120

от ЮАР

преди 2 месеца

Не виждам нито грандиозен, нито провал в това, което Германските генерали са обсъждали. Ясно е, че този мост трябва да се прекъсне и съм на мнение, че Украинците ще успеят да го съборят до непоправимост и без Германски ракети. Някъде около изборите за Путин е подходящо време. В Украина има способни инженерни кадри, има технологична подкрепа от Запада и както успяха да потопят крайцера Москва с техни ракети, сигурно е, че ще успеят с моста.

119

Анонимен

преди 2 месеца

Страхливи шваби.Вместо да заемат правилната страна на конфликта и историята, сега правят грешка заради хитлерския комплекс.

118

Оня

преди 2 месеца

Значии коги ЦРУ-то подслушваше Меркел - няма проблем, сега ужаЗЗЗ.

117

Паго

преди 2 месеца

До Друга версия По-вероятно е техен колега да ги е записал,все пак си струва да се живее,и това евпопейско безумие да се спре по някакъв начин..Пък и бабаитлъка на американците от САЩ идва множко на Европа..

116

Паго

преди 2 месеца

До Паню Баирски Е,щом Путин за теб е "въшкар",не разбирам какво казваш,какво имаш предвид?В българският фолклор това е нарицателно за бедняк,ти изобщо знаеш ли кой е този човек?!?Мнението ти не струва и секунда от времето за прочитането му..!

115

Друга версия

преди 2 месеца

Немските спец. служби са прихванали разговора и сами са ги дали на руснаците, за да предотвратят трета световна война. Т. е. все още има здравомислещи хора.

114

немец

преди 2 месеца

До ЯсенЗаписът не доказва нищо! Военните в цял свят правят планове за всичко - защото това им е работата - да са готови за всякакви евентуалности! Записът е от конференция на която са се подготвяли какво могат да кажат на военния министър, АКО канцлера разреши да се доставят ракетите (а той е твърдо против от месеци и все още е на тази позиция). Това което показва този запис е че руснаците имат добър шпионаж (което се знае отдавна)

113

Паню Баирски

преди 2 месеца

Няма какво да се подслушва, трябва открито да се заяви, че ще се помага на Украйна с всички възможни средства, докато диктаторът не бъде поставен на колене! Германците се оправдават като ученички.

112

Паню Баирски

преди 2 месеца

Жалкият въшкарник и убиец Путин прави каквото си иска и убива невинни хора, а западът се страхува и се колебае дали и какво да даде на Украйна! Жалки страхливци! Ако западът продължава да се държи така, много скоро горчиво ще съжаляваме! Диктаторът разбира само от бой по тъпата глава! Путин трябва да се смаже, докато не е късно! Бой!

111

Ясен

преди 2 месеца

Западните ни "партньори" са злодеите-агресори! Не Русия. Записът го доказва.

110

ИСТОРИЧЕСКА ГРЕШКА

преди 2 месеца

Bойна нямаше да има, ако САЩ и Великобритания не бяха спасили СССР от далновидния германец...

109

Долу Предателите ПП

преди 2 месеца

Немските фашаги пак ще ядат сопата май! Тва германеца не е като човека! Никога не се учи! Да се махат и нашите евроатлантически предатели докато не са ни вкарали тайно във войната и нас! Клеха се че няма да пращат оръжия преди 1-2 години, вече официално пращат! Сега пак така се кълнат , че няма да пращат хора... ДОЛУ ПП-ДБ-ГЕРБ и всеки който е слуга на американските интереси и войната!

108

Анонимен

преди 2 месеца

За да стигне до там,че Русия да си използва " ресурса", за да Подслушва Германия.Означава че Русия Няма " нихт" доверие вече на Германия!!

107

доИстината боли

преди 2 месеца

теб май нейде другаде те боли

106

Джо

преди 2 месеца

Най лесния номер да разбереш дали те подслушват.

105

АЗ КАЗАХ

преди 2 месеца

Чули са и най важното, че Путин ще загуби войната!

104

Западното лицемерие

преди 2 месеца

НА ПОКАЗ!

103

ТА КОЙ ИСКА ВОЙНА?

преди 2 месеца

Путин се оказва прав както винаги!

102

Анонимен

преди 2 месеца

РФ иска обяснения. Опитите за отклоняване от отговорите ще се оценят като признание за вина, написа гласът на руската дипломация Мария Захарова.

101

Анонимен

преди 2 месеца

Вероятно са били подслушвани и други разговори, които ще бъдат оповестени по-късно когато стане изгодно за Русия, предупреждава Родерих Кизеветер.