74

Дарк

преди 2 месеца

"Топ новина",оди се плакни на Марица с пясък!

73

ТОП НОВИНА

преди 2 месеца

ВИНОВНА Е!САМО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НЕ СМЯТАТ ТАКА!КОЛКОТО И ПЪТИ СЪДЪТ ДА Я ВЪЗСТАНОВЯВА ТРЯБВА ДА Я УВОЛНЯЯВАТ КАТО НЕГОВА ЖЕНА.НЕ БИЛ ОСЪЖДАН!НАЛИ СА ЩЕЛИ ДА ГО ОСЪДЯТ,ЗНАЧИ Е ОСЪЖДАН.НЕГО ГО НЯМА ВЕЧЕ И ДА ОТГОВАРЯ ТЯ.ТАКА Е СПРАВЕДЛИВО,НАЛИ МУ Е ЖЕНА!ДОЛУ МАФИЯТА!ДА ЖИВЕЙ ДЕМОКРАЦИЯТА!И ОНЯ СЕМЕРДЖИЕВ,ЗА КОЙТО ПИШЕ ТЪМНИЯТ И ФЕН И НА НЕГО ДОЖИВОТ ДА ДАДАТ.ВСИЧКИ СА УБЕДЕНИ,ЧЕ Е ТОЙ.СТЮАРДЕСАТА МОЖЕ И ДА Е ОЦЕЛЯЛА,НО ИМА ЕКОПЕРТ ТВЪРДИ ЦЕ ТАЗИ НЕ МОЖЕ.КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА БИЛА ЛИ Е В КОЛАТА,ИМА ЕКСПЕ

72

Червеният Пират

преди 2 месеца

И в Мафията е така.Един път влезеш ли,няма излизане.Но до сега не знаех че и в МВР е така.Жената на най-големият доказан измамник,със стотици доказани криминални престъпления,а и може би във връзка и с мокри поръчки,не може да бъде отстранена от длъжност.Неее ,тя може да бъде отстранена,но но е нужна на висши кадри от МВР за съществуването на досегашната схема.Тя просто е мноооого навътре в нещата и мафиотските далавери на полковници и генерали работещи изключително във полза на мафията.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Декларирането на неверни данни пред държавен орган е престъпление по 313.Уволнение, разследване, ПРИСЪДА. Какво има тук да се чуди някой и да пишем по медии и т.н. Имам усещането че всички бугаре са с изтръпнали мозъци. То бива глупав народ ама бугарския е ТУРБО !!

70

Анонимен

преди 2 месеца

Конфузна ситуация за хората, които са я приели

69

Джо

преди 2 месеца

Цялото МВР трябва да се закрие поради корупция. Тези хора не вършат работа за 5 стотинки. Същото за прокуратурата, ДАНС, МАНС и другите калинки.

68

Марин М.

преди 2 месеца

Разследването се движи по посока на задънена улица,там в това дъно ще бъдем всички българи, нямащи нищо общо с този процес.Иначе сме кротък народ,но в подобни ситуации сме и доста улави.

67

Хм

преди 2 месеца

Това ли е полицията? Барманки и &@&@&@&@, пазачи пред вратите и &@&@&@?

66

Анонимен

преди 2 месеца

Еми от ДС е женката. Кой ще я уволни, ако "държавата" не иска?

65

Анонимен

преди 2 месеца

Като няма Закони, има килъри.... Хем по бързо, хем по чисто и безвъзвратно.

64

и къде е тук

преди 2 месеца

новината,никой българин не може да бъде уволнен,не само тази

63

Анонимен

преди 2 месеца

Не могат да пипат жена в майчинство, нужно е да намерят нещо друго с което да я обвинят и да я отстранят по време на разследването. Сега защо нямат какво да направят сами си отговорете, защото МВР рапортува на мафията в БГ.

62

За съжаление е така!

преди 2 месеца

В МВР,който не е удобен,не се вписва в една или друга схема и система,рано или късно,ще му намерят цаката за да бъде уволнен!Явно,вдовицата е твърде удобна и изгодна,и "ценна за ГДБОП" за да не може да бъде уволнена!За съжаление и съдът ни е такъва!Това е клиентелата на "Осемте джуджета" и "SS" клубът,където се уточнява процедурата,всичко точно,пито-платено!А вие драги сънародници гласувайте за някакви случайници,т.н.народни избранници,и продължавайте да очаквате или търсите справедливост!!!

61

Аз

преди 2 месеца

...... Български съд!

60

Libre comme air

преди 2 месеца

И. Така. Още един. Престъпник ще се влее в. Мвр. До. Другите. Престъпници полицаи...И прокуратура и съд в полза на престъпниците...Браво!!!

59

Анонимен

преди 2 месеца

Голяма палавница, както и онази ромка на осмото джудже джуджанката и тази има подобни записи с кой ли не ха ха ха

58

Анонимен

преди 2 месеца

Като чета коментарите и си обеснявам защо сме на това дередже! Народа е деградирал, няма ценности, които да му дават насоки в живота, от повечето коментари ВОНИ на нихилизъм и комунизъм- резултатите от изборите не са изненада. Да гласуваш за Мутрата, копейкин,Чалгара, радеФ!?!?!?преди 2 год. Чалгара спечели изборите!?!?!?

57

Анонимен

преди 2 месеца

И това са същите хора, които пиеха кафенца пред Парламента и искаха по-високи заплати... Един единствен път тия кPeTени с фуражките ми трябваха. Когато ми откраднаха колата. Ченгесарското мозъче успя да измисли, че.... съм си я откраднал сам?!? Като свински черва са навързани в МВР. Едно голямо корумпирано престъпно семейство. Че и Tъпo на всичкото отгоре.

56

BG СМЕШКИ 2

преди 2 месеца

това може да се случва само в държава ктдето народа не си е на мястото както е в БГ ! А ТУК НАРОД изобщо НЯМА !

55

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Искам си парите от данъците, чиято част е за издръжката на службите, институциите, агенциите... (МВР, ДАНС, НС, ВКС, ВАС, ВКП, ВАП, КС...). Полза от тях никаква. Напротив - вредят. Призовавам и други да си ги поискат. Да излезем на митинг с това искане.