235

Toni Ivanov

преди 2 месеца

И на тези са им приготвени черните чували.

234

хаха

преди 2 месеца

Спускаха ли отново намъри от самолет без парашут? предният път доста зрелищно се разбиваха в земята.

233

007

преди 2 месеца

Тия толкова ли са прости, че не осъзнават, че пича в Кремъл хем е луд, хем е терминално болен и няма какво да губи. Мой скоро ще горим в ядрен огън заради наглите укри.

232

Анонимен

преди 2 месеца

Ядрената война е неизбежна, мисля вече и най-... умните го разбраха. :) Интересно ще бъде да се наблюдава как на мypzилките им се смъква кожата от лъчевата болест. :) PS Сега не е точния момент да се грижите какво щели да правят някакви непознати от интернет, мислете за себе си. :)

231

Скоро

преди 2 месеца

Скоро ще се сетите за Симо Хаюка, наречен от руснаците "Бялата Смърт".

230

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

А защо така нънтънаху не се яви на преговорите за Газа и защо е така глух за човешките пеава, защо така кра вария изведнъж промени подкрепата си за сионистите ?

229

Ямболски цървуль

преди 2 месеца

И Русия разиграва военно учение в западната си територия от 24.02.2022 г. Но не бият тъпана! Просто го правят,защото са си в правото!

228

Анонимен

преди 2 месеца

НАТО е една беззъба бездънна яма за пари в които потъват стотици милиарди долари и която е безсилна първо да защити която и да било държава, второ да противодейства на Русия. Русия стана реално по-силна, и икономически, и военно, последните 2 години и това е факт. А онова което ни убеждаваха сатаните от Запад, беше че чрез санкции и военни "помощи" за Украйна (които са си чисто и просто пране на пари), Русия ще бъде отслабена и ще бъде подчинена. А стана точно ОБРАТНОТО.

227

СалмонЕЛКА

преди 2 месеца

А кои бяха участниците в натовските учения "Северен поток - кабуум 2022"? Бихте ли споделили,мили ми ми$$ирченца или темата е леко неполиткоретна некси,мм?

226

Анонимен

преди 2 месеца

Само да не сбъркат " Посоките" и тръгнат Към Русия! Че Дедо им Путине,гаранция Че ще им Изпрати Огромна Гъба!

225

Бойко борисов

преди 2 месеца

Тия русоляви ЛГБТ парашутисти ако беше жив дядо Женя да се изпикае на оградата щяха да прескочат северния полюс

224

Магелан

преди 2 месеца

Шок и ужас.Кремълски болшевишки Джуджета пародия на мъже Путина и пияното Медведчо че си изядат топките от ЯД!!!!Ха,ха,ха,ха,ха

223

Тагарев

преди 2 месеца

Накрая някой ще изяде бахура ама да види ме кой е

222

Анонимен

преди 2 месеца

До 294... Защото няма ЯО..

221

Анонимен

преди 2 месеца

Сега ще видите колко е готино натовското оръжие, когато няма кой да им отговори насреща.. Ама в реална бойна обстановка.. си е гола водица...

220

Анонимен

преди 2 месеца

Много Важно! И????-:)

219

Анонимен

преди 2 месеца

Да внимават да не си скъсват чорапогащите...

218

Помним как

преди 2 месеца

и руснаците започнаха цялата тая история със ,,учения" покрай украинската граница,и Путин,Медведев,Коня и Фашиста се кълняха във майките и децата си,че нямало да нападат Украйна,а това боли редовни учения за нападение.когато руснак каже нещо,винаги имай в предвид обратното,и никога няма да бъдеш изненадан.те украинците си ги знаят,и за това бяха посрещнати като сватбари още на границата.та сега идва ред и съседните държави да направят ,,учения" окло цялата РФ.Не е приятно,но е справдливо.Нали ?

217

Анонимен

преди 2 месеца

Красная е втората най-силна армия .... в Украйна.

216

до келеша

преди 2 месеца

""""Копейките си мислят,че само Вовата има Искандери с ядрени глави"""" ------ Абе Дребен Центаджия, "Размера" е от голямо Значение!!! Ако си мислиш, че Щатите, дребничката Британия и Франсето ще рискуват да се превърнат в Стъклена Радиоактивна Пустиня в рамките на Един Час при Пълномащабен Ядрен Удар заради Лапандците ти явно си се родил с тежки умствени отклонения!!!! М////та им и на руснаци, и на кравари, Светът ще престане да съществува след 24 часа!!!