39

До аеу

преди 2 месеца

САЩ-допреди 100г. са оковавали черните и са ги принуждавали да полагат робски труд. Допреди 50г. жени и черни не са можели да гласуват(за черните и мн други ограничения). UK-отвличали черни, превозвани като карго товар са ги заробвали в новия свят;първият наркокартел в света. Белгия и Холандия-осакатени умишлено хиляди, затваряли хора в зоопаркове. Испания-геноцид в Америка, унищожено познание на мезоамерика. Франция-колонии и грабежи. Германия-зверства ВСВ. Тез кога станаха цивилизован свят?

38

Анонимен

преди 2 месеца

Требва да се пцува на диалекти на африкански език за да не разбира съдията..

37

Българин

преди 2 месеца

Цирк азиатски!

36

Щерю

преди 2 месеца

Съдиите охуели от псувнните му...

35

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва ли да припомням, че всяка втора дума на Стоичков на терена беше ... майката! Това направи ли го по-лош футболист? За мен Стоичков е от най-великите без значение дали псува другите. То бива животинска омраза към всичко руско, но Рубльов е добър тенесист и това че е руснак не е повод за дисквалификация!

34

Анонимен

преди 2 месеца

Рубльов и Бублик казаха, че Рубльов не е казал и дума на руски. Натопиха го, защото е руснак.

33

Заслужено го

преди 2 месеца

Наказаха .АТП турнирите са едни от малкото спортове,които изобщо допускат руснаци.В момента се провежда Световно първенство по лека ти няма нито един допуснат руснак.А Специално пък Рубльов си е агресивен и това не е първото му избухване .А иначе живее в Испания и не е стъпвал в Русия от години.

32

Учете история

преди 2 месеца

"Русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част. Българите са ги най-напред покръстили, дали са им писменост, Свещеното писание и първото образование." (Георги Раковски, из брошурата "Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите", 1861 г., Букурещ.)

31

aey

преди 2 месеца

Поредният нагъл путлерас, който си го получи!!! Скоро и останалите!! За путлерски роби и крепостни няма място в цивилизования свят!!!

30

Анонимен

преди 2 месеца

А Копейкин, кога?

29

До 4

преди 2 месеца

А аз не знам какво ще ви правим тия, дето не спирате да лъжете с този Донбас, и по този начин оправдавате зверствата си?

28

Анонимен

преди 2 месеца

Аз ако съм на Рубльов ще кажа, че съм псувал на най-говоримия език в Украйна, което е факт. Тогава със сигурност ще му дадат дори служебна победа.

27

Анонимен

преди 2 месеца

На Рубльов му взели рублите и го изгонили само с копейки в джоба.

26

По съседски

преди 2 месеца

Футболна среща между националите на България и Румъния: Моци псува на български, а Боримиров псува на румънски.

25

Анонимен

преди 2 месеца

Много ще ми е интересно ако лайсмена не знае сръбски и Джокович изкрещи : "Пичку ти матерну" както и го е правил. В тази връзка се сещам от документалния филм "Сточиков" където навремето съквартирант на Стоичков разправя: Ицо идва при мен един ден и ми вика: Бат Донко, бе постоянно жълти картони ми вдигат тия испански съдии задето ги псувам. Какво да правя? Ице, няма да ги псуваш на мaйкa. Има ли "мамата" айде картона, затова на стринка, на леля ги псувай. Да са чудят да е.а тяхната мaма. :)))

24

Анонимен

преди 2 месеца

Садистите вече и в Дубай са нежелани!

23

Фак на демокрацията

преди 2 месеца

Значи на ангелийски може. Двойни стандарти.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Дори и в Дубай не ги щат вече блатно-вaтниците мирижливи

21

Анонимен

преди 2 месеца

Tpябвa ga ce ncyвa npaвилнo, нa aнrлийckи, инaчe caнkции!

20

L.

преди 2 месеца

Да дойде да го научим да псува на български. Познавам един куп добри преподаватели.