14

Напукано огледалце

преди 2 месеца

Единствения човек с който съм се подигравал е към този който всяка сутрин виждам в огледалото ........ Огледалце, огледалце от стената , накажи ме като включиш светлината ... :)

13

Анонимен

преди 2 месеца

Да питат съучениците й, които са я тормозели. Те може и да знаят къде е.

12

Мерилин

преди 2 месеца

Мълчанието на МВР-то ми говори за две неща: че действат активно по всички версии, но и че не могат да се справят експедитивно с битовата престъпност на местно ниво, пък какво остава на национално ниво. Определено момичето е жертва на престъпление.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Злоупотребата с психично болен човек трябва да се приема за утежняващо вината обстоятелство и съответно - да се отрази в присъдата! Не е човешко просто.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Трагичното е, че може утре и вашето дете да изчезне така и никой да не го намери повече!

9

Синджира китайски

преди 2 месеца

Намерила е някой откачен чичак за шугър деди от фейса или бръмчи с бригада дървари ...

8

Анонимен

преди 2 месеца

напоследък дилърите започнаха да използват деца, за да си продават стоката. Парите може да са от това.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Почне ли да пуска клипове в тикток, работата отива на провал...

6

4

преди 2 месеца

През последните дни е употребявала алкохол и стимулиращи напитки.Притежавала е значително количество пари с неизвестен произход ,което е показателно за свързаност с "батковци"!Групата им си я е прибрала или сама е отишла при тях,тъй като в училище и в семейството престоят й повече става невъзможен с това поведение -финализирала е тази връзка.Само се боя да не се е получил някакъв фал там ,който да се е оказал фатален за нея!Огледайтевръзките назад-приятели,близки и пр!

5

читател

преди 2 месеца

От първия ден е трябвало да се работи по версия за отвличане!...Тъпота и неадекватност на всички нива в Управлението, най-долу хората вече изнемогват от абсурдите на "реда" в "Обществото" ни!...

4

Кукундрела

преди 2 месеца

Не е избягала, въпреки, че това е най-тиражираната версия. Просто е излязла да се разходи и е срещнала Кумчо Вълчо по пътя...Тъжно. Съчувствам на родителите, всички тръгнаха да ги нападат, а техиня ужас е безкраен.

3

Анонимен

преди 2 месеца

айде пишете я бегала тая и стига толкова. Ако се появи отнякъде, ще се появи, ако не....

2

до 1

преди 2 месеца

Тинейджърите взимат решения спонтанно, търпят, търпят и в един момент бушона гръмва. На синът ми негов приятел дойде в къщи за 3 дена - избягал от техните, питахме го дали знаят - той каза да, повече не сме го разпитвали, решихме че е по-добре за него да се пооспокои.

1

човек не може да

преди 2 месеца

изчезне безследно . Дупница е градът на Галеви . Ако примерно момичето вземе стоп , може да е лесно в друг град или държава . Няма данни за насилие . По-скоро за нейно недоволство и обида , към средата и . Нормално е след десетина дни все пак да излезе отнякъде . Закакво му е на някой да отвлича момиче . Не е логично и 8 дни да се крие и да гледа какво става . И то без телефон . Ако е подготвяла бягство е щяла да вземе с нея телефон, пари , да прави план . Да сподели с приятелка . Странно .