10

47860

преди 2 месеца

Добре, един вирус предизвика едно възпаление, други друго. След като пишете нещо поне го довършете. Нищо не пишете за лечението, начина на ликуване и с какво. То и един човек, без да е лекар може да ви изброи сумата и вреди причинени от вируси и тук е ролята на лекаря, да даде напътствия как да се лекува и с какво.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Авторът на статията е неграмотен - няма как да завърши Медицински Университет със специалност. Специалността се придобива с практика и опит, има изпити! Този автор вреди на лекарското съсловие. Докторе, ти къде попадна, такива да те рекламират?

8

Анонимен

преди 2 месеца

Моят баща е на 87 години, 36 набор е, сега юни ще навърши 88, никога през живота си не е ходил на лекар, само веднъж преди 30 години, защото го болеше коляното и повече не. Но аз на сила го накараха миналата година октомври да си направи профилактични изследвания. Послуша ме и дойде с мен. Кръвно - 120/60, холестерол - нормален, кръвна захар -3,5 мола, пикочна киселина - много ниска, леле, докторите се шашнаха. А аз съм на 54, а с кръвно - 145/95. Татко ще ни надживее!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Да има ама е между ковид ваксините и сърдечните заболявания

6

Анонимен

преди 2 месеца

Фейк нюз. Миокардита експлоадира като заболяване след отровата която фашистите инжектираха насила в хората. Това е ФАКТ който фейк медиите трудно прикриват, макар и да опитват ежедневно. Без значени какъв "доктор" ще изкарат на трибуната, онези които искат да знаят, продължават да знаят. И не може да ни заблудят, не могат и да ни спрат да говорим истината.

5

бл

преди 2 месеца

Кой разрешава на такива грантаджии да правят изказвания от името на цялата медицинска наука?

4

Анонимен

преди 2 месеца

Егаси гнустната фалшива новина, миокардайтис се причинява от ваксините, не от вируса....тия не заслужават да бъдат съдени, директно на присъда да ходят!

3

Анонимен

преди 2 месеца

А нещо за връзката на сърдечносъдовите заболявания с експерименталната генна терапия?

2

Анонимен

преди 2 месеца

Почва голямото оправдаване на Боци вакс заради милионите надупчени хора които умряха до сега.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Пфайзер?