126

Анонимен

преди 2 месеца

До Айде Путин "Много интересно - никой не бяга в Россиа. Защо?" - В момента никой не бяга към Русия, защото стандартът на живот там е зле. Мислиш ли, че щом сега в Чикаго примерно е добър, значи за вечни времена ще бъде така? Защо преди 30 години никой не се интересуваше от Китай? Защото Китай беше една земеделска страна. Защо сега всеки говори за Китай? Защото нещата се промениха. Същото е с потоците от емигранти. Ако Запада продължава в същия дух, скоро тези хора ще се пренасочат.

125

Анонимен

преди 2 месеца

До ДА БЕ ! АМА НЕ !!! - Добре, значи за теб е важно да има свалени руски самолети и потопени руски кораби, а това, че половин Украйна е окупирана от Русия са подробности. ОК, разбрах идеята ти. Важното е в един мач да печелим корнерите, а дали губим с 6:0 е все тая хахаха

124

ДА БЕ ! АМА НЕ !!!

преди 2 месеца

ЗА 2 СЕДМИЦИ УКРАИНЦИТЕ СВАЛИХА 15 РУСКИ САМОЛЕТА !!! ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА НЯМА ДА ИМАТ НИТО ХВЪРЧАЛКИ, НИТО ЧЕРНОМОРСКИ КОРИТА !!!

123

Тожй е

преди 2 месеца

До Айде Путин Ти явно си много ***? В Русия има повече емигранти, даже и от юрогейския! Туй, че юрогейовете не им се ходи там, е щото няма гейпаради!

122

агент Мъдлър ЦРУ

преди 2 месеца

Ще напредват, докато имат хора и оръжие. После, като дойдат немците, ще назадват.

121

Руя

преди 2 месеца

Давайте братушки напред и господ с вас.Като не искаш мира на ти секира.

120

емо

преди 2 месеца

такова половинчато признание за успеха на руснаците е все пак някакъв напредък за русофобската редакция на днес. руснаците ще напредват докато не осъществят целите на сво.

119

Анонимен

преди 2 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка...

118

До 123

преди 2 месеца

Абе па ля чо,кой говори за победа над Русия,хората се бият за да си върнат заграбените територии,къде си прочел да са преминали границата с Русия

117

ХАХА ХА ХА!

преди 2 месеца

"Украйна няма мощна отбранителна линия" - тия наистина ли са си повярвали че могат да победят Русия и не са се подготвили да ядат бой?

116

Малки, малки

преди 2 месеца

колко да са малки? В 'малките' успехи да не включите и Берлин утре? :):):)

115

Кажете истината !!!

преди 2 месеца

Имайки предвид масираната пропагандата и дезинформация която върви, самото наличие на такива статии означава че положението на украинската армия никак не е розово и заглавието трябва да се чете :"Руските войски продължават да правят ГОЛЕМИ, И бързи успехи."

114

ГАДОРЯН

преди 2 месеца

Математика за напреднали! Аджеба колко перални, хладилници, бойлери и печки са тафали рашките, та да имат толкоз ракетки и дронченца с които да бият по врагот?;))) много чипове мноо нещу хаха. В общи линии руските генерали са в пъти по добри от натовските книжно канцеларни плъхове. Точка.

113

Айде Путин

преди 2 месеца

Много интересно - никой не бяга в Россиа. Защо? 100 хил българи само в Чикаго в този лош запад (общо близо 2 милиона). А всички искат да стане навсякъде като Россиа. Това няква масова шозофрения ли е? Искате германска кола но руско управление - е няма как да стане. Пробвахме. Резултата - москвичи и трабанти. Ама искате майбахове - с източно управление не става.

112

Анонимен

преди 2 месеца

напредваите братя за 9 септември да сте в българия

111

Костя

преди 2 месеца

Демек укрите са довиждане

110

Това

преди 2 месеца

Това верно било така, не очаквах. Може да се провери с едно бързо тръсене в гугъл на английски. Данните излизат най-отгоре като обобщение. 10 хиляди цивилни жертви за две години в Украйна. И 30 хиляди в Палестина от октомври, за 5 месеца.Това говори много за целите и начина на водене на война, за който не е заслепен от едната или другата пропаганда, може да си направи някои изводи.

109

Анонимен

преди 2 месеца

Доста перални са откраднали...

108

Червена Армия

преди 2 месеца

Напред и само напред докато не се види море или океан :)))

107

Е?

преди 2 месеца

Общо взето ,има затишие на фронта днес. Важното е че тъпата Авдеевка падна!Оттам фашагите обстрелваха мирните жители на Донецк 10 години!