9

ххаха

преди 2 месеца

А колко полицая залови? Жалкарчета страшни са родните милиционери...

8

gg

преди 2 месеца

До Анонимен 7: ето още един процент - този на ПТП-та причинени от пияни/дрогирани шофьори - 2%. С други думи, нищожна част. Защо темата се раздува толкова обаче? Еми не е за нашата безопасност, бъдете сигурни.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Покрай КОВИД много обичаха да дават статистиката в проценти смъртност итн. Затова следвайки тази велика логика да покажем в проценти броя пияни и дрогирани шофьори от броя проверени. ТАДА - 0.27%. Айде сега ми обяснете как така при толкова малко пияни и друсани има толкова катастрофи, щото не е и от скоростта и да не излезе че е щото пътищата са гробници! Да ходят да пазят границата вместо да пишат фишове за какво ли не. На тоя фара му изгорял, оня забравил да си плати гражданската и ФИШ!

6

gg

преди 2 месеца

Работата на МВР е да тероризира хората и да пази властта

5

Ivan

преди 2 месеца

Няма и по един на област,голям праз?Много работа свършили НИЩОПРАВНИЦИТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ.То само в България има пияни водачи,че всеки ден ни занимават с тъпотиите си и оправданията си за ранно пенсиониране с максимални пенсии.Какво направихте броя пияни и дрогирани да намалее-НИЩО,защото сте НЕКАД.ДЪРНИЦИ!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Нали отнемат автомобили, защо продължава да има пияни?

3

Анонимен

преди 2 месеца

Не е работа на мвр да заловява пияни шофьори!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Не ми лафи колко тегав е живота, караш на баща ти джипа и му харчиш оборота.

1

Муахаха

преди 2 месеца

а колко НаркоДилъра или те Наркотиците се берат по дърветата в България и като Камъните - Падат от Небето?!