26

Някой

преди 2 месеца

Както всичко Българско,така и ИИ нестава за нищо

25

Анонимен

преди 2 месеца

По моето скромно мнение няма по-добър и адекватен модел в момента от този за Майкрософт. Който си работи идеално и на български. Докато нашия го питах "кога е въведен 3-ти март като официален празник", а той сбърка датата. И пропусна да отбележи, че празникът първо е отменен, и после пак въведен, както подробно обясни Copilot на Майкрософт.

24

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 23. Изобретил си глупостта ми се вижда.

23

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 20, изобретих достатъчно. Ама ти все ще си останеш нищожен :) Та, гледай себе си :) Явно не само телефони номера не помниш, мишок.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Изкуственият интелект е нищо на фона на естествената глупост.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Автономните автомобили с изкуствен интелект от САЩ за сега няма да бъдат внасяни в България от съображения, че може да се върнат сами обратно в Америка.

20

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 16. Изобрети ли междузвезден кораб или още не си ? За какво го ползуваш ?

19

до 18

преди 2 месеца

Е, и кво? То кът съ позамислиш малку, на коя ръка носиш мартеницатъ шъ излезе най-малкия ти проблем, щоту със същата ръка дет си бършим д/пето се храним!

18

Анонимен

преди 2 месеца

Попитахме 10 AIта на коя ръка се туррят мартениците и 9 отговориха - не на тая с която си бършем зад ника.

17

КомпУтър

преди 2 месеца

Многу е полезен и добър ИИ-ту, откак съ запознахме с негу веке пия саму у къщи. Сядам пускам КомпУтъръ и почваме да си говорим сладки приказки, аз си пийвам и замезвам пък той мъъ слуша, после той говори, пък аз го слушам, пийвам и замезвам. Веке не ходя по кръчми и к////рви и не харча пари навънка! Кво му требвъ на чилякъ - да има с кой да си пийне ракийкатъ!

16

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 8, говори за себе си :) Има хора, които използваме новите технологии и не са ни закърняли мозъците. Въпрос на избор. А той е личен!

15

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 11, само тези, които не учат и не се развиват ще спят под мостовете. Онези, които осъзнават, че знанията, уменията и опитът са най-важно винаги ще бъдат актуални. Всеки сам си "преценя", нали това е националното мото?

14

Анонимен

преди 2 месеца

Кое точно е полезното? Защо не обясни? Колкото до производителноста, някои просто ще станат ненужни.

13

Я

преди 2 месеца

Да го приложим в парламента и в правителството и да спрем да им плащаме!

12

До Драго

преди 2 месеца

Такава пенсия 1600 в образованието няма. Последните пенсионирани от преди 2г. заедно с парите от учителския фона не получават 1000 лева. 1956г.родените получават около 700 лева пенсия. 1955г.родените с над 43г. трудов стаж се пенсионираха с 390 лева. За съжаление не мога да посоча колко щяха да получават сега (починаха 3 учителки от този набор). Не знам от къде имате информация за учителките в Лидъл. Общо взето защо не искат да работят като учители? Парите им се виждат малко като учители.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Ще спим под мостовете заради ИИ.

10

Драго

преди 2 месеца

П.С Извинявам се грешките, доста друса в градския транспорт :)

9

Драго

преди 2 месеца

Не знам колко ще навлезе ИИ в образованието, но знам, че над 4000 са пенсионерите работещи в образованието, които получават по 1600 пенсия+ 2000 лева заплата, а младите учители са принудени да бачкат в Лидъл и Кауфланд! Същото, че и по-лошо е дереджето е полицията, а в държавната админицтрация трябва да чакаш някой да умре, за да се вредиш на негово място. Всичко е бетонирано от коалиция Герб+ДПС!

8

Анонимен

преди 2 месеца

ИИ можел да прави тестове по история с готови отговори. Преди години хората помнеха тел. номера на съучениците си от класа. По- късно с появата на телефоните мозъка им закърня и не помни дори собствен номер. Същото стана и с появата на елките. Децата вече не могат да смятат без калкулатор. Нещо такова ще се случи (използвайки в образованието ИИ) с мозъка на хората с времето.

7

Терминатор 3

преди 2 месеца

ИИ е много полезен, трябва да се приложи глобално, не само в образованието.