214

Този наглец

преди 2 месеца

Вместо да напише,че досега историята винаги е била в полза на рашастан, че винаги сме били под тяхно робство....политическо,икономическо и културно....той ми зове за. да продължаваме да ни залъгват и да славим русия, която в момента е фашистка държава с всичките признаци. Нещо повече тази фашистка държава ,поради това ,че е ядрена сила заплашваче ще унищожи света.Цитати от руската дума.....1. Без путин няма Русия. 2. За какво ни е светът,ако Русия я няма.Ето това е фашизъм и смърт за света.

213

Абсолютно

преди 2 месеца

Вярно!!! ЕВРЕИТЕ НИ ЗАТРИВАТ!!! ИМА ДОКУМЕТАЛНИ ФИЛМИ ЗА ТЕЗИ И...РОДИ.ДОРИ И АУШВИЦ Е ФИЛМ ЗА ПРЕД ХОРАТА ВЕЧЕ 75 Г.НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ И ВЪН ОТ ЕС И САЩ МОМЕНТАЛНО В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НИЕ СМЕ ОТ ПЪРВИТЕ ИЗЧЕЗНАЛИ НАРОДИ ДО МАХ.20ГОДИНИ

212

Ника

преди 2 месеца

До 207Що за наглост?

211

Ника

преди 2 месеца

Прав е!

210

ВИКИ САМОРОДНАТА

преди 2 месеца

ЛОРД ДИЗРАЕЛИ - БИКОНСФИЙЛД БЕШЕ ПРЕДАН И ОСОБЕНО ЦЕНЕН ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА КОРОНАТА,А БЪЛГАРСКИТЕ ЖЕРТВИ СА САМО СЪПЪТСТВАЩИ ЖЕРТВИ ЗА УТВЪРЖДАВАНЕТО НА КОРОНАТА В СРЕДИЗЕМНОНОРИЕТО И ОСМАНИЯТА. ТЕ СА НЕНУЖЕН ТОР В БЛЯСЪКА НА МОЯТА КОРОНА!!!...

209

Четете история

преди 2 месеца

"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."(Захари Стоянов, из предисловието към брошурата на Г.С. Раковски "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1886 г.)

208

Анонимен

преди 2 месеца

Гледам Радев и се сещам Чернобил колко Франкенщайни като него създаде.

207

Гкгйгйгкйфнг

преди 2 месеца

Колкото по лоши отношения имаме с "отоманците" и "византийците" и "предателите сърби", толкова повече някой намазва. Па то всеки сам си преценя кое е пропаганда и кое работи срещу слаби балкани

206

Нгнгнгнг

преди 2 месеца

"Робите не притежават лична свобода и често са подложени на принудителен труд.[1] Те са собственост на робовладелците и могат да бъдат купувани и продавани от момента на своето залавяне, покупка или раждане."- Па то всеки сам си преценя.Аман от драматизъм в тая държава.

205

Гбфнгн

преди 2 месеца

Не разбрах кои са положителните качества.

204

Няма Робство

преди 2 месеца

Нашето "турско робство" е измислено от руснаците и преписвано от комунистите!

203

Анонимен

преди 2 месеца

..и аз да питам как така в България е имало фашизъм пък той раздал на бедните Българи по един декар земя в градовете, помогнал за построяването на домовете а след това издал нотариален акт за собствен имот- виж гъбените махли във всички градове- това става- 1932/1936г- и сега да питам БГ партизани терористи ли са биле, а после от какви фашисти са ни спасили Рашистанците?!

202

Да питам?

преди 2 месеца

Този лольо от кога е историк? Набутал се на топла и приятна никаква работа, като конституционен съдия и сега раздава мъдрост. А е мъдър, колкото колежката си Десислава Атанасова.

201

Грозната истина

преди 2 месеца

Ако това е нивото на професорите, не се учудвам от нивото на гражданите. Как така примерно в Сърбия не учат че са били роби? Как така българските роби са се учили във Виена, Париж и къде ли не по Европа? Как са притежавали земя? Как са пътували свободно? Явно българските роби са били най богатите роби на света

200

Сссс

преди 2 месеца

Къде са учителите,нали се бият в гърдите че са най....

199

Истината е

преди 2 месеца

Че санстефанския мирен договор дава НЕЗАВИСИМОСТ НА РУМЪНИЯ,СЪРБИЯ И ЧЕРНА ГОРА.България е само васална държава на султана. Но по интересното е ,че нито една от тези три държави получила независимост не е обявила 3 март за нац. празник. Нещо др.Семов да споменете за това..... или тези държави не си тачат нац. памет? По скоро вие , др. Семов тачите руската памет.....колко рубли ви платиха?

198

Анонимен

преди 2 месеца

Русия,освен,че ни е освободила ни е създала и Държавата и армията.И е направила София столица на България.И ако не е искала да има България и българи на Балканите никога нямаше да"благослови"Съединението на Княжеството с васалната ЮжнаРумелия. Такива са историческите факти.Всичко друго е само недоказани предположения и съмнение на "летописци"и стъкмисти.Свободата е безценна,като човешкия живот.Свободията не е Свобода.

197

Д-р Дулитъл

преди 2 месеца

Да,това за учебниците е вярно.

196

Непозната

преди 2 месеца

Най-после някой да каже истината. Браво на проф. Атанас Семов!

195

Анонимен

преди 2 месеца

Обичам да бутам паметници на умрели и да ми го лапат, докато духам на чичо Сам.