83

решителен

преди 2 месеца

Такива като "Диана",*** на арабските мъже,християнки раждащи мюсюлманчета,проклети да са.Само такива сбъркани женски мозъци могат да пишат в полза на арабско-юсюлмански терористи.Да ги низвергнем.Защо няма мюсюлманки,които раждат християнчета?

82

Диана

преди 2 месеца

До Българин И защо ли тълпата палестинци, нападнали камионите с храна в инстинкта си за самосъхранение, ще нападат израелската армия, значи, колято си е седяла мирно и тихо настрани и се е наслаждавала на хубавото време?!..Или може би си мислите, че армията просто е искала да въведе ред в "опашката" за храна и разбира се, че ще стрелят "на месо", та за какво са там на война, значи...Нетаняху трябва да се съди за геноцид, според мен...

81

Българин

преди 2 месеца

Абе, тръбачите на Хамас, що въртите едно фото от четири месеца и то изфабрикувано? Нали са дестки хиляди "невинните"? Или май на полето все отстреляни терористи намирате... Срам за подкупената журналистика.

80

Българин

преди 2 месеца

Mайната им на фактите, удобните вече крещят и повтарят лъжите на Хамас. Сиктир ислямистка пропаганда, ептен прогресивни марионетки станахте.

79

Българин

преди 2 месеца

Стига сте цитирали Хамас, че ставате за смях като БиБиСи с болницата. Хилядите палестинци са нападнали и разграбили камьоните, които са карани от палестинци, а не от израелската армия. Убитите са премачкани в тълпата и смазани от камьоните. Армията е била на контролираната зона, разделяща северна и южна Газа, до която се е докапал само един вече разграбен камьон. След като тълпата се е засилила към израелците, са ги разгонили с изстрели - първо във въздуха, после в краката - та оттам 7-8 ранени.

78

111

преди 2 месеца

До не може да бъде: Те точно това искат евреите бе, наивник - повече палестинци врагове, по-оправдано пред света убиването на палестинци.

77

111

преди 2 месеца

До Аз: Не се замисляй - не ти се удава.

76

българин

преди 2 месеца

Уважавам евреите заради тяхната решителност,и упоритост.Те водят "отечествената война" на цивилизованото и демократично общество,срещу "света на мрака"-света на исляма.Арабските терористи убиват непрекъснато в името на аллах,и на това трябва да се сложи край.Обяснете ми дали има други общества,които да убиват друговерци в името на своя бог?Няма!Но мюсюлманите убиват само заради това.Целия останал свят трябва решително да се изправи срещу този зловещ свят.Положението е вече нетърпимо.

75

Денков пита ?

преди 2 месеца

Макрон, няма ли да пратим и тука някой батальон на НАТО, или Американските и Израелските бомби не убиват,те са добри бомби !

74

Анонимен

преди 2 месеца

Най-горямото постижение на Хамас е това, че свали маските на запада и показа всъщност що за лицемери са. Не че нормалните и мислещи хора не го знаехме, но все пак. Предлагам на всички центъджии тук повече никога да не се изхождат на теми, като човешки права и тем подобни, че ще си вкарат автогол. Справка за две години война в Украйна 10000 убити цивилни, за 5м. война в Газа - 30000. А западът продължава да мълчи и помага на Израел и такива неща като санкции и т.н. дори не се споменават.

73

Анонимен

преди 2 месеца

В Юдея и Самария (западния бряг) оригиналното население се нарича юдеи и самаряни. В Арабия са араби. Не ми пробутвайте лъжите, че арабите са 'местното' население на светите земи. Плъзнали са като чума от Йемен и Саудитска Арабия чак до Северна Испания и Индия. И не са спирали с инвазията си, вижте в какво се превръща Европа от тях. А държавите, които не са успели да усвоят заради липса на човешки потенциал (брой заселници), са ислямизирани. Иран, Пакистан, Афганистан, Мароко, части от бивш СССР

72

Анонимен

преди 2 месеца

Палестинските араби се наместват в газа в началото на 8 век като башибозука на арабския халифат, изгонвайки християните и евреите оттам. По времето на кръстоносците са изритани за около 250 години, после пак се наместват. Нито са местно население, нито са от 'хилядолетия' там. Всичките местни народи насила са помохамеданчени, културата им е смачкана и затова днес в съседен Египет от 100% християни, днес са под 13% и говорят арабски, а не египетски или коптски. Същото става в Сирия, Ирак, Ливан.

