204

Анонимен

преди 2 месеца

На него се обсъжда новината Германия а не Украйна да използва ракетите, а кадровите германски военни да се прикрият и зад производителя (като частно лице), и после и зад "украинските" военни. Не лъжете! Още повече подкопавате доверието в себе си и уронвате останките от собствения си авторитет (ако изобщо сте наясно какво означава това). Обсъждат се връзките и каналите за предаване на информацията и целеуказанията също. Така е с мирният отбранителен блок нато.

203

Анонимен

преди 2 месеца

бързо скрийте новината, не е правилна!

202

Анонимен

преди 2 месеца

Национален празник ,на който се веят чужди знамена , а народът няма идентичност ,и патриотизмът минава през обич на поробителя е срам за всяко едно дори и малко образовано общество.Преди 10 ноември ,дори и по комунистическо ,това беше само една дата ,и всеки работеше и учешено другарите издигнаха култа към Русия .Дерзайте български патриоти

201

Анонимен

преди 2 месеца

Правилно, щом бандитите могат да атакуват Киев, защо и укранците да не атакуват с Тауруси. Че какво има да се крие.

200

БЕРЛИН В КОСМОСА

преди 2 месеца

ДА, РАЗРУШАВАНЕТО НА КРИМСКИЯ МОСТ С НЕМСКИТЕ РАКЕТИ ТАУРУС ЩЕ БЪДЕ ОЧЕВАДНО ПРЕСТЪПЛАНИЕ ПО МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО И ЩЕ БЪДЕ НЕЗАБАВНО НАКАЗАНО!!!

199

Щерю

преди 2 месеца

Всички са подли! Затова да си изберем България - не Русия, не САЩ! Те не са ни приятели...

198

Анонимен

преди 2 месеца

Няма тоталитарни диктатори, които в крайна сметка да са успели в дългосрочен план! Путин ще свърши точно както всички предишни! Въпрос на време. И идват репарациите..

197

Анонимен

преди 2 месеца

До Пот и Кръв Ти чуваш ли се какви глупости говориш? Ами ако европейските държави превзети от Хитлер или нападнати от Хитлер, поискат реванш? Тогава какво?

196

Анонимен

преди 2 месеца

Тауруси по руската Ко чина ще има, въпросът е кога.

195

Анонимен

преди 2 месеца

Абе украински военни, толкова здраво ли са ви хванали, че не можете да извършите един преврат срещу олигарсите и чужденците, за да си запазите остатъците от гражданите, докато не са ви изтрепали до крак и не са ви изкупили всичко еврейските олигаси и други чужденци. Току-що гледах видео, че още в началото са ви приготвяли бъдеще на роби, да бъдете роби, няма какво да губите, вече и жени пращаха на фронта, дали ще сте пушечно месо на фронта или ще направите преврат и си върнете свободата, кое из

194

БАЙ 100ЯН

преди 2 месеца

Германците само тоя който не се поискал не ги е подслушвал. Сноудън им го каза преди 12 г и поука никаква.

193

innocente

преди 2 месеца

Да да.. ние им повярвахме на руските медии ха ха ха

192

Приятел

преди 2 месеца

Германците би трябвало да помнят.Ако имат къса памет ,ще имат и съвсем кратък живот.Въпроса е ние как ще излезем от положение ,след като хрантутим 55000 укропа-дезертьори и даваме 115 БТРи /бяха 100 преди 5 месеца!!!/ на режима на Зеле Наркомана?За санкциите и подарените боеприпаси Тагаренко и Денковенко трябва да висят по стълбовете.Вече е 3 март!Слава на Русия!Слава! Слава!Слава!

191

обективен

преди 2 месеца

Още преди време Лавров предупреди фашагите и *** ,че ако пуснат и един единствен Таурус ,завода за Тауруси ще бъде изравнен.Тези дни руснаците ще правят учебен пуск на балистична ракета "Ярс" ,модел от 2009г ,която може да носи ядрено оръжие от 1 милион тона тротилов еквивалент.Дано да е случайно съвпадение.А от декември 2023г на бойно дежурство са и "Сармат".

190

Щирлиц

преди 2 месеца

А нашите тагаренковчета и бойковчета не са ли записани,как сами дават България курбан?Не,че това ще учуди някого.

189

Анонимен

преди 2 месеца

Пак ще ядат дебелия.

188

Анонимен

преди 2 месеца

Нато е терористична организация, която трябва незабавно да напуснем!

187

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам тоя запис кое му е секретното. Че руски политици и държавници от 5,6 години превземат Берлин официално по медиите. И изобщо не се крият.

186

Bormann

преди 2 месеца

Ако тия ракети са същите както и такновете Леопард, направо да ги копамен укрите от сега бухахахахахахах

185

Пот и Кръв

преди 2 месеца

Това е духът на Хитлер.Той още витае из Германия.Швабите искат реванш за поражението през Втората Световна.