20

75

преди 2 месеца

Най платени професии,в бъдещето евродепутат,депутат,мутра,урсулка,урсул,грета,гретун,Бамбула,Будала, Алфонс, ***, никакво образование не трябва, просто бъди ***.

19

И пак празни

преди 2 месеца

приказки. Никой от гостуващите не мисли, че неговата професия ще изчезне, ама лаладжиите в студиото ще са едни от първите изчезнали професии.

18

Кадровикът Теофраст

преди 2 месеца

Екозащитник, протестър, гейактивист, копейка, грантаджия, ютюбър, блогър. Може и ловджия, събирач на гъби, билкар. Всичките са мултидисциплинарни. А, да: забравих най-древната професия...

17

Анонимен

преди 2 месеца

Професиите на бъдещето са строител, готвач, земеделец, животновъд, шивач, ковач, дърводелец.

16

Руси

преди 2 месеца

Ще ви кажа аз кои са.Шлосер ЗаварчикГотвач Ядрен инженер Агроном Тракторист Иначе ще ми ядете ХУ*!Жените една манджа не могат да сготвят вече ,мъжете една крушка не завиват без да питат Гугъл.Това е истината ,всичко друго е пропаганда !

15

Анонимен

преди 2 месеца

14 допотопни специалности откриха графенаРоден е на 23 август 1974 г. в Нижни Тагил, Свредловска област, РСФСР, СССР. Завършва Московския физико-технически институт през 1997 г. със специализация наноелектроника. Носител е на Нобелова награда за физика за 2010 г. заедно с Андре Гейм за откриването на графена, с която става най-младия жив носител на Нобелова награда за всички области. А сега кажи какво може НБУ със стипендиите на Сорос.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Врачка в канал 3. Политически психолог. Политически антрополог.

13

глупости

преди 2 месеца

какви неща говорите бе в БГ унивеситети още преподават динозаварски професори учили в мацква някви допотопни специалности и никой неможе ги изгони от там вие за нови професии бълнувате

12

Анонимен

преди 2 месеца

Войник и оператор на дрон.

11

майстор

преди 2 месеца

Професиите на бъдещето са най-*** професии за които училище не ти трябва:1. Майстор ремонт на покриви - безкрайно много работа и пари. Взима за ден, колкото едно IT за месец. 2. Плочкаджия - 220лв/кв. Днес едни 20кв. си ги прави ...3. Гипскартон и шпакловчик.4. Водопроводчик.5. Електро6. Фризьори.7. Зъболекари8. Адвокати9. БанкериВсичко др. са измишлотини и временни глупости.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Политик, Общински съветник,Кмет на село,град,квартал.Както върви скоро и длъжност кмет на блок ще се появи! Все професии със голямо бъдеще! Политиката му е работата ,много обещаваш *** нищо не вършиш и само по софри и мазни кафета одиш.Изкуственият интелект таз работа не може да я свърши1

9

Пешо

преди 2 месеца

А като ти паднат бушоните AI ли ще ги вдига? То ще лепи плочки и ще сменя капещите уплътнения на пералнята? Хайде стига дебилизъм и малоумие!

8

Сава Томов

преди 2 месеца

Имаме нужда от стабилни ректори, които да изведат университетите на иновативно ниво. Крайно време е за промяна не само в Телекомуникациите, но и в Софийския, Унибит и т.н.

7

До 7

преди 2 месеца

То и от студенти няма да има нужда, защото ИИ се учи много по-бързо от средностатистическия човек и е способен да го замени в почти всяка сфера на труда. Накрая човекът ще стане напълно излишен.

6

Чатджипити

преди 2 месеца

Домашен любимец на ИИ

5

ИИ

преди 2 месеца

Терминатор.

4

Анонимен

преди 2 месеца

ИИ миcиpka?

3

Анонимен

преди 2 месеца

Мултидисциплинарни...тоест от всичко по малко и накрая едното нищо.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Овчар

1

Анонимен

преди 2 месеца

Тиктокър, ютюбър, инфлуенсър, обикновен хомосексуалист