71

Анонимен

преди 2 месеца

ООН може да реши проблема в Газа точно за седмица..ако искаше. обявяват Хамас за терористи, както и всички държави, които ги приютяват, поставят ултиматум на двете страни - че ако палестинските араби искат помощ, трябва да върнат заложниците, а Израел ако не спре веднага след като си получи хората, ще бъде изритан от ООН и съден за военни престъпления и всичко утихва. Ама 10.000 плазмодии чантаджии в това ООН ще останат без работа и няма да могат да лаладжийстват.

70

До 66

преди 2 месеца

Всички на площада в газа = на всички от газа. Защото просто нямаше нито един да излезе и да каже: това не е добре, ние не отвличаме 6 месечни бебета, нито храчим върху трупове на изнасилени съблечени тинейджърки. И пет месеца по-късно, никой все още не е излязъл да каже дори, че убийствата, горенето на живи бебета и отвличането на 90г.старци е лошо. Само знаят да искат пари от Европа и да се оплакват на ООН, че шамарите болят. Нула съжаление за стореното от нула жители на Газа досега. Нула!

69

Анонимен

преди 2 месеца

В случая Кубрат Пулев обаче са 450млн араби, заобиколили 6 млн евреи..а палестинските араби, които са също 7 млн, са нещо като 15 годинен побойник братовчед на Кубрат. Ама са изнасилили жената на друг професионален боец евреин и ядат шамари. А Кубрат го познава и не иска да се намесва. И стига сте обяснявали, че са невинни агънца - отвлечените заложници са в техните къщи. 'цивилните' ги пазят, защото големите мъже от Хамас са заети да се крият в канализацията.

68

Анонимен

преди 2 месеца

"Ако ако двамата с приятеля ти си вървите и срещнете Кубрат Пулев..." - Правиш ли разлика между скандал между 2 компании и скандал между 2 народа? И освен това Кубрат Пулев ли ти е критерия, по който трябва да се пишат законите? Аз знам какво ще стане, всички знаем, но какво ще стане, ако Кубрат вместо да ни набие, реши да ни съди? Кой ще може да осъди? Само моя приятел, който го е ударил, или и мен, понеже съм се смял? Защо според теб няма да може да осъди мен и редно ли е да е така?

67

Анонимен

преди 2 месеца

До 66 - пич, леко да не спукаш някоя аневризма от зор. Ако ако двамата с приятеля ти си вървите и срещнете Кубрат Пулев, и приятеля ти му забие един десен прав, защото онзи нещо не го кефи, а ти започнеш да се смееш, подскачаш и да се подиграваш на ударениякак мислиш? Дали ще го отнесеш заедно с приятеля си или ще ти се размине? Та и Хамас с израелците така.

66

ционисти - нацисти

преди 2 месеца

после реват по медиите че не ги обичали! А Хабиби (Нетаняху) спретна геноцида защотот му се клатеше столето ако си спомняте!

65

Анонимен

преди 2 месеца

"Докато тоя питеци от Хамас избиваха евреите, всички по улиците на Газа..." - и още нещо. Всички по улиците в Газа, които са се радвали не е равно на всички в Газа. Знам, че ти е трудно да направиш разликата, защото за това е нужно да имаш малко повече капацитет за анализ на ситуацията, но не е лошо да продължаваш да опитваш да го направиш.

64

Анонимен

преди 2 месеца

"Докато тоя питеци от Хамас избиваха евреите, всички по улиците на Газа викаха Алахуакбар и празнуваха." - Значи щом има българи, които се радват за смъртта на руски или украински войници, значи за теб няма да е нещо нередно Русия или Украйна да избие всички българи, така ли?