8

Алекс

преди 2 месеца

Паре нема,ама ще строим стадион.Пак някакви безмислени маневри.

7

теле

преди 2 месеца

А козирка кога...

6

Изумен

преди 2 месеца

Уефските подуянски наркомани, начело със зависимия от хазарт и затънал в дългове [мъж] на Раева *** пак рИват за държавна помощ! ДС мисленето не може да се изкорени от болните синкявите милиционерски безмозъчници!

5

сохо

преди 2 месеца

Искат "безвъзмездно право на строеж" - демек пак безплатно, както а свикнали последните 35-40 години. А имат и огромни дългове, че са и декапитализирано дружество....Кь стават тия работи със строежа???

4

Анонимен

преди 2 месеца

И какви действия са това?! Внесли една молба . Първо, да питам някой студент по право. Държава или община не могат да сключват никакви договори лице или фирма, която има задължения. Точка! Как ще избегнат това условие? Второ , за самото строителство трябват пари, много пари! Откъде Раев ще ги вземе, като не можа да плати за счупените седалки на Славия 16 хиляди лева?

3

Гоце

преди 2 месеца

Добре де, нали имат задължения към "държавата", които не са изплатени!!! Къ аджеба, ще строят стадион??? Или нямаме "държава", или поредният СИН БАЛОН!!!!!!!

2

Герен

преди 2 месеца

ЧУЛА КРАВАТА ,ЧЕ ПОДКОВАВАТ КОНЯ И ТЯ ВДИГНАЛА КРАКА.. ТЕЗИ СЕГА ИМАТ НЕКОЕ ЕВРО ЧУЖДИ ПАРИ И ЮРУШ *** МАСЛИНИТЕ. ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ТЯХНО.ТО НЕ БЕШЕ НАПЧО ИГРАЧИ КУПУВАТ НА КИЛО. СТАДИОН. МИ ТО ЗА ДРУГИТЕ НЕ ОСТАНА. РАЗПЛАТЕТЕ СЕ СЪС ОТБОРИТЕ АГЕНТИ АГЕНЦИИ ЗАДЕЛЕТЕ ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ЗА ВАС.И ТО КО ОСТАНА?!. КОЛКОТО ЗА ДЕСЕТИНА СЕДАЛКИ. САМО МАНИПУЛИРАШ ПРАЩАШ ФЕНОВЕТЕ В ОСМОРНИ ОРБИТИ ТАНАСЕ.

1

От сухата река

преди 2 месеца

Което означава че по време на мачове ще събират още пияни наркомани пикаещи навсякъде трупащи лавини от отпадъци и крещящи като побъркани цяла нощ след мача? Да не дава Господ!