64

БайСтаври

преди 2 месеца

Хващат само такива като него, а тези които не оставят следи дори не ги споменават. Примерно случаите с бомбените зaплахи, хванаха само деца и глyпaци използващи телефони. Чист лаптоп + обществен интернет и няма шанс да го хванат, и реално няма причина да го търсят и да го споменават, защото който иска да гpъмне нещо просто го гъpми а не предупреждава! Сега ще го съдят за нещо, което не иска и не може да направи, и след като го осъдят ще трябва ние да го хрсним. Всичко е абсурдно!

63

Анонимен

преди 2 месеца

И Васко от "Модерно предградие" беше хипар и битник, но това не му попречи да стане шеф на фирма, доказано с Нотариус, да подпише с банката на Каримански, че е получил 2 милиона лева на каса и си е отишъл на улицата по живо, по здраво. А онези клошари от Пловдив, които запалиха с играта си с огъня Тютюновите складове точно когато трябва, също бяха самонаети. Все пак, играете си с Мафията. Уважавайте повече интелекта на Мафията. Уважавайте Доновете.

62

Троя

преди 2 месеца

Този прилича на един друг клошар, който подпали тютюневите складове в Пловдив, впоследствие заграбени на безценица. Явно всички проблеми в тая държава идват от клошарите. Вън! Стачка! Оставка!P. S Тия наистина ни взеха за канарчета!

61

Анонимен

преди 2 месеца

Скитащ, живеещ по улиците, натрупал злоба и отчаяние, намерен засечен в района на гробищата- да речем че е откраднал телефона но кой му плаща месечните такси, а кой го е запознал да работи с подобно устройство ако има психични отклонения- чакаме отговори, искаме и да го видим.

60

Ангелина

преди 2 месеца

"Директорът на ГД "Национална полиция" каза още, че задържаният показва психически отклонения и тепърва предстои да бъде диагностициран".Мисля ,че с престъпни "психически отклонения" и без "диагностициране" това е видно са тези ,които са завършили школата в Симеоново и ЮЗУ и са съпричастни ,като поръчители и изпълнители по това пошло ,жалко и мерзко "волно съчинение".Намерили сте си "удобна жертва"-изкупителна в една държава с дефицитно правосъдие и държавна мафия.Той няма" защита",скотове!!!

59

Анонимен

преди 2 месеца

НИКОИ НЕ ВИ ВЯРВА!

58

Анонимен

преди 2 месеца

Червеният пират пак е ДС-то от пРЕЗИЛдентството, също като "компроматите" и ареста на Борисов, както и множество други гафове, провали в управлението и външната политика, чудовищна ИНФЛАЦИЯ, международна изолация и путинистка пропаганда - е, нагледах се на комунизъм, крайно време е да си поемем дъх от рОндьото!

57

Анонимен

преди 2 месеца

Интересно ми е, как е намерил номерата точно на всички на които трябва. Съдии и прокурори, там нали са със служебни карти и не може да се намерят чрез познат в мобилните оператори.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Те си мислят че вали, пък хората вече са го гледали тоя филми ги пл ьо ят!! Къде е Държавата?

55

ХА СЕГА

преди 2 месеца

Службите и останалите големци да прочетат коментарите и отзивите по тях. Белчо и Сивушка строиха, построиха, строят държава, а височайшите и забогателите приватизаторчета си измислят внушения, че останалите са балами. Еталон за цинизъм в дъжава Феодалия на третото хилядилетие.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Нещо не ми се вярва това да е човекът. Май си хванаха изкупителна жертва с психични отклонения.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Всяко чудо за три дни. Какво се случва с "нотариуса" и "еврото". Нещата се замитат с някакъв ***.

52

Анонимен

преди 2 месеца

По-голяма глупост неможаха ли да измислят...?

51

Анонимен

преди 2 месеца

Стига тия глупости ,толкова много хора ангажирват за луд човек

50

Анонимен

преди 2 месеца

Клошарин с мудерен талафонь.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Пак ни баламосват.В казуса нямало политика.Айде,де!Прекалено добре организирано,за да бъде дело на подобен човек.Кой е поръчителят?Престанете да ни правите на гл...ци!

48

Анонимен

преди 2 месеца

по голяма тъпня е трудно да се измисли- давш паи на бедняк и той пише закани и средствата за инфолмация раздуват само това - а тд си е едно нищо - важното е народа да въде заглавикван - нещастен народ

47

Анонимен

преди 2 месеца

Все пак представителите на властта на са обществото, за да го наричат антисоциален. По скоро незачитащ авторитети. За индивидуален бунт не е задължително да има отклонения. Дори и бунт няма, но може би има принципи!

46

Dinozavar1962

преди 2 месеца

Kloshar,ama drug pat.Policiia,ama drug pat.Darjava,ama gruga.

45

Анонимен

преди 2 месеца

клошара ще признае каквото и да е , все пак в затвора го хранят и си има покрив и легло .....