236

Мда

преди 2 месеца

Вова и неговите приятели руските олигарси Авен,Чорни,Милер,Дерипаска, Ротенберг,Абрамович,Мордашов,Фридман и Микелсон са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатисрическия българин.

235

Анонимен

преди 2 месеца

Хубаво са недоволни. Хайде сега да отидат да викат и пред евроатлантическите служби, които убиха Навални.

234

Анонимен

преди 2 месеца

*** като викат не е хубаво да им се обръща внимание.

233

До Анонимен 2

преди 2 месеца

Проблемът ти е, че никой "силен и умен" владетел не може да "води" или по-точно да управлява авторитарно без да се опита да наложи волята си на целия свят, точно защото хората не са балами и рано или късно осъзнават , че има друга форма на обществен ред при която хората живеят хем по-свободно, хем по-богато, хем пак има ред.

232

Путинските тр0ляцu

преди 2 месеца

треперят от страх, хората в Русия да не се надигнат и тяхната идилия състояща се, в това да чаткат по клавиатурата срещу 4 хил лв и да сеят дезинформация, лъжи и възхвала към Джуджето. Тъкмо търбусите ви ще поспаднат като няма работа за вас, както Пеевски отслабна по диетата на Магнитски.

231

Good, good

преди 2 месеца

Още малко кураж и ако станете 500хил - 1 млн. можете да нахлуете в Кремъл и да отдадете заслуженото на Джуджето. Никой няма да може да ви спре.

230

Христо Христов

преди 2 месеца

Кресльовци разни - кой не скача е червен!

229

A

преди 2 месеца

Само в Москва живеят миллионы хора, да не говорим за цялата Русия, и колко от тях са дошли- нищо!

228

ганЮ е проста путка

преди 2 месеца

тъ п0мероФф води засега класацията с лекота.

227

тъпомер

преди 2 месеца

Викаха или крещяха,и кво крищяха,интересанто.Та 250 млнориентировъчно,250 крищяли,смях в залата.Май не стана холивудския сценарий,СОРИ.

226

Юлиян

преди 2 месеца

Не се страхува само г-л-упакът.Смелостта,това е способността да преодолееш,да пребориш страха."И вас и тях,не ви е страх".

225

Юлиян до 235

преди 2 месеца

Каквато ви е "демокрацията",такова и "знамето".

224

Gogo

преди 2 месеца

***, туй голяма новина, пиши, преписвай още, много смелчаци там бее, само Юлката я няма. Между другото, Грозев откъде се пуска по Битивито

223

Анонимен

преди 2 месеца

До Русуробите са ясни Чемодан, вокзал, Киев. И оттам на фронта. Фюрерът те очава!

222

Анонимен

преди 2 месеца

*** копира Адолф, но е доста по ниско интелигентен. Специалист съм по Втората световна война. И недооценява в какво ще се превърне Русия след него. Той е ликвидатора. За съжаление. Аз харесвам руските хора като цяло. Ще страдат напълно излишно.

221

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Утре кого ще оплаквате? американски цивки!

220

БЪЛГАРИН

преди 2 месеца

АЗ, СЪЩО НЕ СЕ СТРАХУВАМ ОТ ПЛЕШИВИ РУСКИ ДЖУДЖЕТА И ТЕХНИТЕ КРЯСЪЦИ ЗА АТОМНИ ОРЪЖИЯ...!!!../.те го правят от страх.../

219

Русуробите са ясни

преди 2 месеца

Ще ги пратим при Навални

218

ЦРУ

преди 2 месеца

Освобождава се нова позиция за агент в Москва!

217

Деди

преди 2 месеца

Чак да "крещиш" на погребение го правят само зомбирани! Ама Хубавелка чула крясъците чак у нас! Погребение като погребение ... ! Още утре ще го забравят НПО-шките, когато "хранителните жилки" пресъхнат! Нима се сещат за Немцов днес?