46

Посолството :

преди 2 месеца

"Никакви избори! Колонията няма думата,команчите - в резервата,вождовете - с нови мъниста,кожи и огнена вода,територията да се подготви за война! Галя да им съобщи подробните инструкции за гладкото протичане на ротацията.Така е демократично! И евроатлантическо! И еко-клима-нео-либера3тично! "

45

баба мара

преди 2 месеца

избори до дупка избори с нови лица икон групировки да си сменят несменяемитеси депутати защото не можем да ги гледаме повече всички са толкова отвратителнис тяхната алчност хванали кокала и не пускат при 40 процента изб активност направихамаса поразии даже променяха конституцията изпращат оръжие на украина въпрекиче ние искаме преговори и мир и какво ли още не

44

Анонимен

преди 2 месеца

Ква ротация ,ПП се изпокриха през цели ден на 3 март вечерта също ,явно пак са на гости в Украйна

43

Предприемач

преди 2 месеца

Нищо не трябва да се дава на гроб!

42

Какво следва

преди 2 месеца

До Малко за политика: Възраждане и БСП могат да спечелят от избори "2 в едно" но не могат да ги предизвикат. А сглобката ще се държи за властта.

41

Гaля

преди 2 месеца

Kвoт' cъrлacyвa nocoлcтвoтo, тyй тo...

40

Малко за политика

преди 2 месеца

Повечето от тези, които гласуваха за ПП-ДБ не са очаквали, че те ще направят коалиция с ГЕРБ и ДПС. Точно с тези, които практикуваха "корупционният модел на ГЕРБ". Ако някой ще загуби от следващи избори, това са ПП-ДБ. ГЕРБ ще си запази твърдият електорат, но това няма да им е достатъчно за да управляват сами, дори и със скритата поддъжка на ДПС (както винаги). Трябва патерица. Така че и ГЕРБ нямат интерес от избори. Така че сглобката ще си остане. Ще се карат, шоуто ще продължава, но дотам.

39

СМЕХ....

преди 2 месеца

КЕЛЯВАТА ОПОЗИЦИЯ, ЛЯГА И СТАВА С " РОТАЦИЯТА"----КАТО СЕМКАДЖИЯ НА ПАНАИР....ХАХАХАААА....

38

Извод

преди 2 месеца

Денков и Габриел никой не ги избрал, глупости натъркалета. За всеки влак си има пътници. Герберите с половин мозък и държавна службичка избират себеподобни, които назначават себеподобни. Подведените са избирателите на ППДБ - уж антигербери, пък се оказа, че са избрали антибългари. Ама след дъжд качулка, дай да врътнем още едни избори, че скучно ни стана.

37

Аз

преди 2 месеца

Избори избри - кого да изберем? Продължаване измяната, ГРОБ, Детска Педагогическа Стая? Кой като всичките са едни и същи! Наведени национални предатели!

36

Анонимен

преди 2 месеца

Искаме избори ! Родоотстъпници в затвора!

35

Анонимен

преди 2 месеца

Кири и Бойко ще делят една килия!

34

С оставка

преди 2 месеца

Оставка!

33

Анонимен

преди 2 месеца

Избори, разбира се! Тия подмянаджии подмениха и вота - никой не е гласувал за марионетното *** Габриел, че а му гледаме мутRата и да му слушаме глупостите. Не че Денков става за нещо - и той е същия наложен ни от посолството парашутист без никакви качества, но онова другото е по-голямо дъно. Колкото и трудно да е да се намери такова.

32

до 22

преди 2 месеца

До анонимен,хаха кой какво ви е натресъл,бе ***,марсианците ли,нали толкова ревахте от Бойко,сега пак сте недоволни,не може да ви се угоди,не си ли чувал приказката за каквото сам си направиш,но все хвърляте вината на някой друг,ще си сърбате това,което сте си дробили,научете се да поемате отговорност,лигльовци,научени всичко да им пада от небето и все някой друг да им е виновен,кой ми с..а в га щи те

31

Анонимен

преди 2 месеца

Искаме ИЗБОРИ!!!!Стига с тези Нечистоплътни и!!!

30

Анонимен

преди 2 месеца

Гaля знae... Xи-xи...

29

Анонимен

преди 2 месеца

С по-ниски средни доходи от Русия, в Европа са само Молдова, Македония, Сърбия и Босна.....руски творения! А суровините които получавахме на безценица от СССР, струваха 3 пъти повече от международните цени и ни доведоха до 3 фалита, последния удари кръст на Соцчето! На ви Русия!

28

До 21

преди 2 месеца

Идеално, само че е лъжа! На помощи са 11 хиляди с бежански статут, другите са с повече пари от теб! Те нямат хотел, транспорт и здравно, живеят най елементарно! Почти като Путин, дето изби толкова хора!

27

Не знам

преди 2 месеца

Има големи противоречия, отделно и обществото е разделено! По хубаво е това управление да продължи, но ще има яростна и брутална съпротива! На 3 март и държавните медии водеха зверска руска пропаганда, което е отчайващо! За една катастрофа-30 часа предавания по ТВ колко е некадърно правителството! Това е ясно, организирано и целенасочено....целта е скъсване с европейската ни ориентация и връщане в Задунайския ***!