198

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 207Турчин марш в Белене

197

Анонимен

преди 2 месеца

Ако войски на НАТО бяха въведени в Украйна декември/януари 2022г нямаше да има никаква СВО, никаква война,никакви убити,никакви разрушения и милиони бежанци.Путин щеше да обикаля около телената мрежа като гладен пес...А сега сетила се Мара да се побара ..

196

Алекс

преди 2 месеца

Ученията са необходими.Агресивната Мечка трябва да знае,че дебелата НАТОвска тояга винаги е в готовност да я тресне през муцуната.

195

Анонимен

преди 2 месеца

Най-хубаво ще е като пресекат Дон и Волга, и то не на учение! Веднъж до се приключи с този тумор!

194

КЕФ ЗА ЖЕНИТЕ ....

преди 2 месеца

У Русия , като убият съпруга , пращат на жена му друга пияница да я запложда....ХАХАХАААА

193

У РУСИЯ...

преди 2 месеца

Като ти убият сина или мъжа, Държавата ти дава фураж за свинята безплатно...ХАХАХАААА

192

СМЕХ....

преди 2 месеца

....ЗА русофила и руската пик ня е скъпа.....ХАХАХАААА

191

АЙДЕ ХАИРЛИЯ ДА Е...

преди 2 месеца

....днес р. Висла, утре и р. Днепър---- И КРАЙ НА ВОЙНАТА....ХАХАХАААА....

190

вгз

преди 2 месеца

Скоро бирата в САЩ ще струва... само 2 рубли.

189

Анонимен

преди 2 месеца

Боже, някои марксисти от ВъИзраждане се загрижили за стандарта на средния американец? Какво благородство, каква щедрост!

188

До 197

преди 2 месеца

Ами там е авера ви Тръмп бе? Не го ли знаете, пълен ***, очевиден, спасен от 3 фалита с пари на КГБ! Това не го ли знаеш?

187

До 195

преди 2 месеца

Не, това е капитализъм! Не марксизъм..ето сега в САЩ като спечелиха 200 милиарда от поръчки да оръжия за Украйна в ВПК..мислиш че нормалния американец стана по-богат?? Той заплата и без война изкарва, но огромните печалби никога недостигат до средната класа!

186

Анонимен

преди 2 месеца

Не схващаш ли бе братко? На теб може да ти плащат и да бръснеш портрета на Вазов, ама човечеството губи. Вярно , че трябва са има и развлечения, ама не в такива размери. До сега да сме колонизирали други планети, ако не беше забавлението на елита.

185

До 190

преди 2 месеца

Много марксистки бе, печелят заплати и работници и средна класа! Няма ли някакъв неокомунизъм като идея, Маркс и Ленин са *** теории, те са стари!

184

До 188

преди 2 месеца

Не могат да намерят и актйори статисти за Контраофанзивата! Персонален проблем..

183

Берлин

преди 2 месеца

В последната година от ВСВ германския народ е бил призоваван да прави Народна жертва- Фолксопфер- имало е такива места където отива народа и дава всичко за войниците- от богуши, храна, до долните си га_щи ..и още са вярвали до последно в Крайната Победа ( Ендзийг).Чудя се кога в ЕС ще бъдат организирани такива Народни Жертви, че само с данъци няма да стане вече..

182

Берлин до 190

преди 2 месеца

Ауу ами като имат 90% от арсенала си още, защо не дават на Украйна? Е всяка вечер Зеленски ридае, че на фронта нямат амуниция, далекобойни ракети, ПВО итн..

181

До 188

преди 2 месеца

А няма да има Продължение на Контраофанзивата! Не могат да намерят спонсор за нов филм защото първият беше провал по кината!

180

До 187

преди 2 месеца

Печелят собствениците и акционери на тези предприятия, не работниците или средната класа..

179

Анонимен

преди 2 месеца

Е точно печелят само няколко семейства, а човечеството губи. Вместо да произвеждат техника за прибавяне на още стойност и продуктивност, те произвеждат бъдещо скрап желязо при контакт с руска ракета. Пилеене на енергия и загуба за човечеството.