12

Пропаднало летище

преди 2 месеца

Летището в София е може би едно от най-пропадналите в Европа! За сравнение летището във Виена има ресторанти за бързо хранене, хранителни магазини на известна верига, и цените са им същите както и в останалите магазини. Летището в Прага също има ресторанти за бързо хранене, хранителен магазин, кафенета и т.н. Само в София цените са в тавана, все едно българите взимат по 10 хиляди евро заплата.

11

д-р Радев

преди 2 месеца

Това е най-безобразният паркинг. Сигурно 30% от колите са зарязани там с години. Отделно тарикатите спират на алеите както им падне и това пречи на останалите. 5лв/час, при положение, че обикновено влизаш да посрещнеш/изпратиш някого и 30 мин са ти повече от достатъчни, но въпреки това плащаш като за цял час.

10

Ццццц

преди 2 месеца

В България само концесии, държавата все иска някой друг да стопанисва обекти, които тя трябва да го прави

9

Анонимен

преди 2 месеца

На Радой Ралин сина е много алчен нали той е шев на летището???

8

Климент

преди 2 месеца

Нормално,махнаха им за 10 години концесионната такса(пандемията отдаавна свърши),нищо не инвестират,след Още 6 години ще обявят фалит и пито- платено!

7

Samo minavam

преди 2 месеца

Жътва е сега, дерзайте роби

6

Анонимен

преди 2 месеца

Добре че има метро и човек може да стигне до там, нашите са супер алчни. Спрях да купувам каквото и да е от летището защото ме дразнят с наглостта си и безумните цени. Да не си в космоса, че цените на всичко са петорни.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Даваха няколко автомобила зарязани там от години, сигурно дължат десетки хиляди ако не и повече.

4

Шофор на Юбер Мадрид

преди 2 месеца

Тук на летището Имаш право на 30 минути безплатен престой, който в много от случаите напълно достатъчен и през 2016 Fovs и insider определиха летището в София за девето най- грозно такова в света и е абсолютно недоразумение, но няма нито едно нещо в България направено като хората. Вие си мислите че хората бягат от България заради заплащане вече Това е последното нещо скъпи ми се народници заплащането всичко в България с главата надолу всичко е обратно на нормалната логика. Гето.

3

4oko

преди 2 месеца

Тия, не са наред с главите! Тука в Швеция е по-евтино. Е ба си държавата!

2

50 да го направят

преди 2 месеца

На новото летище на Истанбул, колата ти може да стои месец за 30 евро. Примерно, ако летиш за Малайзия и си отишъл с кола, навръщане те чака за 20 евро и си се прибираш. Нашите разбира се, са направи невероятно се пържените и следва да те доят на час. Ако стои два дни ще фалираш.

1

Анонимен

преди 2 месеца

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА