54

Анонимен

преди 6 месеца

Спреи за почивка, след като 3 седмици само избутваха украйнските сили ..

53

Анонимен

преди 6 месеца

Очевидно има изчакване. Причината ще се разбере!

52

Стефан

преди 6 месеца

Това го пише Днес. Други пишат Руснаците напредват много бавно по целия 1000км. Фронт. Къде ли е истината? Да изчакаме до утре. Утрото е по мъдро от вечерта.

51

Анонимен

преди 6 месеца

Боби, 5 милиона украинци работеха в Русия още преди 2014. След това започнаха да се увеличават бързо. След 2022 над 10 милиона украинци работят в Русия. И отделно няколко региона се върнаха в Русия. Обезлюдени от украинците и изстрадали, но се върнаха.

50

Боби

преди 6 месеца

До Цената До момента цената за РФ е приблизително 5 милиона нови данъкоплатци, остави на страна нещата в присъединилите се територии.

49

Анонимен

преди 6 месеца

Май,че освен клоуна наркоман има и други от бандата му,които са на бело! Хохлите ядат як пердах от братушките,но въпреки това продължават да си фантазират за някакви си тяхни,несъществуващи в реалността победи!

48

R.A.T.M

преди 6 месеца

Само да не се окаже, че филмът не бил шведски, а съветски и не се казвал "Баба дала солдату", а "Балада о солдате". Ако бяха приели условията в Истанбул сега 4 региона щяха да са украински очаквам Николаевска и Одеска област да станат руски ако не тази следващата година, няма признаци украинската армия да има и теоретичен шанс да си върне нещо, по-вероятно е да губи още т.е демилитаризация и денацификация в действие.

47

ОК!

преди 6 месеца

Да не ревевш лятоска?!

46

Каква е цената?

преди 6 месеца

А кой подстрекава войната та да и смяташ цената - замислял ли си се? И замисляш ли се защо руснаците стигнаха до Киев - излъгаха ги на Истамбулстата среща да се изтеглятр и сега бавно и сигурно изтощават цялото лъжливо НАТО?

45

Анонимен

преди 6 месеца

"Врагът прави огромни усилия, но не постига никакъв напредък" ;;муахахахахахахахахахахххааааа

44

Идеалист

преди 6 месеца

Ако един пробив придължи цамо напред и заприлича на полуостров сред вражеските части може да се превърне в котел от противниците си. Укранците това ли очакват. Тази опастност я знае дори всеки сержант.

43

Цената

преди 6 месеца

Русофоби, русофили, русораси. :) някой замисля ли се на каква цена е тази война? В животи? В руски също. Колко струва живота на руснака за другаря Путин? Хората и от двете страни станаха само някаква статистика. Жалко е.

42

мдаа

преди 6 месеца

Не са спрени, а са спрели. Трябва време, за да прочистят от укри двете села, не е добре да им излязат в гръб. След като денацифицират укрите, руснаците ще продължат. След падането на Авдеевка вече няма изградена отбранителна линия.

41

Какво следва

преди 6 месеца

Украинската армия изчерпва резервите си. Ако задържат фронта на едно направление, губят на друго. Ловят хора на улицата за да ги изпратят на фронта. А и доларите секнаха. Да видим колко време ще изкарат така.

40

Говедовъд

преди 6 месеца

Спряха ,за да разгледат прословутите "Ейбрамс",или каквото там е останало от тях!

39

Анонимен

преди 6 месеца

Както западните медии описват войната....Украинската армия героично и победоносно отстъпва, докато Руската армия сразена и обезкървена плахо настъпва.

38

Анонимен

преди 6 месеца

"Врагът прави огромни усилия, но не постига никакъв напредък" Няма вече балъци които да ви вярват на простата пропаганда !

37

Олимпий Панов

преди 6 месеца

Комика пак с стари номера излиза!На тез концерти 2 път никой не ходи!

36

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 31 Ако е така, руснаците трябваше да са останали без контингент в Украйна. А те вече имат превес над укрите. Май цитираш загубите от последните дни на укрите в Авдеевка заради закъснялата евакуация. Да не говорим, че седмица преди това на два пъти руснаците удариха събрали се укри за смяна на биещите се в Авдеевка. Тогава по около 1500 дадоха фира.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Хаха! Спрели са земното притегляне. Един украински войник го каза. Няколко атаки с неекипирани, неподготвени, незнаещи какво правят части. Явно затворници. И след като ги изморят и проучат огневите им точки, идват в атака добре екипирани, подготвени и организирани части. Руснаците ли са спрели, или укрите са ги спрели? Хаха! Май идва реда на Часов Яр.