95

Анонимен

преди 2 месеца

Браво. Един достоен българин. Но това е с Мижетурки

94

Анонимен

преди 2 месеца

Путин раздели България с безумната си агресивна войнствена политика , с която застрашава човечеството.-----////------ Какво ви е виновен Путин? Бойко Борисов раздели България, защото цялото му съществуване в политиката на демократична европейска България е чиста шизофрения. Полковник от милицията, разтривач на ушите на бай Тошо, разпределя еврофондове.... 15 години мазнещ се на Путин и дупещ се на Вучич и сега трябва да се върне на власт като АНТИПУТИНИСТ? Не всеки може да понесе това.

93

бг

преди 2 месеца

До Сата НАТОИстината намираме в Енциклопедиата на братя Данчови -Петко Киряков е войвода , който после минава на руска служба.Това обяснява неучастето му в Съединението и сръбско българската война.В последнат аучаства доброволноп Христо иванов големия съратник на Ливски вече на 56 години а Петко Киряков на 47 се гушка при младата си булка във Варна

92

бг

преди 2 месеца

Велик актьор! Играе с достойнство както положителни така и отрицателни герои

91

Българин

преди 2 месеца

Честит празник българи!

90

Анонимен

преди 2 месеца

Стига с този празник, пишете с какво още ще помагаме на Окрайна

89

Сата НАТО

преди 2 месеца

Между другото, статията за Петко Войвода в Уикипедия е тотално манипулирана. Там просто е преразказана художествената измислица на комуниста Хайтов.

88

Сата НАТО

преди 2 месеца

Паметникът в Рим е български и няма общо с реалностите. Бай Петко Кирякооглу е изобразен като зрял мъж, за да заблуждава италианците, че е бил на годините на Гарибалди, чиста манипулация. Няма един документ, който да потвърждава участието на товарищ Кириакооглу при гарибалдийците. Двамата "лични приятели" не са си разменили нито едно писмо.

87

Сата Н

преди 2 месеца

А на какъв език са комуникирали двамата лични приятели - единият на 60, другият на 23? На турски? Или може би на гръцки? Какви чужди езици е знаел Петко Кириякооглу на 23 години, след като дотогава е бил селски труженик и малко нещо хайдутин из горите? И как става така двама човека на абсолютно различна възраст, нямащи общ език, срещали са се веднъж и са ЛИЧНИ ПРИЯТЕЛИ? И не са си разменили едно писмо след това... Докога с тьпотиите на руската пропаганда?

86

Я па ти..

преди 2 месеца

До Анонимен 130 Стига с тези посолства. Посолството ли ни казват за кого да гласуваме ? Те ли ни казаха да гласуваме за Слави или Възраждане ?Ние сме си виновни.

85

Пенсионер

преди 2 месеца

Путин раздели България с безумната си агресивна войнствена политика , с която застрашава човечеството.Част от българите русофили му се кефят и подкрепят.Русофил да , всеки има право да хареса или не Русия. Но да си путинофил , това е самоубийство.Не може да си на страната на престъпник с международна заповед за арест.Разликата е огромна.

84

Христо Христов

преди 2 месеца

До Анонимен/130 "Но как да е иначе като нищо не зависи от нас" - КАКВО искап да зависи? 85% гласувате за евроатлантизъм и си имате евроатлантически правителство. Всичко е точно според мен - не виждам за какво ревете.

83

Христо Христов

преди 2 месеца

До Анонимен/119 "Кой те е излъгал, че държавния празник е за почит на руснаците?" - а за колаборационистите от Одеса до Самара, дет са помагали на руснаците на Шипка ли е?

82

Анонимен

преди 2 месеца

Мното точно казано! Но как да е иначе като нищо не зависи от нас? Нас където ни турят от посолството и каквито хора ни монтират и ние йес, йес сър! Един подчинен изцяло зависим народ няма свое място и свои хора, а е на обществено разположение.

81

Христо Христов

преди 2 месеца

България - това са хората. А хората си намериха Тиквата. Факт.

80

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя дрът комунист, пребоядисал се на гербаджия, като казва Освобождение, защо не казва кой ни е освободил и от кого?

79

Шебек

преди 2 месеца

България не е виновна, първо хората да намерят място в сърцето си за нея.... Тя винаги ще ги приеме !

78

Бай Ганя

преди 2 месеца

Капитане , Петко войвода! Ной българите НИВГА няма да се оправим...защото ВСЕКИ ГЛЕДА ДА ПРЕЦАКА ДРУГАРЧЕТО СИ..И ЗАТОВА ВСИЧКИ СМЕ ПРЕЦАКАНИ!! Нас все някой ( някое посолство) ни оправя...Нар дени в един огромен кръг взаимно се клецаме..всеки клеца тоз пред него, но и него го клеца някой отзадя...

77

Ze nigmar

преди 2 месеца

България отдавна си е намерила мястото, но явно сте изпуснал този момент:)))

76

тъпомер

преди 2 месеца

А бре сата нато,кви ги плещиш бре,я си пий хапчетата.