166

Хммм

преди 1 месец

Трябва да се върне Вермахта,и всичко ще се оправи.

165

Да

преди 1 месец

70 години и повече ти промиват мозъка да не воюваш и че си лош нацист, и сега изведнъж да станеш войни. Няма как да стане. Германците бях войници до 1945, сега са джендърчета и жейчета. Те вече даже и германци не са чак толкова, толкова ги размиха с всякакви емигранти.

164

Анонимен

преди 2 месеца

Пречупеният кръст връща ли се ? Мож да го турнем на знамето на ЕСЕС. Хи хи. Да спрем да се преструваме вече...

163

Еееее

преди 2 месеца

Мюмюн чака с нетърпение

162

А

преди 2 месеца

Концлагерите ще върнат ли?

161

сетила се мара да се

преди 2 месеца

побара

160

Меркел ще ги оправи

преди 2 месеца

Те имаха нужда от доктори и инженери, Меркел им внесе.. Сега ако и малко войници ако им внесът и съвсем ще затрият държавата.

159

…..

преди 2 месеца

Има нужда от войници, а осъзна, че разполага само с обратни.

158

Анонимен

преди 2 месеца

Във Френския легион колко руснаци има?

157

Анонимен

преди 2 месеца

"Ако Германия, като държава от НАТО, влезе във война, то няма да има значение кой колко войници има. Ядреното оръжие не прави разлика дали си войник." - Не разбирам смисъла на коментара ти. Не разбирам защо казваш това. И в коментара ако заменим името на държавата Германия с името на някоя друга държава, която и да било, как ще се промени смисъла на казаното от теб? Тогава защо споменаваш точно Германия? Плюс това, на Германия е забранено да има ядрени оръжия. И тя няма!

156

Сепуку във пъпа

преди 2 месеца

Защо някои хора тук не разбират че в Германия ще бъдат набирани и жени? Това да не ви е скапаната Русия където жените са освободени.

155

Анонимен

преди 2 месеца

Множество тупи русофилни коментари издават, че таваришите още живеят във времената след края на Втората Световна.Смях!

154

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Германия, като държава от НАТО, влезе във война, то няма да има значение кой колко войници има. Ядреното оръжие не прави разлика дали си войник.

153

VladTepes

преди 2 месеца

Да се учат от българския опит и великата книга "Приключенията на Лукчо" - силна армия се прави с генерали, адмирали, полковници, капитани с рангове, доктори на военните науки и хабилитирани лица по принципа "Много вожд, малко индианец". Още Джани Родари е разбрал силата на такава армия.

152

Анонимен

преди 2 месеца

то мъже в DE отдавна няма

151

До 151

преди 2 месеца

Drang nach Osten! Научи се да пишеш поне на немски, има преводачи! Не е необходимо да знаеш граматиката! Аз съм учил немски 5 години, но не претендирам да Зная унгарски!

150

До 157

преди 2 месеца

Имайки предвид качеството на руските двигатели, ще е чудо ако изобщо стигнат до Румъния! Не съм чул братушките да искат да си купуват руски дизели! Имаше една Армата, която аварира на червения площад, на тренировките за парада! Обикновено всяка новост на Русия в техниката е или незаконно родена, или е недоносена! Войните вече не се решават от количество, а от качество, защото на никой не му се умира за някакви призиви и лозунги!

149

Хххх

преди 2 месеца

Ами намерете си новияХитлер и той ще Ви намери войници...ама да няма пак руски танкове пред Бранденбургската врата...ако чуете двигателите на руските танкове няма да се оплаквате...

148

Хххх

преди 2 месеца

До 144Бате за какво ти е икономика...има си дзелена енергия гейпаради може да си сменяш пола през ден...дори може да си развявашуя на гейпаради....това го нямат в Русия и затова руснаците завиждат на Германия и като цяло на Европа... :-)))))

147

Анонимен

преди 2 месеца

Под знамето на дъгата са там вече.