48

Анонимен

преди 2 месеца

Други български племена - Хиксите напускат южните склонове на Кавказ и се отправят към Египет. В 18 век преди н. е. завладяват Египед и го владеят 3 века. След това една част напуска Египет и стига Гибралтар и през годината Кала/Гала прекосява Гибралтар под името Гали/ Това е била традицията да се приема името на годината по Слънчевия Календар, който е сътворен от българите при важни случаи възкачване на трон били голямо събитие... например Фараонът Аменхотен 4, приема името ЕХТХАТОН

47

Анонимен

преди 2 месеца

Българите са едни от най-старите племена. Родината им е била Балканският п=в и по време на добив на Желязна Руда част от населението на Балканите се преселва Кавказките планини и добива, желязна руда. През времето на потопът в Черно Море чедна част от тях напускат земите си и се отправят на исток и стигат Таким и Такламан, Селища като *** българ. Чдар ***, езерото Лоп/тогава наречено Българско езеро. са свидетели за тяхното присъствие.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Някой от форумците, пишещи тук, задавали ли стес и въпроса: "Защо три държави в света България, Дания и Англия имат ГЕРБ с ТРИ ЛЪВА?

45

Баба Ванга

преди 2 месеца

Шенген ке видите през на Макрон кривия. Тъй да знаете!

44

Анонимен

преди 2 месеца

Ако/като влезем в Шенген по суша, Lайноморието ще остане пусто. Мутрите ще фалират и ще трябва да се преквалифицират.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Чаши Горе с Ракия..... Българи и целунете Розите Ухайни - Девойки от Розовата Долина и с Червено Вино от мен Българина ги почерпете за да има Род - Славен Български Народ!

42

Анонимен

преди 2 месеца

Босфора се Пръсна и изкърти от земната прегръдка. Вода като Река започна да клокочи и на Океана Водата да източи. Небето се нацупи и Буря се изля и Морето наше на Черно зафуча Бясно и му стана Ясно, че от днеска "Ще се потопи за Четиридесет Дни и Нощи и със скорост на водна Стихия, погълна всичко що бе построено и живо. Настана мес , нещо като Ебaлна смес. Смес от Скала, Кал, Растения и Жива Плът. Нямаше спасение в туй Земно Забавление.....

41

Анонимен

преди 2 месеца

След Сътворението започна Поврат - "Така наречен Земен Разврат. Нещо като Хаосен кръговрат. От тогава насели се Земята та чак в днешни времена се пренасели. Над езерото Черно наРОДа Златна цивилизация си построи - Варненската Златна Цивилизация. От Пещерите излязоха ЧО+ВЕДИте и Започнаха Земята да плевят и ОРат.... трупайки знания за АЗ, БУКИ, ВЕДИте....

40

Анонимен

преди 2 месеца

Адам се изправи над Амазонката и рече: "То, че Женското Корито на Реката управлява Мъжкия Поток в Планината" не означава, че Аз Адам не съм като теб Амазонката - Арийката - Ариец?.... Аз съм Бог и съм Бог на Ариите - Българин съм! И от тогава ... за наше удивление всяка пета дума в СЛОВОТО ни наше по ханчетата, ресторантчета с Високо вдигната ръка за Кекс тост Вдига и е свързано с приравнително Местоимение... Уткa и Куpдоколяко са равни на тригоноиметрично парично Уравнение!

39

Анонимен

преди 2 месеца

Амазонката и Адам какво ли не Опитваха, в Страстта залитваха. Връщане назад Нямаше... таз Вулва, тоз Вулкан. Бълваше пяна и нямаше Срам... Скалите ехтяха от Дърварска Сеч. Всичко искаше да държи в ръката си Меч. Всяка дупка виждаше в себе си Кекс. Ревът на Адам бе страхотен, Лъвски, а под него Амазонката Набъбнала, Потекла. наум си рекла: Свърши се снази....

38

Анонимен

преди 2 месеца

Та Легна Амазонаката по гръб, близо до един вековен Дъб, разтвори си едвам, едвам Бедрата и отгоре лъсна Цепката с Устата. Адам нададе боен РЕВ като УранГотан. Изправи своя ревнал Боздуган и държейки го в ръце запуши тоз Вулкан. Замириса на Изгоряло Човешко Месо. Започна Лъвски, неЧО_ВЕЧен Кекс. Къде ли не? На клонки от Клек. На връх от Бодил на Трънка, върху семка от узряла Тиква.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Адам като видял Очи му изхвърчели, от туй централно Галактично сътворение. Сътворение с Минало, Сегашни и Бъдеще. От таз Черна Дупка на Нашта Вселена, Около която Вaгина всичко се Върти. *** Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна. Нещо го Бъзнало и под корема Ръгнало. Нещо вълшежно се случи в тоя ЧАС...В тоя Час на погледни въздишки. Амазонката като видя, че на Адам му се подува, на нея чак и Прилоша.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Руските *** ботове са го закъсали много за да спамят произволна тема в малък новинарски сайт.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Евуня... Опипала с РЪ_ЧИчка малката Горичка и нещо под лопатката я Бъзнало. Пипала и тЪРКАла докато от гОРата не се показали Устата... Вятърът повдигнал листото и от там лъсна част от Вселената, Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамана. Евуня се изправила и рекла: Адаме.... Аз съм Амазонка! Аз съм Арианка и съм само за Боговете - Българите!

34

Анонимен

преди 2 месеца

Така в РАЯ Адам и Евуня си Живели. Прегръщали се двамата и Пели. Танцували си по Полята, а в Гора се надбягвали със Сърната. Целували се те. Обичалли се с Поглед, Ден и Нощ, Нощ и Ден, превръщали нощта в Ден, така бил всеки Звезден Ден. Тъй както Земята се въртяла около Слънцето да се загРЯва. Но, един ден *** я заСЪРбяло. Една мухичка загнездена в нейната Печара засмукала сок от горския Поток... който от коритото на реката се управлява.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Колко хиляди мигранти на месец ще ни струва вашия Шенген?

32

Анонимен

преди 2 месеца

Maхайте го тоя Шенген менген нови избори и Възраждане и ВМРО начело!

31

Анонимен

преди 2 месеца

Да ИСТИНА Е .... Защо долната част на скелета, които задвижва Краката с енергия от Слънцето сме го нарекли "КРЪСТ".... Защо като отидем при доктора и го питаме: "Докторе, боли ме "КРЪСТА"... Боли те, понеже САТАНАТА ти е спрял достъпа до Слънчевите Лъчи. които ти дават енергия с която да се противопоставяш на земното притегляне.. Когато нашите Функции на тялото спрат. Отиваш изкопаваш си гроба. Хвърляш скелета си в него. Поставяш Кръст пред Гроба и Твоято Вечно "АЗ" излита след 40 дни в Козмоса

30

Анонимен

преди 2 месеца

Загрея рече: Земята ще ме обикаля и лети като синя птица около МЕН, стига вече Тъмнина да покрива Земята и отсече: "От тук нанататък Земята ще си носи своя Кръст, и ще бяга всеки Ден по Спирала след Мен. От тук нататък тук ще се слуша мойта воля... Аз съм Капитан... " ииии създаде от пръст тялото на човека и му даде слънчева енерги и в основата на скелета му постави КРЪСТА - Слънчеви Лъчи вливащи се в тялото му - перпендикулярни на Земната гравитация и ЧоВекът проходи по Земята с Очи към Загрея

29

Анонимен

преди 2 месеца

Той, Българина вървеше лъкатушейки по улиците на Балканите. Лъчите минаваха през него без да го докоснат и мрак изпълни човешката му душа.