10

KJI

преди 6 месеца

Y formula 1 ......

9

pasito

преди 6 месеца

Доколкото разбрах не са манипулирали мачове, а букмейкърите, което е похвално.

8

Анонимен

преди 6 месеца

При бай Ставри.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Да махнат тия "букмейкъри" и проблеми няма да има.

6

Кой казва, ме сме

преди 6 месеца

били изостанали? Българска нация, нация техническа, по Живков!

5

За граф тролясен

преди 6 месеца

3 и 6 поръчков троол защо трябва да ти се отговаря?Корупционен скандал в испанското кралско сем В момента прокурорите разследват организацията с нестопанска цел институт Ноос, който херцогът ръководи между 2004 и 2006 година. Той работи също за компании като телекомуникационния гигант Телефоника.Разследващите смятат, че Урдангарин и бизнес партньорът му Диего Торес са използвали института и влиянието на херцога, за да организират свързани със спорта и туризма събития на Балеарските острови

4

ааааууу

преди 6 месеца

ами и У БГе така - ЖОРО Илиев нали беше президент на Локо ПД Преди доста години ! Маймуняка друг ВИС-аджия и той беше собственик на хЕБЪР ПазАДРЖИК ли беше ...където се наливат мръсните пари и големи игри има и схеми и убийства няма как ...мАФИЯТА У БГ отдавна е влезнала във футбола !

3

bl

преди 6 месеца

"Те са използвали огромни сателитни антени в домовете си и така са получавали видеострийм от самите терени. Това им е позволявало да видят какво се случва в реално време - 10-12 секунди преди сигнала от самото ТВ предаване. Този времеви отрязък е бил достатъчен, за да направят определен залог на живо преди букмейкърските къщи да успеят да реагират" .... Това по какъв параграф точно се води престъпление?

2

бг смешки 2

преди 6 месеца

у БГ няма нищо ни полиция ни пркоратура ни народ ни държава

1

Анонимен

преди 6 месеца

Защо това да е престъпление? Не са обирали честни и отрудени хора, ами комарджии и печалбари.