667

Анонимен

преди 2 месеца

Цяла Европа трябва да е руска, Молдова, Румъния, Германия, Франция, България, Сърбия, може би без Македония, Швеция, Дания и Финландия. Тогава ще настане мир. Е, Аляска също си е изконно руска.

666

Паню Баирски

преди 2 месеца

На тоя жалък анонимен, недоубит комунисти поплювко ще му кажа, че руските въшкарнициимат много повече жертви от украинците, а неговите измислени данни да си ги завре отзад!

665

Анонимен

преди 2 месеца

До Майдана, 90% от киевчани са рускоговорящи у дома и в ежедневните контакти. Каква украинска нация и език ще налагаш насила? То затова няма желащи украинци да ходят на фронта, ами ги ловят и закопчават, като престъпници! После на фронта се предават при първа възможност. 28 000 военопленици държат руснаците, а украинците 100.

664

Иван

преди 2 месеца

Квичите ли? Кви-кви! Неблагодарно племе. Айде ходете да защитавате Украйна.

663

Анонимен

преди 2 месеца

украйна е измислена държава!

662

Анонимен

преди 2 месеца

Борис Джонсън направи услуга на Русия, щото Путин щеше да подписва мирни договори докато НАТО не си инсталират установките у двора му.

661

Анонимен

преди 2 месеца

в договора и един пълен член за путин

660

Пешо Водката

преди 2 месеца

Никаква Украйна бе Путин,Всичко става Русия.Хохли не трябва да има вече.

659

.

преди 2 месеца

Германия е окупирана държава , изпълняваща чужди интереси до ден днешен , вдички го знаят ,какво екзотично има ?

658

Сата НАТО

преди 2 месеца

Да Сата НАТО. Наборе, ти нали щеше да ходиш в Украйна доброволец, бе? -----////------ Кой набор си, за да знам дали трябва да ти отговарям?

657

запознат

преди 2 месеца

До b,Да бе, то това, че много руснаци са се събрали да почетат паметта на Навални, не означава, че всички те са готови тутъкси да емигрират от Русия. Нещата са доста по-сложни! При условие, че доста от тях имат сравнително уреден живот в Русия, за какъв им е да емигрират, особено пък при условие, че работата с която си изкарват доходите в Русия им допада и ги удовлетворява! Именно в това се състои и коренът на конфликта в Донбас- много украинци и руснаци от там не желаеха да мият чинии на Запад

656

запознат

преди 2 месеца

До анонимен 673,То и плана на Зелето за мир също е абсурден според руснаците, та затова те дори и не го обсъждат, та и затова военните действия на т.нар. украински територии подължават!

655

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна да бъдат ограничени до 85 000 войници, 342 танка и 519 артилерийски////Само това искане на Русия е предостстачно та планът й за мирно олегориране на конфликата да бъде скъсан и хвърлен на ***.

654

С две думи

преди 2 месеца

Няма да стане!

653

Тагарев

преди 2 месеца

Много им е.*** не държава а пълна измислица.

652

@

преди 2 месеца

До Анонимен 669По добре да гръмнат язовирите, ядрените централи на изток и да се изтеглят отвъд бариерата, ако нещата станат толкова трагични.

651

Анонимен

преди 2 месеца

Звучи ми добре. Напълно приемливо. Другото е да няма Украйна.

650

b

преди 2 месеца

Гледах клипове от погребението на Навални в Москва.Останах приятно изненадан.Изумен.Хиляди московчани са на улицата.Мислих си досега че всички руснаци са зомбирани.Оказа се,че има и нормални.Повечето са млади хора.Според мен Европа трябва да действа веднага. Да покананим всички руснаци с ВИСШЕ образование да емигрират в Европа.Да спрем черният поток от араби и муджахидини и да приемем руснаците.Не съм русофил.Но си мисля,че така ще се вдигнат много руснаци против Путин и неговата шайка.

649

хе хе хе

преди 2 месеца

Да Сата НАТО. Наборе, ти нали щеше да ходиш в Украйна доброволец, бе? Какво стана, достраша ли те? Така си и знаех, макар че много голям го вадеше из коментарите. Пък недей мечта толкова за Майдан в България, че не се знае с какъв завършек ще бъде. Пет6 американски бази не са чак толкова много. Пък и да успее, после нали знаеш какво следва? Ако не се сещаш, виж какво става в Украйна:)))

648

Ха-ха

преди 2 месеца

Е, новият договор ще е много по-зле за Украйна. Ако въобще има такъв, де.