22

Калин

преди 2 месеца

Демократична България са вредни за България, тъй като са полезни само за олигарсите около тях

21

Силвия

преди 2 месеца

А бе може ли да се разчита на такива лъжци,рекетьори като ППДБ.Това са хора на, които не може да се има никакво доверие.А без доверие нищо не става.С тия никой няма да иска коалиция,защото не се знае какво може да ти сервират.

20

Анонимен

преди 2 месеца

БСП под диктаторското и самоубийствено ръководство на К.Нинова вече лети без спирачки към пропастта. В това самоубийство й помагат двамата С-С, ИБ и НС. Р.Овч. побърза да заклейми 'предателите', зер той доведе Импексовата в БСП и й беше съветник. Но да се разправиш с най-голямата партийна организация в такъв критичен период се иска ярко изразено желание за политическо самоубийство. Нинова-Свиленски-Симов го притежават.Така че тръгвайте на счупи-глава! ПП-ДБ с ината си и наглостта ще ги последват

19

Диана

преди 2 месеца

Много негативизъм, много запетайко-точкови коментари...И...малко факти, разбира се...манипулациите у нас нямат край!..БСП и СИЕ вън от политиката!

18

Лили

преди 2 месеца

След издънката на Иванов с турското кафе е време за нови избори

17

Анонимен

преди 2 месеца

Чул те Господ, Първане! Избори! Избори! Избори!

16

Даринка

преди 2 месеца

Те всички са за ***, лошото е че няма скоро да има изход

15

Анонимен

преди 2 месеца

До До 3, к.5 Електоратът на София+Варна е по-малко от 1/4 от гласуващите в България. Можете да сте сигурни, че този на София ще намалее поне с 20% заради демонстрираната некадърност като кмет на Васил Терзиев и ината на 'Спаси София'. Ако ББ пак демонстрира поредната екзотика за София, отново ще загуби столицата. Този милиционер колкото по-стар става, толкова по-неразумен и страхлив става. А е жаден за власт, банкянският шоп! Дай път на младите, г-н Борисов, не бъди като Гнома, ще сбъркаш!

14

Анонимен

преди 2 месеца

На наглостта на ПП отговорът на ГЕРБ трябваше да бъде искане оставка на кабинета и подледващи избори. Уверен съм, че по-младите депутати на ГЕРБ, изключвам Петкова и Сачева, също искат това. От останалите ПГ само Нинова и антуражът й са да няма избори, защото ще лъсне все по-намаляващият брой на негласуващите за Нея, СВиленски+Симов, Р.Овч. и Явор Гечев хора. А лидерът на ГЕРБ само вдига шумотевица, но се страхува от Козяк 16 да не го включи в списъка Магнитски. Борисов, поне веднаж бъди мъж!

13

гост

преди 2 месеца

изборите за пп дб не са оферта толкова ли не го схващат

12

Анонимен

преди 2 месеца

ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС. КП, АВ, ББ и ДП. Много букви, но обединени в КК - Коалицията на Кокала. Няма да има нови парламентарни избори скоро. Ще има театро, разводи и накрая - всички отново заедно. Ще му кажат мъдра постъпка. А то просто е кокала.

11

Никола Стефанов

преди 2 месеца

Че какво им е лошо на изборите - дават кепабчета, кифтета, пари. Политици се гънат и сучат като макарони само и само да изкарат някой глас. Цирк!

10

Анонимен

преди 2 месеца

Хайде пак набедения за политолог, щом той каже нещо, това е сигурен знак, че ще стане обратното. Вече съм сигурен, че няма да се стигне до избори.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Закачете си синьо-жълти мартеници! Честита баба Украйна! Слава на Марс, богът на войната! Зиг Зеленски и Зиг Зиг Кирчо и Тапирчо!

8

Лили

преди 2 месеца

Щото ПП-ДБ се правят на интересни...

7

Христо Христов

преди 2 месеца

Няма и месец откакто Европейската комисия заяви, че правителството у нас е стабилно. Факт.

6

Лекотата с която

преди 2 месеца

водещата патица повдигна въпроса за изпращането на български войници в Украйна е потресаващ. Все едно говорим за два чувала с картофи. Иначе съм съгласен със Симеонов, хората у нас искат нещо някакъв по-среден вариант и странят от крайностите.

5

До 3

преди 2 месеца

Българският народ ще накаже ПП,само ако гласува масово.Ако гласува пак само твърдият електорат,няма да има съществено разместване.Защото и те си имат твърди ядра.Все пак спечелиха София и Варна,това е една трета от България .

4

Асенчо

преди 2 месеца

Не могат да се разберат за кокъла.

3

Анонимен

преди 2 месеца

То и неграмотен човек, може да,десети че рано или късно че има избори ,защото Борисов удари по масата след мълчание 9 месеца ,явно е разбрал нещо нередно което вършат ПП ,тай е нъл 15 г на власт и на негово хора които го инфирмират Ко се случва в държавата ,и рано или късно ПП вече няма да са на власт ,българския народ че ги накаже как наказа итн преди време казаха