16

Алекс

преди 2 месеца

Хвала и поклон пред Емо.Оскуба петлите насред Париж.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Тоз е неграмотен не може да чете и да пише :)))

14

Анонимен

преди 2 месеца

Всички се радвахме, но просто така е устроена България.След еуфорията дойде трезвата реалност.Аз затова казах, че 17 ноемрви беше нещо като 3 март и 6 септември, обедини всички в радостта.Почувствахме, че сме равни на всички и можем като народ.Уви, трая малко.

13

АТАКИСТ

преди 2 месеца

до 12 Головете му на Костадинов срещу Франция бяха черешката на тортата. Изхвърлихме насред Париж Франция за класиране на световното в САЩ в последната минута. И на световното Костадинов даде гениално подаване на Стоичков с парабола при контраатака за 1:0. А на полуфинала в наказателното поле шутира към италианския вратар и Костакурта спира с две ръце топката, а съдията не отсъди дузпа. 1000%-ва дузпа и френския бооооклук не я отсъди! Стоичков вкарваше и ставаше 2:2 и не се знаеше нищо след това

12

Анонимен

преди 2 месеца

За съжаление само българите могат да бъдат толкова неблагодарни и злонамерени.Затова такива получават от Емо средния.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Най- голямия футболист на България, с най -важния гол в историята на футбола в Бълария.Събитие, което е равно с 3 март и 6 септември.Така зарадва всички българи.

10

Емо

преди 2 месеца

Неграмотен съм, но за сметка на това съм нагъл!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Този човек винаги носи една празна папка. Много е подреден!

8

Пако

преди 2 месеца

Същияt 6okлyk!

7

Смел Гибсов

преди 2 месеца

ХАхаххахахахахха, дъното си има ново дъно ... хаххаха

6

ЕнТЕЛЕгентен

преди 2 месеца

Той е ЕнТЕЛЕгентен

5

a

преди 2 месеца

Тоя пич беше добър футболист, но IQ-то му е около 25. Според мен не може да ръководи домашната си булонка, камо ли организация.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Сега ще преизберем Боби, както и ще преизберем Баце на изборите 2 в 1, само ще отлюспим алабалистите щото са много нагли. После ще управляват ГЕРП+ДПС+БСП, както е най-добре в сегашната ситуация.

3

Сомчето

преди 2 месеца

Не се сещам за друго толкова чудовищно падение, както при тримата *** от БФС.От герои на България се превърнаха в хора, които мрази цялата нация.В ада ще горят с най-долните *** и рецидивисти.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Да си голмайстор не е като да си на най-големия пост в БФС да си организатор да ръководиш парите. И най важното да си с усет и морал на европеец.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Емиле, цяла България те боготвореше на 17 ноември 1993-та година, а след това задълба дъното. Защо така пропаднахте с Лечков и Ицо и Перуката бе? Камери те снимат че показваш средни пръсти на журналисти пред националния стадион Васил Левски, а ти казваш, че това не се е случвало? Толкова ниско ли можеш да паднеш бе, Емиле? Плаках от радост когато вкара в последната секунда страхотния гол срещу Франция...бях 13 годишен. И след това пълно падение!