192

Потайни и много

преди 2 месеца

, много алчни - семейството на Зеленски.

191

Shark

преди 2 месеца

До 197. Ами като те интересува клюкарска информация, намери си източник и се интересувай самостоятелно. Няма какво да ни пишат тук неща, които нито могат да проверят, нито да докажат. И чисто прагматично, мъж, който има 8 деца, независимо от ръста му, си е мъж. Колко деца има Макрон??? Точка по въпроса за мъжете!

190

до 196

преди 2 месеца

Да, мен всичко това ме интересува. При положение, че руснаците не живеят добре, пращат синовете и мъжете си на фронта, а путинчо се крие в бункерите, ще ме интересува. Това е наглост и безочие. И това, което аз знам, се припокрива от написаното. Този така наречен мъж от 155 см има 8 деца, от които две законни и всичко останало - незаконни. Това е! Точка по въпроса за 196.

189

Shark

преди 2 месеца

Какво ни интересува това бе? И вас какво ви интересува! Длъжен ли е Путин да ви дава обяснения кога се е женил, кога се е развеждал, колко приятелки е имал и колко пари имат дъщерите му? А! Я се заемете с нашите тук, дето окрадоха държавата!

188

Васко

преди 2 месеца

Какви са тези писаници за др.Путин. Той е чиста и непокварена душа. Има толкова колкото може да похарчи със заплатата си. А децата му се гърчат от нямане. Който посмее да пише небивалици за него ,жените и децата му веднага го закриват!Не може така!

187

Анонимен

преди 2 месеца

Борисов и Пеевски са доста над Путин , не ги ли виждате !И големият лаф :---''Къде са МОИТЕ милиард и половина ''?

186

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски обаче стана по-богат , с подкрепата на Запада !

185

Анонимен

преди 2 месеца

това са измислици - НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ !

184

Хахаха

преди 2 месеца

По голяма измишльотина не бях чел.Ей народе най силното оръжие е пропагандата и лъжата.

183

Анонимен

преди 2 месеца

Те нямат "приятели", които да разправят на длъж и шир за тях! За тях всичко е потайно, а всичко потайно е най-сладко!

182

ЕЖК

преди 2 месеца

Този Путин се оказа новият Казанова. Да му се ненадяваш... И кога е успял, нали уж бил постоянно зает с държавни дела? Или в Россията жените не са толкова привързани към ,,традиционните ценности"? И гледат да се докопат до парите и властта през задния вход? Защото Путин не ми изглежда висок и красив...

181

Пожелавам им среща

преди 2 месеца

с украинските части.

180

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

Путин като краде и за това има. Ние като не крадем все ще се намери кой да ни окраде.

179

да се задавят !!!

преди 2 месеца

С КРАДЕНИ ПАРИ !!!

178

Анонимен

преди 2 месеца

За Путин разбрахме ,но какво ще правим със зелевски,бил беден като църковна мишка,а Оленка зелевска,никога не си е купувала бижута в Париж.

177

Айде бе

преди 2 месеца

Уж нищо не знаят , а пък са му светили кога имал тайни афери , знаят колко бил богат , знаят и децата му колко били богати , кога се е развеждал , .... и не мога да разбера какво всъщност не знаят ? Ами като не знаят нещо , защо не го попитат ?

176

МИЛИАРДЕР

преди 2 месеца

НИКОЙ МИ НЕ КАЖЕ БРАВО ***. Сигурно защото не съм. На 60 г. ще стана през октомври. Когато ще са тези от 50-то ни НС. Тези депутати и минстри се сменят като носни къэрпички и като тези през 90-те г. на миналия век. Тогава бях на около 30. Но пък, съм си същия като характер. Като тези вълците единаците. Не като чакалите.

175

Таня

преди 2 месеца

Престъпните диктатори винаги държат семействата си в сянка. Като мафиотите. Някога да сте чули американски президент да не се показва със семейството си? За тях това е гордост.

174

Анонимен

преди 2 месеца

Путанкамон изгради своята империя, следва разпад. Всяка империя се разпада рано, ири късно.

173

Анонимен

преди 2 месеца

Как пък тия западни супер-дупер разузнавателни агенции като ЦРУ, МИ-6,МОСАД и другите могат от космоса да преброят,че всеки ден руснаците губят в Украйна по 983 войника,а толкова години не могат да разберат колко деца има Путин,от колко жени и колко бели пари е скатал за черни,в края на краищата нали ужким Путин е най-богатият човек в света....