91

Петя

преди 2 месеца

Абе ти бая мислиш ,щото си много алчен за власт,ама шубето е голям страх с войната на оня дето в главата му дрънкат само оръжия,територии и всякакви други безумия положението е доста сложно,а ти нямаш топки за тая работа

90

akudдфгх

преди 2 месеца

направиха ли уЙдорма Радев Борисов Пеевски и Нинова да откъснат България от ЕС и да върнат кремълското влияние в България

89

Валя

преди 2 месеца

А бе ей, другарю ,ти питаш ли дали голяма част от хората искат да бъдеш Президент ?!Не питаш ,защото не ти изнася. Алчен за власт,,щял да чете Конституцията,и какво като я четеш,като непрекъснато я нарушаваш.Айде се разкарай и не се появява нито се обаждай,достатъчно поразии направи .Наглец

88

Анонимен

преди 2 месеца

Най-достойния президент и единствения там,който споменава България.Колкото и да пишете платени коментари и статии срещу него няма да промените мнението на хората,защото те гледат делата,а не пропагандите ви!

87

Ти лииии

преди 2 месеца

Искаш, искаш, кРадев , искаш служебно правителство щото ти се услади комисионните и краденето . Я,да ни припомниш аферата Боташ . Кой сключи договора с Боташ, който не е нито за доставка, нито за пренос , нито за съхранение на газ. Договор за дневна такса услуга на стойност половин милион долара на ДЕН ! За да са турците на разположение .Или са ти некадърни служебните правителства или са много крадливи мошенници без чувство за срам и отговорност към държавата . Затова ЕК разследва този договор

86

Анонимен

преди 2 месеца

Пoзgpaвлeния зa npeзиgeнтa Pageв, нaй-читaвия ни gъpжaвниk! Ako paзбиpa ce, npegnoлoжим, че изoбщo имaмe gpyrи читaви?

85

Зърнарите на Рундьо

преди 2 месеца

Живот си живеят Гредам ги пикапи нови си купили от големите с държавните субсидии.Бах им майката.

84

Радевой

преди 2 месеца

си призна, че четял Конституцията!? Да побърза с четенето, че мандатът Му е на привършване и скоро Конституция няма да му трябва.

83

Дрогарю Радев

преди 2 месеца

Върви ли майбаха който ти купихме ние българския народ с всички екстри.

82

Баце се...

преди 2 месеца

...изпра -> обявиха го за невинен. И сега почва пак да "шава" заедно с Шиши! Двете прасета изядоха Държавата, Булгаринът "да го.... е банална фраза ( цитат: Асанчу )".

81

Радев е

преди 2 месеца

Червения пират

80

Анонимен

преди 2 месеца

То и няма как да "мислиш" след като ти отнеха правомощията, червен к ретен!

79

В Държави

преди 2 месеца

В които не е имало комунизъм хората живеят добри и всичко е в подем.Сега в България остана само пепел след болшевиките.

78

Анонимен

преди 2 месеца

Радев: Не мисля за вариант служебно правителство /// А ти въобще мислиш ли?

77

Румбача

преди 2 месеца

Путин ви е обещал да ве настани в една от хилядите му стаи в имението му което Навални разкри.Ще живея като руски богатир.

76

Анонимен

преди 2 месеца

Радев си е част от статуквото на ДС.Защо се заблуждават, че е алтернатива човек ходещ по стъпките на ДПС и ГЕРБ из Турция.Ето ви го на..ца.На връх 3 март къде се намира.

75

До 57

преди 2 месеца

Да, бяхме икономически бум и затова накрая избумтяхме. Даже и капитализмът изпреварихме, за да ни видят голите задни бузи.

74

Виж ся Румбураче

преди 2 месеца

На първо време, няма кой да те остави да си правиш проруски кабинети, които де факто са си проруски. Съвсем друго е, че ше ти окупираме кремълството. .. ъъ президентството в най-кратък срок ако се правиш на интересен.

73

Рундьоооо махай се

преди 2 месеца

Ти си недостоен президент!

72

Обичам да пуша

преди 2 месеца

Трева