166

Жиката

преди 2 месеца

ОСТАВКА!!!

165

Анонимен

преди 2 месеца

Г-н желязков го отнесе като ги освиркаха ,ми Ко ще ле да стане ако бяха там тия от ПП))

164

Анонимен

преди 2 месеца

Вън сглобката! Да живее БЪЛГАРИЯ!

163

Ana

преди 2 месеца

И това от послушна слуга на сглобката

162

ПУСТИТЕ КЛИСУРЦИ

преди 2 месеца

Какво е ново, ново станало (2) в каменна Клисура? Пустите клисурци станали московци, а панагюрци - донски казаци!Войвода им беше Гьoрги Бенковски, развява байрак Райна девойка. Топове им бяха черешово дърво, гюлета им бяха кантар топузи. Топчето пукна, Европа се стресна, Русия скокна Клисура да брани. АХ,МОМЧЕТО РОСКО АХ, МОМЧЕТО ПЛОСКО.

161

Анонимен

преди 2 месеца

Кухо и фалшиво звучи вече тази патетична пропаганда за независимост на всеки 3ти март - руснаците ни освободили от турците.... ,а после са си поделили БГ като една територия между Русия и Турция. В парламента има поне 4 проруски партии + турската ДПС. Те дори задкулисно управляват.Това го няма в нито една страна от ЕС.

160

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 2 месеца

Вие дето пишете тук небивалици направете партия да ви изберат в парламента работете за държавата можете ли НЕ Постоянно пишете едни и същи изтъркани лъжи ШЕПА копейки Спрете да Лъжете гласоподавателите ви се топят разцепвате се това е при чалгарите сте

159

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 2 месеца

И кой го обвивка копейки шепа около копейкин с руското знаме дето ходят в Москва да се кланят сега останалите хора слушаха с внимание Моля ви освен да викате да крещите да гласувате за чалгари за шарлатани нещо полезно знаете ли можете ли направихте ли покаже какво за държавата правите

158

Shark

преди 2 месеца

Да, такъв ден е! И този ден вие искахте да го премахнете като празник!! Сега, виждайки че народа няма да ви го позволи, се правите на родолюбци и имитирате почит към хората, които загинаха, за да може такива като този да плещят по трибуните. Айде скрий се някъде.

157

Коки

преди 2 месеца

До Мнение 171 - що не отиде на Шипка и да попречиш на Митрофанова да поднесе цветя на почит към всички загинали, включително българи, за свободата ни? Относно присъстващите днес, които носеха знамена, имаше от деца и младежи до по-възрастни хора. Всеки има право да носи знаме, стига то да не е с нацистки символи.

156

Мнение

преди 2 месеца

Русия е голяма държава, има място за всички предатели и слуги. Тук е България. Преди седмица позволихме тихо и мирно на свинята митрофанова да почете убийците и изнасилвачите на красная армия, а днес тя плаща на втзрастни хора с разбита психика заради употреба на водка и на агенти като Радев да предизвикат освирквания на свято място в свят ден. И Радев благодари, да благодари на ДПС че взеха дъщеря му в народния театър. Ние не ги съдихме през 90та за да ни съботират сега?

155

Анонимен

преди 2 месеца

Единствените с руски знамена бяха или белоглави комунисти, или изпаднали селяни с анцузи, не видях един интелигентен човек с руско знаме. Отдавна е казано, че простите хора са проклятието на една нация.

154

До десетократния147

преди 2 месеца

Копейки, не копейки, ама руснаците го набутват на такива като теб всеки час!

153

Lina

преди 2 месеца

Защо така не излъчват речта на Роско в новините?

152

Анонимен

преди 2 месеца

Освиркаха го, като дръглив пес!Нещо да напишете за това, или ви е страх?

151

Анонимен

преди 2 месеца

До157. Защо пишеш " турско робство ". В Западната история се пише Османска или Отоманска Империя . Никъде в тия страни които пишеш няма турци и робство. Турция е страна създадена и приета като държава 1923 г. След Ньойския договор подписан от Ал. Стамболийски. Който си чупи писалката след подписването .

150

До 159

преди 2 месеца

Определено е от най-противните.

149

Анонимен

преди 2 месеца

Поне се показа за чест,но ПП командирите ги няма ,то скоро искаха да смеят празника ,смят ли да,се покажат пред народа )

148

Анонимен

преди 2 месеца

А защо те освиркаха?

147

Анонимен

преди 2 месеца

Р.Ж. не е от най-противните политици, но в случая хората го освиркваха като символ и представител на НС. Тази институция отдавна е загубила доверието и уважението на хората. Това с особена сила важи за настоящия му състав.