55

Анонимен

преди 6 месеца

Русия има оръжия които са равносилни на ядрена бомба без радиация, но по странен начин не ги използва, но при голям зор ще е неизбежно, ще е жалко за жертвите.

54

аз

преди 6 месеца

Евро джендърите ще предизвикат Путин да започне истинска война в Украйна която най-вероятно ще продължи три дни а още изначално е ясно кой ще бъде победителя

53

Анонимен

преди 6 месеца

Хареаса ми как издиша новината: ВЗРИВЕН жп мост, повредена носеща структура, само една колона и на края - по-късно СЪЩИЯ ден движението е възстановено.

52

Хахо

преди 6 месеца

Руснаците настъпват по всички фронтове и приближават Харков.На укрите не са им останали войници понеже 3 млн.мъже избягаха в чужбина

51

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 53 Я пак? Няма да те питам в първите дни на СВО укрите колко моста сами си взривиха. И тех ли ще ги пишеш във "Война и мир"? За ударените сгради от некадърното пво и ракетни установки между жилищните блокове няма да ти напомням. МОЛ дето зарежда ракетни установки е военен обект, ако не знаеш. Хоспис и пицария пълни с чуждестранни униформени също е военен обект. Откакто го думнаха с 2 ракети в Киев английския съветник по тероризма спряха набезите по земя към цивилния Белгород. Опа!

50

Анонимен

преди 6 месеца

Те така се "хвалеха" и за кримския мост, но после като се разбра, че са загинали само цивилни, никакви военни е нямало, се умълчаха.Това е табиет на западната цивилизация. Първо пускат новината и ако няма голяма обществена реакция, признават си.

49

Хъ хъ хъъъ!

преди 6 месеца

Мнооого вярно сте го написали- Украйна се похвали!!! Както казваше баба ми: А, стига сте разтягали лакуня бре!

48

мда

преди 6 месеца

Ако съм на Путин бих думнал мостове на запад от Киев, като отговор.

47

До бай Дрън 49, 50

преди 6 месеца

Ако започнем да изброяваме колко неща е взривила Русия в Украйна, ще напишем книга с обем на Война и мир, ще засенчим Лев Толстой.

46

Бай Дрън

преди 6 месеца

Вижте сега. Това е равносилно някой да взриви нашите Дунав Мост, защото по ЖП линиите се изнася оръжие за Украйна. Преедставяте ли си какво ще означава това и за нормалните хора?

45

Бай Дрън

преди 6 месеца

Чист терористичен акт. Русия колко моста е взривила в Украйна? Израел и Украйна се оказаха най-големите терористи в световен мащаб. Дори Алкайда им завиждат вече.

44

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 47 За разлика от руските терористи, украинците атакуват само военни съоръжения.

43

Анонимен

преди 6 месеца

Типичен терористичен акт

42

Ще се похвалят ли

преди 6 месеца

и за атентатите, които организират срещу журналисти? Ще се похвалят ли и с кървавия си списък с име Миротворец, в който с кръст зачеркват имената на убитите и пишат ЛИКВИДИРАН. Уникална демокрация и човеколюбив режим! Урсулка, Борел, Денков, Гаргамел, пратете им още пари. Веднага! От закуските ки вземете и им дайте на тези алтруисти и борци за човечност и правда!

41

От 2014 бомбардират

преди 6 месеца

Донецк и на улиците, в училища ибдртски градини, в храмовете има редовно изботи и заклани от Нацистките номбардировки. ЗА ТЕЗИ СИ ПОСТИЖЕНИЯ ЗАЩО НЕ СЕ ХВАЛЯТ? ЧЕ ТО СИ Е ЗА ХВАЛБА, ТАКОВА ПОСТИЖЕНИЕ!!

40

Десетки, стотици

преди 6 месеца

атентати направиха Укро-нацитата и има хиляди цивилни убити. На запад не си мърдат пръста да проверят какво става. Даже публикуват статии в които Укротежима се хвали с взривовете.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Взривили някакъв си мост в необятната руска страна, а руснаците им сринаха цялата държава! Това което правят едва ли е в интерес на Украйна. Дано Господ най-после вразуми войнолюбците.

38

rambaldievskievich

преди 6 месеца

Когато, 39, империята се разпадне. В ход е вече. Усилен е.

37

Анонимен

преди 6 месеца

След всяка подобна хвалба следва оттегляне с няколко десетки км на запад.

36

България !!!

преди 6 месеца

Ако те нападнат трябва да се защитаваш !!! Кога ще спрат тези войни ???? Всичко е за власт и пари !!!