31

Бай Илийчо

преди 2 месеца

Така е бря. Учен чиляк,дялън камик. На който и ъгъл да го турнеш се кучаата го препикават.Ученоту и у нужник да го затвориш ,гладно нямаа остане.

30

Анонимен

преди 2 месеца

А войната го приключва за секунда без да се съобразява с това колко си образован.

29

Студ ,глад и мизерия

преди 2 месеца

Хитряги са " образованите " с тапии от вида Хомосапиенс .

28

Красавицата

преди 2 месеца

Максим Каракаш и любовницата му ще имат бебе. Любовницата на безнесмена кара джип за 500 хилядарки, а жена му реве и се тръшка при съседи.

27

преди 2 месеца

Разбира се хората се зареждат от децата и се опитват да изживеят повторна младост гледайки отстрани. Но това зареждане не покрива изтощението покрай въртележката около тях. Не бих издържал и пет минути. Още повече бих казал че те са прикрити педофили които са открили съвсем законен начин да бъдат в присъствието на деца и тихичко да пръцкат и дори да се овлажняват и да получават приток на адреналин, което е характерно и за педофилите, които се зареждат от деца като ги преобличат сресват и пипат.

26

Анонимен

преди 2 месеца

До 26 "Децата скъсяват живота" Ами! Щот не си виждал бабeтки вампиpки, които само покрай деца се въртят да се зареждат със свежа енергия, после децата боледуват, а бабките се чувстват заредени и жизнени. И си живеят дълго и щастливо такива, за сметка на околните!

25

Анонимен

преди 2 месеца

Ако това беше вярно неграмотните русофили отдавна щяха да са дали фира, но ей ги тука, плякат коментар след коментар и не му се вижда края.

24

преди 2 месеца

Образованите хора имат по-малко деца. Децата скъсяват живота щото постоянно се въртят като шило в торба и имат нужда от внимание защото им се трепери през цялото време, дали няма да им се случи нещо. Също е лош навик да се имат деца, също като пиенето и пушенето водят до рак, децата са болест и зараза в резултат от сексa. Тъй като необразованите хора имат тенденцията да си ограждат на момента без оглед на последствията, децата са просто последствия от едно такова безразсъдно поведение.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Мойта баба сега е на 98, едва чете, ще и кажа че ако беше изкарала висше щеше да живее до 140..... . Циркаджии.....

22

Анонимен

преди 2 месеца

Може, но не и по време на фалшиви пандемии. Тогава програмираните кратуни верват на н Ауката, дупчат се с препарати, за които дори и не питат какво са, и после си отиват скоропостижно.

21

Дънкан Маклауд

преди 2 месеца

Ари уе! Вярно ли?

20

Анонимен

преди 2 месеца

До АнонименНа 93!

19

Анонимен

преди 2 месеца

До Не бе, началнотоТова не е диалект а просторечие.И не съм филолог а *** инженер!

18

Феминистка

преди 2 месеца

Да си жена също удължава живота. Ние жените нали си издействаме все повече и повече права от мъжете :) Мъжете работят само за жените и умират по-рано.

17

Не бе, началното

преди 2 месеца

До 5. Анонимен. Кое образувание - средното или вишуту :))). . . . . . . . . . това при което се учи български! Не прикривай с диалект липсата на знание по български! Сигурен ли си, че си учил български изобщо или просто пишеш както говориш?

16

Значи аз с две висши

преди 2 месеца

ще надживея всички! Сентенция на неграмотни! Прабаба ми почина на 102 г. и имаше само гимназия, аз ще мъча пенсионната каса най - дълго! Мерси! Спасихте ми деня! Назначавате великолепни хора в редакцията!

15

Анонимен

преди 2 месеца

А, глейте значи, те са правили кръвни изследвания и са гледали маркери за стареене. От друга страна знаем как студентите си прекарват петте години учене в алкохолен делириум, нали така? Значи всъщност алкохолът допринася за забавяне на стареенето! Извод: пийте си и не го мислете много! Наздраве!

14

Анонимен

преди 2 месеца

Мхм... В такъв случай, да пишем образованието като здравна превенция и да заделяме от Здравната каса пари за него?

13

Анонимен

преди 2 месеца

по скоро тия дето са ниско образовани, нямат много акъл бачкат каквото падне, а това са най-рисковите професии, нехаят за здравевето и т.н. .. а не че "ученето" удължава живота, ако си акълия ще си работи нещо твое, няма да си трови нервите и дори и с "основно" ще минеш висистите по порължителност на жвота ..

12

Анонимен

преди 2 месеца

Ми то като не работиш и си все по кръчмите и от купон на купон 5 години, естествено, че ще живееш по-дълго, в сравнение с тези, които през това време са бачкали. Или с други думи, правилният извод е, че тежката работа съкращава живота.