114

една жена

преди 2 месеца

До Хахахахахахахахахаха 122 Да, влизам в обяснителен режим :) А Вие не можете, защото сте трoл. Не можете да заявите нищо за себе си, защото не сте свободен. Ще продължа да пиша, щом толкова Ви дразня :)

113

Лупи

преди 2 месеца

То това не е жена, то е машина за бебета.

112

Хахахахахахахахахаха

преди 2 месеца

До една жена, влизаш в обяснителен режим и това е точно доказателство, че си! Хванаха те наистина няколко пъти. Дано надникът си заслужава!

111

вгз

преди 2 месеца

до 120: не му се вързвай. Когато те гледат другия, те търсят своите грехове в него. Това е основен похват при тях. Другата особеност е, че този път вероятно води към Ада.

110

една жена

преди 2 месеца

До Хахахахахахахахахаха 118 Няма как някой да ме "хване" в нещо, което не правя. Не съм трoл. Никой не ми плаща да пиша и никой не ми казва какво да пиша. Точно това Ви дразни, защото Вие сте такъв. И може ли да обясните как точно сте ме "разкрили"? По-скоро при Вас са налични всички трoлски похвати, както и твърде показателното изречение "Пропаганда и тр олене трябва да се прави с качествени и умни хора." Пропаганда и трoлове изобщо не трябва да има, според мен.

109

Анонимен

преди 2 месеца

Още едно малко Саразвати, да е живо и здраво и то да си народи 10-15 след време.

108

До 100

преди 2 месеца

До До 85 - Да си чувал за растения, наричани бурени? И те се стремят да се възпроизведат, никнат сред културните насаждения в зеленчуковите градини и ако не бъдат своевременно изкоренявани, избуяват над културните и не само им закриват слънцето, но и изсмукват полезните елементи от почвата. По-нататък е ясно какво става. За да се развие и даде плод културното растение, са необходими много грижи и труд. Затова предлагам да не даваме възможност бурени да се въдят сред културните.

107

Хахахахахахахахахаха

преди 2 месеца

До една жена, няма да ти се получи с тази лековата "логика". По-скоро демонстрираш липса на такава! Беше разкрита няколко пъти от различни хора. И всеки път когато някой ти каже истината започваш да нападаш с едни и също умопомрачения. Жалко, че се харчат пари за хора с толкова ниско качество като твоето! Пропаганда и тр олене трябва да се прави с качествени и умни хора. Пак провал на фермата! Разкрита си ОТНОВО! Знам, защото съм един от хваналите те в пропаганда! Ей за туй занм и колко струваш!

106

Анонимен

преди 2 месеца

Бхаратите са много плодовити. Праскат се денонощно, като животни.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Преди няколко години имаше репортаж,отново от Търновско,за семейство с 13 деца! Както и сега,то не бяха подигравки,смешки и бъзици!? Оказа се, че хората са земеделски работници и о,да не повярваш...точно българи???

104

Анонимен

преди 2 месеца

Раждането при тия е бизнес печелят и след тоеа ги продават

103

Анонимен

преди 2 месеца

Я дане им даваме и лев а ги питам кво ще ядат и дали ще се въдят

102

Лагрестин

преди 2 месеца

Кога ще блокират IP-тата на тролчетата,избиващи комплекси под всяка новина?

101

Гризел

преди 2 месеца

Хахаха,завистливи,озлобени и комплексирани хора се пукат от яд,че другите раждат,а те бълват отровата си по интернет.

100

Анонимен

преди 2 месеца

Да коментирам ли,или всичко е ясно?

99

Гризел

преди 2 месеца

Браво!Да са живи,здрави и благословени!

98

Костова

преди 2 месеца

В някои градове им фондации, които осигуряват безплатно поставяне на спирала на подобни жени от малцинствата с цел да не раждат повече.Но за Велико Търново-не знам.Би могло да се намери някой желаещ да финансира прегледа при гинеколог и поставянето на спирала, защото тя едва ли си е плащала здравните осигуровки.

97

И КАКВА ФАЙДА

преди 2 месеца

ОТ ТОЯ ЗЯН

96

Ха ха

преди 2 месеца

Не дели хората по произход,а по това кой е *** и кой не е!

95

До Ромул

преди 2 месеца

Когато ти е вмирисан мозъка, вонящите ти чорапи са най малкия ти проблем.Докато най голямата ти гордост в живота е да притежаваш кон,ще разсъждаваш като кон а и на миризма ще го докарваш!