24

Драги украинци

преди 2 месеца

Ако искате мир ще се наложи да унищожите еврейската хунта, която ви управлява. Вие сте славяни, а те не. Затова крият ПВО системите в жилищни райони, за да предизвикат жертви сред мирните жители и да го използват за собствена изгода.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Сега ги пишете българи, Преди 2014-та ги претопиха на украинци? Ни писане, ничетене на друго различно от украинското. Не сме забравили.

22

Как става тая работа

преди 2 месеца

да се чуди човек - клипът е качен на канал на Зеленски, а вътре се чува руска реч. Що не говорят на украинската мова, бе Зельо, тикво зелена. Който пуска шуфути да го управляват, така е, сърба горещата попара.

21

Диана

преди 2 месеца

Защо ли нищо не се говори за жертвите в Петроград?..Тези не.нор.мални атакуваха старата руска столица, а изглежда е по-важно какво става в Одеса..сме.шки..Тази война трябва да се спре! Често по-умният отстъпва в такива ситуации, но изглежда тук действа опиумът.Путин е смешен да изисква от Украйна неща като необвързването ѝ с НАТО, ЕС или каквото и да било там.Това си е жива намеса във вътрешните работи на Украйна!Насила хубост не става!-участието им в разни блокове е ФОРМАЛНА страна на нещата..

20

Анонимен

преди 2 месеца

От среден ръст 160см на 230 ли са се увеличили

19

4 укро

преди 2 месеца

Фашисти по-малко! Така го събщавате,че всякаш 40 хил наведнъж са изм..яли!!!

18

Анонимен

преди 2 месеца

руският фашизъм трябва да бъде спрян на всяка цена! Смърт на фашизма! Свобода за Украйна!

17

Анонимен

преди 2 месеца

скоро и одеса ще се върне в руската федерация

16

Руснак

преди 2 месеца

Хахахахахаа руски дрон ! Укрфашистките нацисти ги правят тези мръсотий и после ги приписват на Русия,на руснаците име на дедовия бой по фашагите докато се върне двукрако магаре от водопой !!!

15

ъ

преди 2 месеца

Седеше в Одеса жилищен блок, а вътре униформени жители. Е, вече не седи, падна. А също така погребаха Навални. Съпругата му не беше на погребението, по нейно желание.

14

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

А тези в Газа? Или там може ? ;)

13

Анонимен

преди 2 месеца

До 7. Ти като толкова мислиш за българите в Украйна видял ли си снимки на паметника на хан Кубрат в Украйна. Надраскан с нациски свастика и потрошен от тези които сега управляват Украйна

12

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 месеца

Толкова оскъдна информация за жертвите - само цифри и нищо повече, говори ясно, че блока е ползван от западни "инструктори".

11

Анонимен

преди 2 месеца

Само пропускате да обясните, че блокът е разрушен от украинска ракета за ПВО. Един шахед не може да събори блок. Какво ли обаче ви вълнува тази подробност....

10

Анонимен

преди 2 месеца

А дронът целенасочено ли удари жилищният блок, или хохълското ПВО, разположено в града, го свали над главите на нещастниците, избивайки ги. Одеса е била, е и отново ще бъде руски град.

9

Русофил

преди 2 месеца

Путлерини също като идола си Мусолини иска да има путлериска държава която от *** в която я е превърнал да се възроди империя, затова Путлерини всяка вечер гали портрет на Мусолини и го моли да му прати насоки как да води путлеристите към възраждане на империята. След това си *** палеца и заспива като бебе. Вечна слава на мини диктатора Путлерини.

8

Анонимен

преди 2 месеца

За жертвите е Донецк? Нещо да напишете? Май не е полит коректно? Жертви има само от украинска страна, от другата не са хора.

7

Фют

преди 2 месеца

До 6. И в Газа ли живеят 150 000 християнски българи, бе л***хман.

6

Да

преди 2 месеца

На фона на еврейската касапница в Газа това е нищо.

5

Факти

преди 2 месеца

Ударени са военни обекти и складове с оръжие.Но украинците държат пво системи в жилищните квартали и при изстрел удрят жилищните сгради.