9

Анонимен

преди 2 месеца

Отрежете жените от брак и съжителство. Деца не ви трябват,защото ще ги използват срещу вас. Гледайте себе си.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Имаме си хубава приказка: както си постелеш........Та, мъжете на себе си да се сърдят.

7

До мъжете

преди 2 месеца

Не се женете и не правете деца. Не съжителствайте. Опъне ли ви се жена за нещо, отрежете я веднага.

6

Анонимен

преди 2 месеца

До 6: феминистките не се борят за правата си. Те ги имат. Борят се за по-големи права от тези на мъжете. Защото мразят всичко. Мъжете обаче обичат всичко.

5

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 5 - Ами, стига мрънкахте, върнете си силата! Бъдете мъже! Че то вече като Диоген с фенер да ви търси човек - нЕма. Всякакви, ама не и мъже. И все пак малка надежда, намират се, но намаляват. Ще го докарате като феминистките, да се борите за правата си.

4

Анонимен

преди 2 месеца

До 4: Не бе, просто жените имат повече права от мъжете и винаги се радват на повече внимание във всичко от страна на обществото. Това е неравноправие и дискриминация към мъжете, но никой не го казва в прав текст. А жените да бъдат по-широко скроени и да излязат да защитят съпрузите и синовете си от дискриминационната конвенция. Видяхме колко защитиха м ъ р ввв ата Дебора и колко невинния млад мъж Пейо!!!

3

До 2 и 3

преди 2 месеца

Не, бе, просто жените повече вярват на тия писаници. Мъжете бъдете по-широко скроени, какво се държите като Гошко в детска възраст. Иванчо имал камионче и Гошко оревава орталъка и на него да купят. не че няма, ама и той иска като гошковото.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Мъжете СА винаги ощетени и дискриминирани!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Качете и един хороскоп за мъже, че да не плачат. Вечно се чувстват ощетени и дискриминирани.