48

Мдааа

преди 2 месеца

Сега, така наричат парите за приемане на всички мигранти в България.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Още за крадене.

46

Радиовъзел 42 820

преди 2 месеца

СПЕЦИАЛНИТЕ ПОЗДРАВИ СА ЗА Г-Н ДРАГО ДРАГОМАНСКИ. Само ние с него си знаем защо сме такива приятели. А пък, си е РЕПУБЛИКАНСКИ ШАМПИОН ПО АВТОМОБИЛИЗЪМ на БЪЛГАРИЯТА НИ. Дори и, оссвен това, е давал доста повече караули и наряди от мен. ХАЙДЕ ЦВЕТЕЛИНЕ, хайде РАДОСЛАВЕ. ами, ние сме си от третия ни БАТАЛЬОНА НА тези от УБО-то им. А и, сме си от шофьорите на БЪЛГАРИЯТА НИ. Ами, тя си ни е нашата си и родната. КЛАРИНЕТИТЕ, АКОРДЕОНИТЕ И ГАЙДИТЕ. КАКТО И ТЕЗИ, на които са и могат да свирят на тях.

45

МИЛИОНЕР

преди 2 месеца

ТЯ, г-жа ГЛОРИЯ не я знае тази за СИБИЛЕТО. Но пък си ми е приятелка. Ами, тя си е по-севернячка от мен. Но пък, двугласовото го ПЕЯ С ПРИЯТЕЛКИ. За разлика от нея. Тя само със СЛАВЕЕ ПЕЕ.

44

ПЕВЕЦ ОТ НАРОДНИТЕ

преди 2 месеца

Щом ги дават, значи имат. На мисирките му, както и на политиците ни, техните депутати и лидери не ми остава нищо друго, освен да им кажа, хайде ВЛАДЕ МАРКОВ. Пей им ги. Те са глухи, но може и да разберат нас, тези обикновенит БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРКИТЕ. Догодиан пак ще го има 3 март. При това без левове, но с българи и БЪЛГАРКИ. С ГЛОРИЯ ЩЕ СЕ.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Като "вземем" тези пари, означава да се съобразяваме, че сме ги взели. Оттук нататък, като ни кажат "пуснете....", ще пускаме. Ако ни кажат "спрете....", ще спираме, и ще ни търсят отговорност защо не изпълняваме. Хи-хи! Всичко за националнияя интерес!

42

Интимната сглобка :

преди 2 месеца

Оххххх,как яко ще ги ротираме тия еврацииии...

41

Анонимен

преди 2 месеца

Не ги дава за управление на границите, а за да държи антибългарската предателска и3 мет, денковци, габриели, кирчовци, кокорчовци, тик ви, прасеевски и подобна ***, добре охранена и подчинена, работеща с/у интересите на България и народа. За това ги дават тея пари. Те много добре знаят че тея пари ще потънат по джобовете на парцалените им кукли, а не за границата.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Ама къде е фроилайн Урси , не съм я засичал напоследък , взе да ми липсва . Да не би да е разбрала , че е глупава и по-добре да не си отваря устата да разсейва всякакви съмнения . Ще ми се някой да изтресе пред нея заплатата и и да я пита какъв продукт е произвела срещу купчината пари , който би следвало да са еквивалента на този продукт . Да беше поне ветрогенератор с това си къкомахане да произведе някой киловат ел. енергия , но не би .

39

Анонимен

преди 2 месеца

Че пуснат ли герба гювеч на ПП )

38

Анонимен

преди 2 месеца

Да, ние само вас ще пазим. Нека си минават към вашия рай. Чо ни брига?

37

Анонимен

преди 2 месеца

Още милиони за крадене от ГЕРБ и останалите

36

Анонимен

преди 2 месеца

По системата " кой взел , той дал " . Мюслите бонус , нали ги канихтебеее и им съсипахте държавите с войни , па сега ще харчим , всъщност някои ще крадат , за " управление " .

35

Българ

преди 2 месеца

Охаа, кво крадене ше пада

34

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Какви граници? Какво управление? Така или иначе Българоя и Румъния са предвидени като екарисажа на пр естъпници амуджи?

33

:::

преди 2 месеца

Директно отиват за уКрайна по някакво споразумение.На която дават милиарди и и са малко.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Дават хората.

31

Пpax в oчитe

преди 2 месеца

Hищo napи зa тakъв мaщaбeн npoблeм, явнo caмo oтбивaт нoмepa зa ga ни изнygвaт oщe...

30

Анонимен

преди 2 месеца

Аз за политик доверие нямам. По-мога да повярвам на затворник отколкото на политик.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Еха ще има за мерцедеси и ламборджинита и вили на Кюрасао. Айде всичкото комунист да се приготви с куфарчетата. Първи са Борисов, Пеевски, Киро, Нинова, Доган и по домова книга всички от ДС, 6 Рпу и т.н. фурашки, агенти и комсомолци колхозници