56

Анонимен

преди 2 месеца

Писна ми от платените трррролове тука дето на всеки материал пишат само за "путинофили" и "кравари"! Уморих се от глупости! Нито едните, нито другите са дали дерогацията. Дала я е Европата. Хайде сега някой да ми каже за чий трябваше да я прекратяваме по-рано? Нали все някога щеше да свърши и "копейките пак да умрат без руска газ". Не виждам друго обяснение освен тормоз на народа като можеше да изкараме още някой месец с по-евтини горива.

55

Алекс

преди 2 месеца

Бенчев да не е толкова сигурен за трите лева.В момента правителство няма.Има някаква мъпет дружинка начело с академичен Мъпет.Играчите на петролния пазар могат да си разиграват коня,както пожелаят.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Кога ще умрем от студ без руска газ?

53

Анонимен

преди 2 месеца

До 52 Е що там близо е сарая на Доган, гарван на гарвана око не вади

52

Анонимен

преди 2 месеца

Предлагам Турция да ни нападне и да превземе Бургас с Нефтохимик.

51

Анонимен

преди 2 месеца

До 49.Е за това ли си станал пияница е други пък нито са пияници нито работят в някакви офиси с няколко компютъра дето днес ги има утре ги няма

50

Анонимен

преди 2 месеца

Не че няма да стигне 3лв Ами дори и ще го надмине,само изчакайте две-три седмици да отмине пушилката около премахването на дерогацията и ще видите как се качва бензина и по телевизията тия специалисти ще почнат да ни обясняват,че причината била във войната в Украйна, хусите,белите мечки и най различни измишльотини....

49

пияница мистик

преди 2 месеца

До Хм === Ами това е така, защото работим за западни компании, дето плащат заплати за добър стандарт на живот. Путинoпитеци като теб, дето страдат по соца, бай Тошо и искат заплати по 200 лева и боза от 6 стотинки нормално е да сте мега зле и да мразите успелите, Запада и САЩ. Също така ви е иманентно присадено във вакуума между ушите да чакате да дойде жуженцето ***, да ви върне соца и всички да сме равни :)))))

48

Гошо

преди 2 месеца

Едва ли тоя е готов да се закълне че няма да стане. Лъжи по всички медии. То според Петков и газта щеше да е много по-евтина, но скочи с 70%. Лъжец до лъжец.... Да ги изберем отново...

47

Анонимен

преди 2 месеца

И аз съм на мнение, че цените няма да достигнат 3 лв., направо ще ги прескочат и ще се застопорят на 4 лв.. Само гледайте след един месец какво ще стане, като спре ритмичната доставка на петрол от танкери, които вместо през Червено море и директно в средиземно море, ще трябва да заобикалят през южна африка и да влязат в средиземно море през гибралтар. Самият петрол ще поскъпне заради транспорта с 40%.

46

пияница мистик

преди 2 месеца

Аз пък се надавам бензина да стане 5 лева, цените на всичко да скочат десеторно и най-накрая да се отървем от пyтин0питeците, които ще отидат да живеят в Мордор. Там, според техните думи всичко е без пари, евтинийка, а заплатите и пенсиите са най-големите в света. Швейцария, САЩ, Сингапур, Япония и другите нормални цивилизовани държави ряпа да ядат пред путлpaският Мордор ::)))))))

45

Хм

преди 2 месеца

Нашите краварски *** с петцифрени доходи не им е зор за цените, ако ще и пет лв да стане.

44

Анонимен

преди 2 месеца

За да ви успокоя , ще ви кажа ,че от лятото ни подготвят двойна цена на тока . Сега ну успиват , че нямало да е чак толкова , но енергиините експерти прогнозират дори повече , Все пак всички политици си направиха фотоволтаици и трябва от някъде да им идват печалбите , а от къде по лесно , от гърба на народа както и всичко друго . Лек ден .

43

666

преди 2 месеца

тея електрики дето се палят докато се движат и когато вали, си ги карайте вие. изобщо няма да споменавам какъв замърсител са батериите и колко много ресурси хабят. а къде скрихте колите създадени да се движат с водород а????? да ни е честит ,,зеления,, преход.

42

Анонимен

преди 2 месеца

До 34 Е беше под долар за барел преди кризата от 2008 година,ама пак е по-евтино от колкото в България и в Европа стана към 2.20 евро при положение,че там заплатите не са по 1500 евро и пак им се вижда скъп пък ние казваме е кво толкова 3 лева не е скъпо.После що сме били най-бедната държава в целия ЕС ,а като влязохме не бяхме

41

до А въпросите

преди 2 месеца

Когато човек е с промит мозък и не може да мисли, пише глупости като теб. 9% от потребланието на петрол в САЩ /по тяхни данни/ идва от Русия. Та тези 9% са много повече от цялото наше потребление. Та кой финансира Путин? Но нашите безмозъчни /като тебе/ управляващи не щат руски петрол. Ще стане като с газа - ще купуваме пак руски ама през посредници и ще плащаме скъпо.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Забравих да кажа , че Малинов спомена , че доставките на горивата , ще бъдат на много ниски цени за България , дори спомена точната цена на газа , но не си я спомням в момента , но знам че разликата беше фрапираща .

39

Анонимен

преди 2 месеца

Така , има един човек председател на движение русофили , казва се Николай Малинов .В интрвю при Карбовски , каза , че хора от Русия които са фактор , са му казали ,че ще доставят газ , бензин , ток , на България , ако поиска .Отива Малино и казва това на политиците , а те му отговарят , че ще правят дивесификация и получихме 4 пъти по скъп газ .Гледайте интевюто , интерсно е . Дерат ни без упойка със всичко , само и само да крадат , това мисля че е самата истина

38

Анонимен

преди 2 месеца

тръбата от русия е сметната да доставя петрола с 1 стотинка оскъпяване, но понеже всеки наш еврогеец иска комисионна и всичко това се калкулира в доставната цена. А и след доставка също търсят комисионни и в крайна сметка цените са по-високи от западналите в евросерския съюз

37

Анонимен

преди 2 месеца

Даааааааааа, нама да са 3лв. а 2,99