите и техните лидери? Напред,Израел! Не сме слепи и виждаме твоята правота !

18

Анонимен

преди 2 месеца

ООН като цяло е в криза от началото на 21 век.Така и не си намери място след студената война.А пък иде такава война, че организацията и без това ще си иде.

17

Много

преди 2 месеца

се кефя като разни медии от различни страни започнат да излъчват репортажи, с ревящи дебели палестинки и брадати главорези, които се жалват от лошия Израел. Защо никой от тях не се извини, за нечовешките действия извършети от Хамас, не се разграничи и не посочи къде се крият терористите? Значи и те са такива. Никакви отстъпки! Тези освен от груба сила не разбират от друго!

16

Аз

преди 2 месеца

До аноним - мислиш ли че смеят? Ако се разбере истината Натаняху ще бъде разкъсан жив

15

аноним

преди 2 месеца

Неясно защо Израел не стартира пропагандна програма с истина и обективни факти!Палестинците хвърлят фалшификати за всичко,но защо Израел мълчи?Западната публика е много ограничена в кръгозора си и поради слабата си ерудиция приема лъжите им за истина!!!!

14

Аз

преди 2 месеца

Военно-престъпници обвиняват ООН че е наел терористи?????? WTH

13

Боби

преди 2 месеца

Никви отстъпки за тия вapвари! Разнасяха трупа на голо швабско момиче, имало нещастието да е на кофти място, играещи кючеци около него. Това е human scum и е редно да бъде анихилирана!

12

сем

преди 2 месеца

терористите няма да предадат заложниците,защото те ще разкажат на какво са били подлагани в плена!И изобщо-дали има живи заложници????

11

аноним

преди 2 месеца

Повечето хора не се нуждаят от истината-те предпочитат пропагандата на другите,защото евреите вече са изначално и по подразбиране ,,виновни''-каквото и да правят!Затова лъжите на другия са сладки и приятни за тях!Колкото до лъжите-на палестинците трябва да се връчат всички награди за артистичност от Холивуд а пък служителите на тия,за които става дума тук,много им помагат!

10

Анонимен

преди 2 месеца

До градация И как достигна до този "извод"? На базата на антисемитските възгледи ли? Знаеш ли кой друг е станал известен с тях?

9

1-3

преди 2 месеца

Евреите ценят живота-за арабите-смъртта е свята!

8

градация

преди 2 месеца

Ако наглостта сред човеците като цяло е около 100 мегабайта, израелците с лекота удрят 1000 терабайта. Не знам с какви митове ги възпитават, но са изтъкани от лоши качества.