154

Сини бакуци

преди 2 месеца

7 лв са краставиците бе, 2.80 бензина, с 10% операторите вдигат таксите - това е истинската оценка за управлението ви. Разглабяйте се и си заминавайте по селата да копате с мотиките, че за друго не ставате. Тия краставици трябва да минат на 2 лв. Това само с копане става а не с плямпане.

153

Анонимен

преди 2 месеца

Денков ама айде ходи си бе непрокопсанико!

152

Анонимен

преди 2 месеца

Момчета,дето клечите по форумите,трябва да знаете,че тези бандюги,окопали се във властта могат да се премахнат САМО,ако ги премахнете насилствено!!!Иначе ще си дрънкате ,а те ще си се възпроизвеждат до Трето Пришествие!Ама заедо с тях трябва да премахнете всички чужди банди(сополства,НПО-та и тем подобни),които ви ги назначават на шоута,наречени "избори"!А мове би ви харесва така?!

151

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам кой от двамата ББ или ЦЦ е виновен или дали и двамата са виновни за това, което се случи в България през последното десетилетие.

150

Анонимен

преди 2 месеца

До Реалист, Нищо не пречи отново да го направят, но нека на изборите се реши каква коалиция да съставят. Сега поне се говори и дискутира в парламента, преди дори не се говореше, никой не знаеше какво се случва, диктатора ББ и ЦЦ си управляваха сами!

149

Реалист

преди 2 месеца

Добре започнаха ПП,арестуваха корумпираните мутри и щяха да продължат да правят реформи в името на народа,но янките ги спряха,явно и за тях са неудобни.После всички знаем какво стана.Жалко за усилията и за нашата мила Родина...

148

Цон Кай Хой

преди 2 месеца

как ще довършиш нещо, което не си започнал?!?

147

Интересно...

преди 2 месеца

... защо тия аматьори наричат назначаването на Сарафов за ГП и пълненето на конституцията с двойни граждани "съдебна реформа"?

146

Анонимен

преди 2 месеца

Сглобката сами си я направиха, никой не ги е нагласял, всичко се въртеше и върти около спасяването на кожата на Бойко, включително и сглобката, този човек е готов да обърне държавата с краката нагоре, да играят циркове, да умират хора, но никога да не напусне властта и кражбите, вкопчил се е като параззит във властта.

145

Абсолютно неграмотни

преди 2 месеца

На снмката двама неграмотници: Денков, който подарява меча на Хан Кубрат - той не знае ли, че Стара велика България е разрушена от хазарите, които са предците на съвременните украински евреи. Какв казва Д с подаръка си? Тук е бла България, искаме си тези земи!!!; Мара министерка? показва сърчице на колене по време на пресконференция с египетския външен министър. Какво означава това сърчице - "елате хиляди мюсюлмански инасилвачи"! Маро, затова ли подписа споразумението с Австрия?

144

Ангелина

преди 2 месеца

Вие не сте започнала "съдебна реформа" ,а реформа по "модела на Христо Иванов" за "узаконяване на незаконни действия"..,които преди това се практикуваха от неговите сподвижници от ГЕРБ/ДПС и компания ,без да са законово регламентирани.От тази "съдебна реформа" се нанасят само вреди на българското общество.По- добре "правителството да падне" ,за да изчезнат от НС едни ,чрез специализирани заведения ,а други "демократи" пълни падения като Христо Иванов ,Атанас Атанасов няма да "видят" повече НС

143

Ак. Дървен Философ

преди 2 месеца

Хващай си денковете и си заминавай - не искаме реформи на розовите тениски и НПО-та в училище!!!

142

простата истина

преди 2 месеца

Имаме огромна и належаща нужда от реформа в съдебната система ама не от нови закони-старите са добри но просто не се прилагат.Имаме нужда от безпристрастни и морални съдии-ама това няма да стане с нови закони.Хванатия с подкуп е проблем но по големия проблем е всичко около нотариуса пепи еврото гешев сарафов и другите-там е главното зло.

141

ТОВА

преди 2 месеца

не е рефрма в съдебната система. Да си назначиш Боби Сарафов за прокурор и да претендираш за реформа е цинизъм.

140

Анонимен

преди 2 месеца

Бързайте с реформата, мишоци, че Русия напредва по всички фронтова в Украйна.

139

Анонимен

преди 2 месеца

Дано да падне правителството!

138

Анонимен

преди 2 месеца

Не се нарича съдебна , а провосъдна реформа, неграмотнико ! Как може да има най-високата титла този игнорант ? Как можахме да допуснем тези ментета да ни управляват, че и в гнусна сглобка ?

137

Анонимен

преди 2 месеца

Извинявай, но с какво се различава вашето правителство от Путин!? Сами се избрахте, сами решихте как ще властвате, а сега и сами си определяте да сте вечни във властта! Никой не ви иска! До толкова отвратихте хората от вас!

136

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 месеца

ДЯНКОВ,ТИ И ТВОЕТО ПРАВИТЕЛСТВО РАБОТИТЕ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ДРУГИ ДЪРЖАВИ САМО НЕ И ЗА БЪЛГАРИЯ.ОМИТАИТЕ СЕ ,ЧАКА ВИ ВЪЗНЕЗДИЕ.

135

!

преди 2 месеца

Заради уйдурма съдебна реформа НЯМА причина да държим сглобкаждийско, небългарско, едва с 10 процента представителност, и мярионетгно правителство! МАЛШ ОТ ВЛАСТТА!!!