46

КОБА

преди 2 месеца

ТОЗИ ЕВРЕИН Е ЗА ВРЪЗВАНЕ

45

Еее стига бе !!!

преди 2 месеца

Нали имате прехвалени краварски Пейтриъти бе. Или май стана доста скъпо да се сваля дрон за 20 000 долара с ракета за милиони. Те дори хамериканчетата го разбраха какво си докараха с укро-нацитата и спряха да плащат. Сега е ред и на Европа да направи същото, но това ще стане след като тази година след европейските избори дойде официалния край на либерасткия евподжендаризъм.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Зеления се нуждае от ракета, с която да го пратим на Луната, но и на лунатиците ще намери как да навреди и да ги скара-хипотетично, ако ги имаше. И вероятно ще ни върнат подаръка землянски.

43

баба мара

преди 2 месеца

украина се нуждае от преговори и мир спрете оръжието и парите за украинаспрете корупцията

42

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна има нужда от поп и опело. Както и руски паспорти. Западът включи плюнкометите, защото са без пари. Обещания, клетви, даже и нашата гугутка Денков изпя, че те чувства в сърцето си....обаче пари и оръжия няма да видиш. Байдън закрилникът ти днес в делириум спомена, че заедно с Йордания щели да хвърлят храна над Украйна. Скубеш ли си сега косата, че заложи на кьопав кон....

41

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна се нуждае от мир, моето момче, не от ПВО и кокаин.

40

Анонимен

преди 2 месеца

абе просяк те струват пари без пари и мама на тате не дава

39

Анонимен

преди 2 месеца

Много ми е чудно защо Путин не обезглави зеленски и правителството му? Играта бързо ще свърши. Да прати 1000 спец военни и да ги унищожат. То така край няма. Най много да се стигне до ядренна война.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Ей ревльо гладен,престани да нахалстваш водорасло! То май ти имаш нужда от вразумяване. Правата лопата много бързо оправя центровката ***.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Грешко на природата,зелено оживяло абортче,скрий са някъде ,че много ми лазиш по нервите,зарови се някъде ама така че и с термо камера да не те открият.Грешко на природата,зелено оживяло абортче,скрий са някъде ,че много ми лазиш по нервите,зарови се някъде ама така че и с термо камера да не те открият.

36

асдаа

преди 2 месеца

ПВО системите са скъпи а зеления па-рцал няма какво повече да продава и залага. Цялата му държава и приходите за десетилетия напред са заложени. И пра, пра внуците на окраиците ще има да изплащат дългове.

35

Анонимен

преди 2 месеца

Купи си гад,нали ес ти подари 50 милиарда

34

Анонимен

преди 2 месеца

Нали укрите имат Пейтриъти, оснен това Денков им изпрати и нашето ПРО. Какви отще системи искат?

33

BG

преди 2 месеца

Денков ти даде меч атакуваи.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Ние какво да направим ,опрявайте се искахте да убивате руснаци сега както обикновенно ще страдате.

31

Съпричастност

преди 2 месеца

Преместих го!

30

Само да попитам

преди 2 месеца

Защо на укрите се разрешава цяла западна Европа, НАТО и САЩ да им помагат, а на Русия се забранява подкрепа от Китай, Северна Корея, Иран и др. Аааааааа, знае се -двойния стандарт на лъжедемократите!

29

Анонимен

преди 2 месеца

Предлагам от запада да им дадем всички оръжия, които имаме на разположение. Така като Путин демитализира Украйна под "мъдрото" ръководство на актьора ще демитализира и запада и поне децата и внуците ни ще живеят в мир. Иначе ако имаме оръжия ще ги пратят да се бият за фантастичния филм на актьора, не знам си коя серия на перемогата.

28

Българин

преди 2 месеца

Интересувам се от Украйна съвсем малко по-малко отколкото от държавата Дахомей!

27

да

преди 2 месеца

обезоръжаването на крайната земя е в пълен ход, и братушките ще го завършат по план, даже и извънземни да помагат на укрофашистите!