68

Анонимен

преди 2 месеца

В одрин има две български църкви! Дали се сеща някой сел так от приходящите да запали поне една свещ!

67

СМЕХ....

преди 2 месеца

ЗА КВО "РОБСТВО" ГОВОРИМЕ, КОГАТО ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ Е ХОДИЛА НА БОЖИ ГРОБ ПО ТОВА ВРЕМЕ И СА ИМАЛИ ПРОЗВИЩЕТО " ХАДЖИЯ"....ИВ. ХАДЖИПЕНЧОВИЧ, ГДЕТО ГЛАСУВА СМЪРТ ЗА ЛЕВСКИ--- СЪЩО Е "ХАДЖИЯ"...ХАХАХАААА

66

Магелан

преди 2 месеца

По голямото население на Русия по тогавашното време са би крепостни селяни.Което е равносилно на робството в САЩ.А българския селянин е имал частна земя и то не малко за обработване.Големи къщи за големи фамилий.И много други непознати за руснаците битови екстри.А Ко си бил по предприемчив и се занимавал с търговия или някакъв търсене занаят нещата стават още по добре.А да не говорим вече ако имаш възможност да имаш повече земя и да имаш ратай.Като чорбаджиите.И това ако е робство здраве му кажи

65

НЯМА РОБСТВО, БЕ....

преди 2 месеца

Щом и банки са ви правили турците, че и в Меджалиса сме имали представители---ЗА КВО РОБСТВО СТАВА ДУМА...ХАХАХАААА....АЙДЕ, СТИГА РУСКИ ПРОСТОТИИ...!

64

Споко,БЕ....

преди 2 месеца

....скоро Султан-Ердоган ще си ни прибере, бе....

63

Магелан

преди 2 месеца

Шок и ужас.Не мога да повярвам на очите си на неадекватните коментари на някой българчета тотално ме объркват .Това че 500гд.робство е безспорен факт и народа ни в бил подлаган на абсолютен геноцид и унищожение .Но си има равновесие в природата .Когато са дошли са не освобождават Московските РУС. изпаднали в недоумение .За какво им е на българите да ги освобождаваме от робство като си живеели един живот на който Даже и руските дворяни биха им завиждали..

62

Ей не се

преди 2 месеца

Спряха говедата,все повече бягат от България!!

61

СМЕХ....

преди 2 месеца

....ТЕ ТИ КОМШУ, 3-ти МАРТ ПО БЪЛГАРСКИ У ОДРИН И ИСТАМБУЛ....ХАХАХАААА.....СЛАВА НА ЕРДОГАН , ЩОМ И РУНДЮ ГО КАНИ У БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!

60

Родолюбец

преди 2 месеца

Копейки, в Раzzия няма урсуло-фашистка сбирщина наречена ЕС!!! Хайде марш към блатото Московия, цените са осезаемо по-ниски от българските!

59

Анонимен

преди 2 месеца

Аз ти казвам това което съм виждал. А за свалянето на самолета 2015 г - по една случайност бях в Турция. Бая се бяха стреснали. На българските турци си им е много добре в България. Тия с крайните емоции се изселиха отдавна. Да благодарим на Бай Тошо за което!

58

Анонимен

преди 2 месеца

Към Турция са потеглили държавните чиновници. В частния сектор днес е работен ден. И в понеделник ще работят хората. Само държавните хрантутници и публичният сектор почиват в понеделник 04.03.

57

Анонимен

преди 2 месеца

Hали го видяхте вчера по телевизията 'червеното пират-че' ... всички копейковци, които постоянно плачете, всички сте като него - мизерни, изпаднали, аутсайдери. Аз още преди години ви обясних, кои точно сте любителите на путин и русия, e - вчера се видяхте и по телевизията !

56

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 80 Следващия път върви в Маскве. Там няма да ти е скучно и няма да те гледат надменно. Аман от хора на Възраждане!

55

Анонимен

преди 2 месеца

Много прст народ!

54

Анонимен

преди 2 месеца

Цените са осезаемо по-ниски спрямо българските, за което допринася фактът, че Турция не е в урсуло-фашистката сбирщина, наречена Европейски съз.

53

Тенгри кан

преди 2 месеца

Честит, трети март на всички българи!;))) Сами си задайте въпроса, дали е необходимо на българите, някакво освобождение;))) Роденият роб и навикнал на турски иуй не заслужава, ни патрон да изстреляш за него, ни капка кръв да пролееш!

52

Анонимен

преди 2 месеца

Скоро бях в Одрин по работа и нищо не ми хареса - скучно,селско ,примитивно , пържен дроб -ха ха -отврат , джамии на всеки 200 метра и вият заедно по 5 пъти на ден , а определено ни мразят нас българите - държат се надменно,нелюбезно ,лъжат сменят цените и тн. ,та се чудя що им се тъпчат нашите там ?

51

ХАХАХАХАХАХА

преди 2 месеца

Само русофилите са още замръзнали в 90-те и са обрани като ***,чакат Октомврийската революция където некадърните вземат властта!

50

Анонимен

преди 2 месеца

Родните турци или български турци или помаци и тн не ходят в Одрин само да ви спомена. Те са от Истанбул нататък повечето, така че не се заблуждавайте с тая статистика. Това са си българи, не са български турци. Ако искате реална статистика на колко български турци си ходят в Турция, гледайте за байряма колко си тръгват а не за 3 март, близко до акъла по принцип ама нейсе.

49

АБЕ,...

преди 2 месеца

..ако съм русофилче, нема да стъпим на ШИПКА--тя е срам за цела Русия....