17

До 14

преди 2 месеца

Да, намерих. Яд ли те е?

16

До предния

преди 2 месеца

"Оня ден бяхме десети, а за последните 7 дни сме на 18-то място." Да, с 0 случая.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Вчера България е на седмо място в света по брой на новите случаи от над 220 държави. Оня ден бяхме десети, а за последните 7 дни сме на 18-то място.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Броят заразени няма значение, а броя хоспитализирани в интензивните. Вие се криете като плъхове от тестване. Намерил какво да сочи!

13

Анонимен

преди 2 месеца

По брой на случаи на глава от населението за миналата седмица на първо място е ваксинирана Нова Зеландия. Около 25 пъти повече от България. Преди България са също ваксинираните Австралия, Литва, Естония, Канада...

12

Анонимен

преди 2 месеца

Само маскирани "ваксинирани" срещу ковид зомбаци се тестват през ден дали не са болни от това, срещу което са се "ваксинирали". Нормален човек няма да иде да се подложи на съмнителен тест за обикновена настинка. Пределно ясно е , че ваксинарите пълнят болниците и точат бюджета на касата в услуга на бялата мафия.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Не е новина, да! Статистика е!

10

Анонимен

преди 2 месеца

173 антиваксъра лежат в болниците и харчат нашите пари от осигуровки. Много са ербап по форумите, обаче търчат после при лекарите да ги спасяват от глупостта им да не се ваксинират.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Това неее никаква новина

8

Анонимен

преди 2 месеца

Путинофирът долу "удобно" забрави, че Путин ваксинира насила армията, всички медицински специалисти и пенсионери. И то с най-калпавата ваксина. Лошото копие на АЗ.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Доктор Путин -лечителят успя да избави света от уханска сополивост само за една нощ. Така ще ви избави и от джендерастията. Ръцете ще му целувате за благодарност.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Да са живи и здрави всички!Според Уикипедията подготвят пандемия за 2025-2028 г.Дано им се провалят плановете!

5

ЗАВИРАНЕ2

преди 2 месеца

"Осезаемо е, че гневът на гражданите се надига. От години той е в процес на бавно закипяване, но предстои бурно да заври. Горещината се е увеличила, дори наличната и натрупана топлина, продължава да набира интензивност."Наистина не можеш да посочиш едно-единствено място на картата и да кажеш, че тук е епицентърът му. Със сигурност, навсякъде на Запад съществува натрупването на гняв и разочарование, огън и болка. И това е по най-различни причини. Има много симптоми, всички идващи от една и съща болест.

4

Анонимен

преди 2 месеца

За съжаление много хора си отидоха поради некадърността на лекуващите. В ковид отделението ги гледах как се събират в една стаичка на раздумка и хич не им пукаше за болните. Санитарката обикаля около близките ако може да измъкне някой лев, но пак не се грижи. Никой не се грижи болния да изпие лекарствата си, а те сами не могат. Пълно разочарование и не случайно ги бият, това е пародия

3

Ау, ау...страшно

преди 2 месеца

Ау ау...тия т.нар. "активни" кога ще оздравяват от настинката? Шест месеца ли ще духат сополи? Докога ще ни занимавате с тази стъгмистика?

2

Анонимен

преди 2 месеца

Броят хоспитализирани расте. Очаквано! грипът отстъпва . Ковид настъпва.

1

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 2 месеца

Нас нормалните турски гейове тоя вирус не ни лови:)))